- 27 Mayıs 2021
- 178
- 180
-
- Konu Sahibi Gizemliturk46
hemşiremiz gayet iyi annesi hatta biraz boyu uzun yaşıtlarina göre diyor ama insanlar öyle dedikçe ben o hisslerden o kaygılardan kurtulamiyorumRutin kontrolde doktoru ne diyor? Önemli olan bu. Çocuğunuzu takip eden doktorunu dinleyin sadece
sizinki kaç kilonne yazıp bakmalıyımSadece anne sütü ve ek gidayla beslenen çok bebek var. Mesela benimki:)
Çocuğunuzun kilosunun iyi olup olmadığını bilecek kişi doktordur, kayinvalideniz değil.
İnternetten de persentiline bakabilirsiniz. Çok zayıf bir bebekmis gibi gelmedi bana. Ama aklınıza takiliyorsa doktorunuza veya aile hekimliğindeki görevlilere danışın.
İnsanları tersleyeceksiniz, bir süre sonra laf etmeye korkacaklar.hemşiremiz gayet iyi annesi hatta biraz boyu uzun yaşıtlarina göre diyor ama insanlar öyle dedikçe ben o hisslerden o kaygılardan kurtulamiyorum
uzuyor hemşiremiz iyi diyor hatta azck yaşıtlarina göre boyu uzun bile diyoSağlıklı olma kriteri kilolu olmak değil. Önemli olan boyu kilosu düzenli uzuyor mu? Tahlil yaptırdıysanız değerleri nasıl? Bunlar önemli olan. Formül süt içmeyebilir zorlamayın.
tersledm kaç kere ama bir iii kere susuyorlar snra herhangi hir düğün bayram toplulukta sevmek için aldıklarinda tekrar başlıyorlarİnsanları tersleyeceksiniz, bir süre sonra laf etmeye korkacaklar.
Benim oğlum büyüdü artık. Kilosu hep orta oldu benim annem de zayıf bu çocuk der durur. Ama yapacak bisey yok. Sağlıklı olsun, tombişlik bi kriter değil.sizinki kaç kilonne yazıp bakmalıyım
Yeterince iyi terslememişsiniz. Korkmamışlar henüz. En iyisi kafanıza takmamanız tabii.tersledm kaç kere ama bir iii kere susuyorlar snra herhangi hir düğün bayram toplulukta sevmek için aldıklarinda tekrar başlıyorlar
bilmiyorum ya çok bunaldım.gurbette tek başıma kimsenin yardimi olmadan bazen internete bakarak bazen fikir yürüterej yaptm çoğu şeyi kırkı bile tek kutladm ne lohusalık bildim nede bir yardım bu kdr çabama insanlar böyle diyince aşırı bunaliyorum kaygilaniyorum bakamiyorimjdiyeDevam sutu ve mama sart degilki emzirme ve ek gida zaten olmasi gereken. Doktorun dedigi onemli olan gerisine takilmayin insanlar hep laf soyler
Saglikcilar iyi diyorsa iyidir merak etmeyin. Aksine cok kilolu cocuklar icin endiselenmek lazim ileride seker tansiyon ve metabolizma hastaliklarina yakalanma riskleri cok oluyor. Eskidenmis o gurbuz cocuk iyidir mantigi. Ideal kilosundaki saglikli cocuk iyidir rahat olun siz.hemşiremiz gayet iyi annesi hatta biraz boyu uzun yaşıtlarina göre diyor ama insanlar öyle dedikçe ben o hisslerden o kaygılardan kurtulamiyorum
tesekurlerBenim oğlum büyüdü artık. Kilosu hep orta oldu benim annem de zayıf bu çocuk der durur. Ama yapacak bisey yok. Sağlıklı olsun, tombişlik bi kriter değil.
Persentil Hesaplama: Bebeklerde İdeal Boy - Kilo Ne Olmalı?
Persentil Nedir? Persentil Hesaplama, bebeğin gelişiminin yaşıtlarına göre normal ilerleyip ilerlemediğini değerlendirmek için kullanılan bir büyüme takip aracıdır.ilkadimlarim.com
Linki kopyalamaya çalıştım ama oldu mu emin değilim.Google'a persentil hesaplama yazarsanız bir sürü site çıkıyor zaten.
bilmiyorum rahat dusunmeye cabalicamSaglikcilar iyi diyorsa iyidir merak etmeyin. Aksine cok kilolu cocuklar icin endiselenmek lazim ileride seker tansiyon ve metabolizma hastaliklarina yakalanma riskleri cok oluyor. Eskidenmis o gurbuz cocuk iyidir mantigi. Ideal kilosundaki saglikli cocuk iyidir rahat olun siz.
Kilosu az olsa az derlerdi zaten. Komsu teyzelere bakmayin siz. Bakin bir arkadasimin 2 yasinda bebegi var doktor diyet yapsin cok kilolu gidiyor dedi bu daha zor bir durum. Iciniz rahat olsun.bilmiyorum rahat dusunmeye cabalicam
Başkalarının düşünceleri neden bu kadar önemli senin için ?hemşiremiz gayet iyi annesi hatta biraz boyu uzun yaşıtlarina göre diyor ama insanlar öyle dedikçe ben o hisslerden o kaygılardan kurtulamiyorum