Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim benim vesile olan okuyan okutan cumlemizden Razi olsun Rabbim yazdigin salevat sigasi da cok güzel canim adeda ma fi ilmillah Allahin ilmindekiler adedince ve mulku daim oldugu surece efendimiz Muhammed sallahu aleyhi vesseleme salat selam bereketler ihsan eyle derecelerini âli kil diye eklemis oluyorsun bu eklemeler faziletini kat kat arttirir canim okudugumuz salevatlarin zikirlerin.. mesela Subhanallah dersek Allahim seni eksiklerden noksanliktan tenzih ederim diyoruz ama Subhanallah adeda ma Alimallahu Teala dersek Allahim senin ilmindekiler ededince seni tenzih ederiz demis oluyoruz. fi kulli lemhativ ve nefesin adeda ma vesiau IlmullahCanim benim 120 tane okudum ve inanılmaz güzel bir enerji aldım bu salavati serifeden eminim hepsi öyledir muhakkak çok üzgün olmama rağmen kendimi de dertlerimide hafiflemis hissettim Allah razı olsun senden umarım aslan vazgeçemeycegim bi alışkanlık olur
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin adede ma fi ilmillahi selaten daimeten bidevami mülkillah
Canımsın yaaaAmin canim benim vesile olan okuyan okutan cumlemizden Razi olsun Rabbim yazdigin salevat sigasi da cok güzel canim adeda ma fi ilmillah Allahin ilmindekiler adedince ve mulku daim oldugu surece efendimiz Muhammed sallahu aleyhi vesseleme salat selam bereketler ihsan eyle derecelerini âli kil diye eklemis oluyorsun bu eklemeler faziletini kat kat arttirir canim okudugumuz salevatlarin zikirlerin.. mesela Subhanallah dersek Allahim seni eksiklerden noksanliktan tenzih ederim diyoruz ama Subhanallah adeda ma Alimallahu Teala dersek Allahim senin ilmindekiler ededince seni tenzih ederiz demis oluyoruz. fi kulli lemhativ ve nefesin adeda ma vesiau Ilmullah
-adeda ma fi Ilmullah
-adeda ma AlimAllahu Teala
-zinete ma AlimAllahu teala bu lafizlari eklersek manasini düşünerek ama cok daha faziletli olur. Allah razi olsun canim senden guzel bir salevat paylasmissin hem vesile olur hem faziletlerini de soylemis olduk Rabbim tum okumalarimizi kabul eylesin insaAllah
canım benim birbirimizden öğrendiğimiz çok sey oluyor Rabbim senden razı olsun :)) canım kafan karışmasın senin okuduğun salevatın sonunda o eklemeler zaten var Allahümme salli ala seyyidina muhammedin adede ma fi ilmillahi selaten daimeten bidevami mülkillah koyu yazdığım yerler zaten o lafızlar canım ben o lafızların manalarını anlatayım dedim telefondan girmiştim gece anlatamamış olabilirim fazlaCanımsın yaaa
Senden çok güzel şeyler öğreneceğimi düşünüyorum
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim canim
Yalnız canim biraz kafam karıştı mesela o lafızlari okuduğum salavat şerifeye mi ekliycem anlamını karıştırmış olmam demi
Haa tamamsın canim çok sağol fıstıkcanım benim birbirimizden öğrendiğimiz çok sey oluyor Rabbim senden razı olsun :)) canım kafan karışmasın senin okuduğun salevatın sonunda o eklemeler zaten var Allahümme salli ala seyyidina muhammedin adede ma fi ilmillahi selaten daimeten bidevami mülkillah koyu yazdığım yerler zaten o lafızlar canım ben o lafızların manalarını anlatayım dedim telefondan girmiştim gece anlatamamış olabilirim fazla
estağfirullah canım benim ben karışık yazmışım baktımHaa tamamsın canim çok sağol fıstık
Yok ya ben biraz kalın kafalıyımdır
Olsun önemli olan benim için duyralılığın, yazman.estağfirullah canım benim ben karışık yazmışım baktım