Herkes baba anne olamasin

Bence bu çocuğa şiddet konusunda söylenebilecek kelimeler yetersiz kalıyor.gerçekten kelimelerin yetemediği bir konu.bırakın çocuğuma vurmayı , tanımadığım insanların dışarda yanına yaklaşıp ona dokunup , sevmesine tahammül edemeyip izin vermezken , buna teşebbüste bulunan kişileri sert bir şekilde terslerken , çocuğa şiddet konularını okurken sinirlerime ve göz yaşlarıma hakim olamıyorum
Aynen canim bende dayanamiyorum icim parcalaniyor ya hele dun ki adami gorseydin pislik herif banlanmasam neler soylicem .Gorseniz nasil vuryor cocuga adam belli kafasi sakat :((Kisirlasir insaallah birdaha baba olmaz

şahsen ben böyle olumsuz görüntülerle karşılaşınca hakkım olsa da olmasa da müdahale ediyorum.
çocuk büyütmekten aciz tahammülsüz anneleri gördükçe geriliyorum.
Helal olsun canim gercekten her gordugunuzde mudahale edin bendeoyle yapiyorum .Disarda boyleyse evdeneler yapmiyorlardir :((

iste ozellikle avm lerde cocuklar cok kauboliyor. Anlamiyorum canim bu insanlari ne rahatlar .
Biliyomusun ben avm den cikarken yine yalnizdi kiz etrafta kimseyi de gormedim ailesini aradim hizlica yoktu ben de kizimin pesinden kosmak zorunda kaldim cunku cikiyorduk.. evde bazen kizimi bulamiyorum saklaniyor bir yere hemen panikliyorum bisey olursa diye bi bizde yok o rahatlik.

Ben bunun bi yerlerden mezun olmakla, maddi güçle vs alakalı olduğunu düşünmüyorum malesef :KK43: eğitimlisi de psikolojik baskıyla buyutebiliyor. Bu tamamen insanın içindeki anne olma isteğiyle alakalı. Hayatın bir basamağı haline gelmis cocuk sahibi olmak. Mahalle baskısıyla yapılıyor. Halbuki belki kadin kendini anne olmaya hazir hissetmiyor. Çocuğuna hayatının içine s.çan bir yaratık gibi bakıyor. Cahil kesim yol ortasinda doverken, guya egitimlisi de anane-kreş-bakıcı üçgenine terk edebiliyor ceşitli bahanelerle..
Bi saç kestirirmek için dükkan açarken bile binbir belgeye ihtiyaç varken, baba olmanın sadece üreme organlarının keyfine bırakılıyor olması çok ama çok üzücü
Aynen canim baba olmayanlar kisrlastirsa keske cok ciddiyim ya gorseniz dunki adam nasil tekmr atiyor cocuga uav hayvan herif seytan dedi cik sende ona vur ama esim evdeydi olay buyur diye cekindim:((birde diyorum daha neler yapiyordur bu cocuga

ben direk susturuyorum cevapları altta kalıyor. bende sizi tebrik ediyorum.avrupada kimi yerlerde insanlar cocuklarına siddet uygulamaktan cekiniyor cünkü devlet alıyor elinden . toplumda bukonuda dikkatli
Keske turkiyede de uygulansa bu durum velki biraz azalir siddet .Cocugina siddet gosterenlerin elinden alsinlar ozaman gorsnler

Biliyomusun ben avm den cikarken yine yalnizdi kiz etrafta kimseyi de gormedim ailesini aradim hizlica yoktu ben de kizimin pesinden kosmak zorunda kaldim cunku cikiyorduk.. evde bazen kizimi bulamiyorum saklaniyor bir yere hemen panikliyorum bisey olursa diye bi bizde yok o rahatlik.
Cok haklisniz iste anne var anne var Rabbim evladiniza saglikli hayirli bir omur versin.Sizler gibi anneler sayesinde dunya guzel:anne::KK200::KK200:

Özellikle eğitimsizler,maddi ve manevi gücü yeterince olmayanlar diyecem,ülkenin %80+'sı çocuk yapamayacak.
Ama keşke yapmasalar.
Valla canim eğitimle alakası yok benim arkadaşımın kocası 2 yaşindaki kızını dövüyormuş çok kizdim arkadaşima eşin yerapi alsin falan dedim diştan bakildiğinda da öyle gözükmüyor eğitimli meslek sahibi kişi bu..

Bugun bi tanidigimizin ortaokula giden cocugundan kendisine verdigi 100 lirayi cocukcagizin bursu yatinca istedigini duyunca aynen bu cumleyi kurdum bende

Ha diyecsksiniz bdlki durumlari yoktur ihtiyaci vardir inanin alakasi yok
Aynen canim :((

Çok şükür bir oğlum var Allah isteyene versin.. Bir gün Allah size de anne olmayı nadip ederse o zaman belki beni daha iyi anlarsınız.. Ben de anne olmadan önce bekarken "yok ya beklemediğim bir hamilelik olsa aldırırım" diyordum. Sonra işler evlendim oğlum oldu şu an tüm düşüncelerim değişti.. Bu sizce çocuk manyaklığı mı?

Demek istediğimi anlamamışsınız. Neyse çok detaylı açıkladım tekrar girmeyeceğim. Fikrim değişmez eminim.
Allah olmayanlara ve isteyenlere nasip etsin, benimkini alıp onlara versin inşallah. Ama ben istemiyorum.
Çocuk manyaklığı olarak görmüyorum. Ama öyle görenleri gördüm. Onlarında düşüncesine katılmıyorum kürtaj yaptırınca katil oluyor diyenlere de katılmıyorum. İsteyende haklı gözümde istemeyende.

Back
X