- 3 Kasım 2015
- 2.547
- 3.237
- 63
- 34
Iyi geceler arkadaslar.Dun ve bugun cok sinirlerdim bir kac gordugum olaylardan oturu.
Dun mutfakta yemek yaparken bir kadin pazardan geliyordu sanirim ellerinde posetler yaninda 6 yaslarinda ve 3 yaslarinda iki cocuk vardi.kucuk olan cocuk yavrum sanirim cok yoruldugu icin yurumeken agliyordu.Baktim kadin cocuguni kulugundan cekistirip duruyor bir yandanda bagirip yanagina vurmaya caliyor
.Bunu gorunce dayanamadim evim 1 katta oldugu icin kadina abla napiyorsun dedim ya kucucuk cocuga boyle vurulup aglatilirmi.Kadin ise piskin piskin diyorki yorulmus beni kucagina al diye agliyor o dedi ve cocugu cekistire cekistire goturdu.Daha bu olaya cok uzulurken aksam bizim evin karsiinda nisan vardi dukkan tarzi bi yerde baktim adamin tekide oglunun kolunda tutmus dukkana itiyor burdan cikmicaksin diyor kafasinada birer tokat yapistiriyor .Cocukta diyor ki baba para ver babasida dove dove bakkala goturdu 1 tl lik cerez aldi. Bunuda alirken hala itip vuryor cocuga icim sizladi Allahim keske bir supermen olsamda boyle anne babalari bulup cezalandirsam. Cok ama cok uzuluyorum.Bunlar benim tesadufen gorduklerim peki ya gormediklerim
icim yaniyor bu cocuklar boyle ailelere layik degil dilerim Allahtan boyle olacak kisiler bir daha anne baba olmasinlar ya olmasin
Dun mutfakta yemek yaparken bir kadin pazardan geliyordu sanirim ellerinde posetler yaninda 6 yaslarinda ve 3 yaslarinda iki cocuk vardi.kucuk olan cocuk yavrum sanirim cok yoruldugu icin yurumeken agliyordu.Baktim kadin cocuguni kulugundan cekistirip duruyor bir yandanda bagirip yanagina vurmaya caliyor