Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
100 okudun cnm Allah kabul etsin
200 tane okudum Allah kabul etsin.
200 okudum bende :)
200 tane okudum Allah kabul etsin inşallah Hz. Muhammed (s.a.v.)'in şefaatine nail olmayı nasip etsin hepimize
200 tane okudum.
KuZum 100 tane okudum bugün
Öncelikle gönülden bir amin demeliyim bitanecigim çok geçmiş olsun bi hastalık durumu değildir umarim enerji düşüklüğü gibi basit biseydir ve belkide seytanin vesvesesiCanlarım benim dua arkadaşlarım birkaç gündür üzerimde kötü bir hal vardı feyizsizlik hali dualarınız sayesinde daha iyiyim Elhamdulillah dualarınızı bekliyorum sırf okumalarımı düzgün yapabileyim diye Rabbim yolundan saptırmasın hiçbirimizi inşaAllah..
450 daha okudum dün ve bugun toplamda 2800 okuduk Rabbim kabul eylesin sıratta nur eylesin Peygamber Efendimiz sallallahu aleyhi vessellem ile havzı kevserinin başında buluşanlardan eylesin hepimizii
Allah razı olsun canım nefis diyelim nefsimden büyük düşmanım yok kuzum ara ara yoklar hepimizi ama Rabbim musibetleri dinimize değdirmesin inşaAllah en büyük duamdır her zaman ama işte nefis şeytan peşimizi bırakmıyor Rabbim doğru yoldan ayırmasın..çok sağol canım benim Rabbim hepimize feraha erdirsinÖncelikle gönülden bir amin demeliyim bitanecigim çok geçmiş olsun bi hastalık durumu değildir umarim enerji düşüklüğü gibi basit biseydir ve belkide seytanin vesvesesi
Sana şimdi elemnesrah okuycam güzel rabbim sana inşirah ferahlığı versin
Canim senin neyin var tam olarakAllah razı olsun canım nefis diyelim nefsimden büyük düşmanım yok kuzum ara ara yoklar hepimizi ama Rabbim musibetleri dinimize değdirmesin inşaAllah en büyük duamdır her zaman ama işte nefis şeytan peşimizi bırakmıyor Rabbim doğru yoldan ayırmasın..çok sağol canım benim Rabbim hepimize feraha erdirsin
canım normalde ibadetlerimde bir zorluk yaşamam okumalarımda ama ara ara feyizsizlik hali geliyor nası diyim yapıyorum namazımı kılıyorum vaktinde ama zorlayarak tesbihi elimden bırakmazdım zorla alıyorum kafam dünyalığa işe güze başka yerlere kayıyor o hal canım benim ondan dualarında aklına gelirse hidayet için dua et canım bana daCanim senin neyin var tam olarak
İnşallah canım ederim elbette kicanım normalde ibadetlerimde bir zorluk yaşamam okumalarımda ama ara ara feyizsizlik hali geliyor nası diyim yapıyorum namazımı kılıyorum vaktinde ama zorlayarak tesbihi elimden bırakmazdım zorla alıyorum kafam dünyalığa işe güze başka yerlere kayıyor o hal canım benim ondan dualarında aklına gelirse hidayet için dua et canım bana da
CaniiimAllah razı olsun canım nefis diyelim nefsimden büyük düşmanım yok kuzum ara ara yoklar hepimizi ama Rabbim musibetleri dinimize değdirmesin inşaAllah en büyük duamdır her zaman ama işte nefis şeytan peşimizi bırakmıyor Rabbim doğru yoldan ayırmasın..çok sağol canım benim Rabbim hepimize feraha erdirsin
tabii ki canım kafamı toparlayım etikete tekrar başlıcam ablacımAblalarım beni de arada etiketler misiniz :)))
Kızlar dün ki okuduğumuz salavat sayısı toplanmamısti ben topladım şimdi =500 ama bu rakama üzüldüm açıkçası ne güzel okuyorduk noldu bize böyle hadi toparlanma vakti hergün okuyacağız düzenli bir şekilde hadi bakalım bugün sizden daha çok salavat etmenizi istiyorum : )