- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.929
- 548
- 27
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
Selam b.d.v üyelerini herkese merhaba sizlere biraz açılmak istedim bugünlerde moralim çok bozuk ya babannem akciğer kanseri alt katimzida oturuyorlar o kadar zorki her gün gözünün önünde biraz daha erimesionun inleme sesleri gerçekten psikolojim bile bozuldu ya kanserin 4.evresinde Rabbim bütün hastalarin sifasini versin gerçekten çok zor birşey nerden geldi bu illet hastalikk Rabbim verdii inşallah sifasinida verir içimi dökmek istedim biraz uzun oldu okuan herkese tessekur ederim
Bnm nenem daha agzina sigara sürmemiş dedem bile icmiyo yani insanin kaderinde varsa elbet seni buluyo ama inşallah sende birqkabilursinn davetiye vermemek için boyle seylereSigarayi tekrardan biraksam iyi olucak.. Gecmis olsun rabbim acilarini dindirsin ne diyeyim
Bir ara birakmistim geri basladim. Genellikle sigaraya bagli oluyor akciger kanseri. Cok uzuldum. Rabbim cok cektirmesin cok cok zor biliyorumBnm nenem daha agzina sigara sürmemiş dedem bile icmiyo yani insanin kaderinde varsa elbet seni buluyo ama inşallah sende birqkabilursinn davetiye vermemek için boyle seylere
Amiinn Rabbim çok cektirmesin çünkü gerçekten dayanamiyor artikBir ara birakmistim geri basladim. Genellikle sigaraya bagli oluyor akciger kanseri. Cok uzuldum. Rabbim cok cektirmesin cok cok zor biliyorum
Canım Rabbim acil şifalar versin babaanneciğine. Kanseri her türlüsü ve evresi zor süreçlere sebebiyet veriyor. 9 ay evvel kaybettim annemi. Son 4 gün bir anda elden ayaktan düştü ve hayatını kaybetti. Kimse ne olduğunu anlamadı. 4.evre artık inleten, zorlayan bir süreçtir. İnşallah iyidir, ellerinden öper dualarımı iletirim babaannemize... :)
Çok sağol canım benim daha yeni yanına indim zaten yüz goz şişmiş artık konuşamıyor ve destek olmadan yerinden bile kalkamiyor senin annnende böyle miydi acaba
Canım ben kendim bakımını yaptığım için, ne yalan söyleyeyim o gün hissettim vefat edeceğini. Bir yerlerden anlıyorsun ama şimdi onların detayına girip canınızı sıkmak olmaz. Dr kontrolü sürüyor mu teyzemin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?