- 10 Kasım 2020
- 7.974
- 66.463
- 498
- Konu Sahibi Gizemliturk46
-
Öyle kolu komşunun ağzına göre hesaplanmaz büyümek. Büyüme persentili diye bir şey var çocuğunuzun bilgilerini girip kontrol edebilirsiniz haa yapamadıysanız da bir çocuk Dr una muayeneye gidin.kızım 28 martta bir yaşına girdi şu an dokuz kilo doğdu doğalı ne mama içirebildim nede ekstra süt takviyesi sadece anne sütü ve ek gıda ile besleniyor şu an zaten mamayada alerjisi çıktı ama halen kaynanam çevremdekiler bu coçuk aç bu zayıf annen sana bakamıyor mu gibi şeyler diyerek dalga geçer gibi şeyler söylüyor ağlamaktan düşünmekten kafayı yicem ben bebeğime bakamıyorum hisssi ben kötü anneyim hissi gitmiyor içimden bana akıl verirmisiniz ? zayıfmı benim bebeğim bakamıyormuyum(21 yaşındayım ilk çoçuğum belkide ondn bu hissim bilmiyorum)
Ayy lütfen şu kayınvalideleri takmayın, çok boş konuşuyorlar çünkükızım 28 martta bir yaşına girdi şu an dokuz kilo doğdu doğalı ne mama içirebildim nede ekstra süt takviyesi sadece anne sütü ve ek gıda ile besleniyor şu an zaten mamayada alerjisi çıktı ama halen kaynanam çevremdekiler bu coçuk aç bu zayıf annen sana bakamıyor mu gibi şeyler diyerek dalga geçer gibi şeyler söylüyor ağlamaktan düşünmekten kafayı yicem ben bebeğime bakamıyorum hisssi ben kötü anneyim hissi gitmiyor içimden bana akıl verirmisiniz ? zayıfmı benim bebeğim bakamıyormuyum(21 yaşındayım ilk çoçuğum belkide ondn bu hissim bilmiyorum)
Kaynananıza verin, bir gün boyunca o yedirsin. Bakalım sizin gibi bakabilecek mi? Bu kaynanaların çoğu ancak konuşuyorlar. Yap desen yapamaz. Sinir oldum kadına. Onlar için sağlıklı çocuk : her şeyi sormadan yiyen ve aşırı kilo alan çocuk. Torununun kilosundan memnun olan kaynana da görmedimhemşiremiz gayet iyi annesi hatta biraz boyu uzun yaşıtlarina göre diyor ama insanlar öyle dedikçe ben o hisslerden o kaygılardan kurtulamiyorum
Kızlar zaten minyon oluyor. Benim kızımda zayıf denebilecek durumdaydı hep,12 yaşına girecek gayet uzadı ve kilosu da toparladı şu an hatta sınıfında uzun boylulardan bile diyebilirim. Kilolu olmanın zaten sağlıkla ilgisi yok,mama içmek zorunda da değil zira halihazırda emziriyorsunuz. Kilosu persentil altında olsa doktor zaten takviye bol kalorili mamalardan verirdi,demekki normal persentilde bebeğiniz.kızım 28 martta bir yaşına girdi şu an dokuz kilo doğdu doğalı ne mama içirebildim nede ekstra süt takviyesi sadece anne sütü ve ek gıda ile besleniyor şu an zaten mamayada alerjisi çıktı ama halen kaynanam çevremdekiler bu coçuk aç bu zayıf annen sana bakamıyor mu gibi şeyler diyerek dalga geçer gibi şeyler söylüyor ağlamaktan düşünmekten kafayı yicem ben bebeğime bakamıyorum hisssi ben kötü anneyim hissi gitmiyor içimden bana akıl verirmisiniz ? zayıfmı benim bebeğim bakamıyormuyum(21 yaşındayım ilk çoçuğum belkide ondn bu hissim bilmiyorum)
Rahat olun çocuklar annelerinin stresini hissediyorbilmiyorum rahat dusunmeye cabalicam
Attığınız başlık o kadar kotu ki resmen isyan. Gorumcemin oğlu 2. Sınıfa gidiyor daha 21 kilo kilo ile sağlık doktor aksini soylemedikce bence orantılı değil.mama çok da sağlıklı bir şey değil ki ? Benim oğlum ağzına dahi sürmedi ne mama ne devam sütü vs. Ek gıdaya geçince de olabildiğince doğal besledim. Balık, avokado,köy tavuğu ,köy yumurtası,sütü yogurdu ... Şuan 4 yaşında ağzına ekmek bile almıyor şimdi ben kötü anne mi oldum ?kızım 28 martta bir yaşına girdi şu an dokuz kilo doğdu doğalı ne mama içirebildim nede ekstra süt takviyesi sadece anne sütü ve ek gıda ile besleniyor şu an zaten mamayada alerjisi çıktı ama halen kaynanam çevremdekiler bu coçuk aç bu zayıf annen sana bakamıyor mu gibi şeyler diyerek dalga geçer gibi şeyler söylüyor ağlamaktan düşünmekten kafayı yicem ben bebeğime bakamıyorum hisssi ben kötü anneyim hissi gitmiyor içimden bana akıl verirmisiniz ? zayıfmı benim bebeğim bakamıyormuyum(21 yaşındayım ilk çoçuğum belkide ondn bu hissim bilmiyorum)
Mamaları bu kadar kötülemenize gerek var mı cidden?Biz süt de mama da vermedik
Çünkü doktorumuz sütü zararlı buluyor
Fermente halde yoğurt kefir gibi daha faydalı diyor
Mamaların zaten içinde ne olduğu belli değil
Çocuk emiyorsa ek gıda da alıyorsa mamaya da gerek yok
Yani zorunluluk yoksa kullanmamak daha iyi
İnşaAllah sinanmazsiniz.cocugum ememedigi için yoğun bakımda yattı sarılık oldu mecburen mama verdim.cevremde herkes canımi yaktı.ayni mevsim doğum yapan arkadaşım emzirdi mamayı kotuledi kendi çocuğunda bir sürü alerji çıktı bişey yediremiyor kuzenimde aynı şeyi yapti oğlumun gelişimi herşeyi onun kızından iyi kiyasladigi için biraraya getirmiyorum.oyle büyük konusmayinBiz süt de mama da vermedik
Çünkü doktorumuz sütü zararlı buluyor
Fermente halde yoğurt kefir gibi daha faydalı diyor
Mamaların zaten içinde ne olduğu belli değil
Çocuk emiyorsa ek gıda da alıyorsa mamaya da gerek yok
Yani zorunluluk yoksa kullanmamak daha iyi
Doktor sıkıntı yok diyorsa çevreye takılmayın. Sizde onlara karşılık verin "hee bakamıyorum alıp baksanıza" "sizin baktığınız çocukları da görüyoruz" vb...kızım 28 martta bir yaşına girdi şu an dokuz kilo doğdu doğalı ne mama içirebildim nede ekstra süt takviyesi sadece anne sütü ve ek gıda ile besleniyor şu an zaten mamayada alerjisi çıktı ama halen kaynanam çevremdekiler bu coçuk aç bu zayıf annen sana bakamıyor mu gibi şeyler diyerek dalga geçer gibi şeyler söylüyor ağlamaktan düşünmekten kafayı yicem ben bebeğime bakamıyorum hisssi ben kötü anneyim hissi gitmiyor içimden bana akıl verirmisiniz ? zayıfmı benim bebeğim bakamıyormuyum(21 yaşındayım ilk çoçuğum belkide ondn bu hissim bilmiyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?