- 10 Haziran 2022
- 100
- 35
- 27
-
- Konu Sahibi babymommy9
Mahmut kötü ve demode bir isim değil peygamber efendimizin isimlerinden biri,Mahmut'un yanına bir isim daha koyabilirsiniz hem babanız memnun olur hem söz istediğinizi söyleyersiniz,ben öyle yaptım eşim babamın ismini koymak istedi çok sever kendisini,Mehmet ismi,hem adını koydum mutlu oldu,hem de yanına ikinci bir isim daha koydumMerhaba bir oğlum olacak ve çocuğumun ismini Ayaz koymak istiyorum fakat herkes tek çocuk olduğum için eşim tarafıda dahil biz razıyız babanın da ismini koy diyorlar.Bu konuda herkes baya ısrarcı.Fakat babamın ismi çok demode ve ağır geliyor bana.Babamın ismi mahmut.Eğer koyarsamda ayaz mahmut olacak.Ama içime hiç sinmiyor çünkü ben ayaz koysam bile herkes mahmut diyecek.Koymazsam herkes ileride pişman olursun diyor.Bu toplum baskısından çok sıkıldım.
Kötü olup olmaması tartışılır bana göre kötü mesela ama kesinlikle demode bir isim bu tartışılmaz.Mahmut kötü ve demode bir isim değil peygamber efendimizin isimlerinden biri,Mahmut'un yanına bir isim daha koyabilirsiniz hem babanız memnun olur hem söz istediğinizi söyleyersiniz,ben öyle yaptım eşim babamın ismini koymak istedi çok sever kendisini,Mehmet ismi,hem adını koydum mutlu oldu,hem de yanına ikinci bir isim daha koydum
Daha doğurmadan isim mevzusunda bu kadar etkilenirseniz doğum sonrası toplum baskısı savaşında çok kaleler kaybedersinizMerhaba bir oğlum olacak ve çocuğumun ismini Ayaz koymak istiyorum fakat herkes tek çocuk olduğum için eşim tarafıda dahil biz razıyız babanın da ismini koy diyorlar.Bu konuda herkes baya ısrarcı.Fakat babamın ismi çok demode ve ağır geliyor bana.Babamın ismi mahmut.Eğer koyarsamda ayaz mahmut olacak.Ama içime hiç sinmiyor çünkü ben ayaz koysam bile herkes mahmut diyecek.Koymazsam herkes ileride pişman olursun diyor.Bu toplum baskısından çok sıkıldım.
Hayır hayattaBaban vefat mı etti
Ah ah anlatamıyorsunkiiiCok istiyorlar ise kendileri dogurup koysunlar o ismi
Hiç sormayın o kadar çok sıkıldımkiBitmedi şu babanın ismini koy annenin ismini koy muhabbetleri ya.
Ayaz Mahmut gerçekten güzel olmamış.
olmamış dimiAyaz Mahmut gerçekten güzel olmamış.
Yani koymazsam yarın bir gün babama birşey olduğunda pişman olurmuşum neden koymadım diye.Vicdan meselesi yaptırıyorlar kısacasıNeden pisman olcaksın ya. Mahmut ismini kotu yada dunyanın en guzel ismi olmasının bi onemi yok cocuk neden dedesinin ismini tasısin dunyada baska isimmi kalmadı. Su sacmalıklar son bulsun artık
Vicdan yapacak bisey yok bos konusuyolar. Esin ne düsünüyorYani koymazsam yarın bir gün babama birşey olduğunda pişman olurmuşum neden koymadım diye.Vicdan meselesi yaptırıyorlar kısacası
Merhaba bir oğlum olacak ve çocuğumun ismini Ayaz koymak istiyorum fakat herkes tek çocuk olduğum için eşim tarafıda dahil biz razıyız babanın da ismini koy diyorlar.Bu konuda herkes baya ısrarcı.Fakat babamın ismi çok demode ve ağır geliyor bana.Babamın ismi mahmut.Eğer koyarsamda ayaz mahmut olacak.Ama içime hiç sinmiyor çünkü ben ayaz koysam bile herkes mahmut diyecek.Koymazsam herkes ileride pişman olursun diyor.Bu toplum baskısından çok sıkıldım.
Yani koymazsam yarın bir gün babama birşey olduğunda pişman olurmuşum neden koymadım diye.Vicdan meselesi yaptırıyorlar kısacası
Eşim tamemen bana bıraktı nasıl istersen öyle olsun dedi.Onlarada koymak istemediğimizi söyledi ve karışmayın dedi.Ama inatla daha doğmadan mahmut ayaz diyorlar kafayı sıyırmama az kaldıVicdan yapacak bisey yok bos konusuyolar. Esin ne düsünüyor