Herkes babanın ismini koy diyor lütfen yardım?

Evet kesinlikle haklısınız bende öyle söyledim kendi aileme iyi tamam hadi sizinkini koydum gönlünüz oldu sizi hallettik karşı tarafta ikinci çocukta hadi babanınkini koydun sıra bizimkide diyecekler dedim.Ben ömür boyu çocuklarıma sizin istediğiniz isimlerimi koyucam dedim ve en kötüsü ömür boyu istemediğim isimlerle seslenicem dedim.Haklısın dediler bu seferde onlara ayıp olur koymazsan dediler.E o zamannnn???

Deg

Defalarca istemiyorum dedikçe herkes üstüme geldi inatla doğmamış çocuğa cinsiyeti bile belli değilken kendi istedikleri gibi seslendiler.Sonra cinsiyeti belli oldu daha çok seslendiler artık seslenmedim kabullenişe geçmeye çalıştım ama olmuyor içime sinmiyor bir türlü.

Yani koymazsam yarın bir gün babama birşey olduğunda pişman olurmuşum neden koymadım diye.Vicdan meselesi yaptırıyorlar kısacası
Ne anne ismi
Ne baba ismi...hiçbirini koymam .

Gram da vicdan yapmam. Cunku yapacak durum yok. Sırf onun ismi koyulmadı diye niye vicdan yapılsın ki ?

Ayaz Mahmut doğu batı sentezi gibi olmuş

Hem hayatta olan aile büyüğü ismi koyulmaz.

Peygamberi adıni sağa dola koyarak yazarak çizerek değil izinden giderek yaşatın

Böyle ahmetlere mehmetlere Mahmutlara ne gerek var dini bütün mu olunuyor o isimler koyulunca
Ne alaka şimdi,konuşmus olmak için cabalamayin
Hem siz ne biliyorsunuz benim izinden gidip gitmediğini size mi kaldı akıl vermek veya eleştirmek.
Ayrıca size yorum yazmadım ben değil mi sizi muhatap almadım yani anladınız mı konu sahibine fikrimi söyledim,kısacası sizi ilgilendirmez,begenmediyseniz de okur gecersiniz

Ne alaka ya siz istemedikten sonra babanızın adını koymak zorunda degilsiniz ki yani bana anlamsız geliyor istemedigi halde babasının adını koyma baskısı vs istenirse koyulur zaten her ailede illa böyle birinin çocuga büyüklerin ismini vermesi mi gerekiyor bizim ailede 5 çocuk var hiçbiri de evladına babamın vs ismini koymadı ki 8 çocuk falan var . Biz koyduk ben isim seçtim eşime de içinde kalmasın belki başka çocugumuz olmaz yanına bir isim de sen seç dedim o babasının ismini istedi güzel de uyuyordu öyle koyduk. Şimdi 2. Olacak buna da eşim koyuyor ismini istesem babamın ismini koyabilirim kimse karışamaz ama içimden gelmeyen bişey millet ne der diye yapmam sonuçta seçtiğim isim içime sinmiyorsa her seslendigimde rahatsız olacaksam bu çocuguma haksızlık degil mi bendeki negatif duyguyu hisseder sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…