• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hergün Peygamber Efendimiz sallahu aleyhi vesseleme salevat-ı şerife okuyalım

500+500 okudum Rabbim kabul etsin

Hayırlı Cumalar :KK200:

250+250 okudum Allahım kabul etsin inşallah

100+100 okudum Rabbim kabul etsin

200+200 okudum Rabbim kabul etsin

stanki stanki duamdasın canım :KK200:

Kızlar doğum için hastanedeyim. Dualarınızdan eksik etmeyin bende sizin için dua ediyorum.

Allah sağlıkla kolaylıkla kucağına almanı nasip etsin.İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım.Dualarımız seninle :KK200::KK200:

Cok sukur 7.40 da doğum yaptım. Allah razı olsun.
ayy maşallahhhh:nazar: canımm çok sevindim bebişde sende iyimisin canım gözün aydın:nazar:, Rabbim analı babalı sağlıcakla büyütsün inşallah , sağlıklı, sıhhatli , afiyetli mutlu ömrü olsun kuzunun canım :KK200::KK200:

ayy maşallahhhh:nazar: canımm çok sevindim bebişde sende iyimisin canım gözün aydın:nazar:, Rabbim analı babalı sağlıcakla büyütsün inşallah , sağlıklı, sıhhatli , afiyetli mutlu ömrü olsun kuzunun canım :KK200::KK200:
Canım güzel bir doğum oldu, bebeğimde bende çok şükür iyiyiz.

Cok sukur 7.40 da doğum yaptım. Allah razı olsun.
Cok sukur.aklima geldin girip ozellille baktim haber var mi diye. Allah ikinize de saglik versin.saglikli sihhatli hayirli evlat olsun insallah.gozun aydin canim cook sevindim inan :KK200::nazar:

maşallah:nazar: canım çok sevindim kuzunu benim yerime öp:KK15: Rabbime emanetsin canım :KK200:

Cok sukur.aklima geldin girip ozellille baktim haber var mi diye. Allah ikinize de saglik versin.saglikli sihhatli hayirli evlat olsun insallah.gozun aydin canim cook sevindim inan :KK200::nazar:

Sancı sırasında son ana kadar sizler içinde dua ettim. Rabbim hayırlı dualarınızı kabul etsin. İyiki varsınız :)

Sancı sırasında son ana kadar sizler içinde dua ettim. Rabbim hayırlı dualarınızı kabul etsin. İyiki varsınız :)

Allah razı olsun, kabul etsin inşallah.Canım benim sen de iyi ki varsın :KK68:

100+100 okudum Rabbim kabul etsin inşallah

Aminn canım sende iyiki varsın bitanecim:KK200: Rabbim razı olsun :dua:

150+150 okudum Rabbim kabul etsin inşallah

Back