Kızlar doğum için hastanedeyim. Dualarınızdan eksik etmeyin bende sizin için dua ediyorum.
ayy maşallahhhhCok sukur 7.40 da doğum yaptım. Allah razı olsun.
Canım güzel bir doğum oldu, bebeğimde bende çok şükür iyiyiz.ayy maşallahhhhcanımm çok sevindim bebişde sende iyimisin canım gözün aydın , Rabbim analı babalı sağlıcakla büyütsün inşallah , sağlıklı, sıhhatli , afiyetli mutlu ömrü olsun kuzunun canım
maşallahCanım güzel bir doğum oldu, bebeğimde bende çok şükür iyiyiz.
Cok sukur.aklima geldin girip ozellille baktim haber var mi diye. Allah ikinize de saglik versin.saglikli sihhatli hayirli evlat olsun insallah.gozun aydin canim cook sevindim inanCok sukur 7.40 da doğum yaptım. Allah razı olsun.
maşallahcanım çok sevindim kuzunu benim yerime öp Rabbime emanetsin canım
Cok sukur.aklima geldin girip ozellille baktim haber var mi diye. Allah ikinize de saglik versin.saglikli sihhatli hayirli evlat olsun insallah.gozun aydin canim cook sevindim inan
Sancı sırasında son ana kadar sizler içinde dua ettim. Rabbim hayırlı dualarınızı kabul etsin. İyiki varsınız :)
Aminn canım sende iyiki varsın bitanecimSancı sırasında son ana kadar sizler içinde dua ettim. Rabbim hayırlı dualarınızı kabul etsin. İyiki varsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?