Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
moralini bozma burdayız dimi vericez kiloları
burdayım sadece bel sakatlığı gecırdım kalkıp resim atamıyorum ve tartılamıyorum hareketsizlik ne olcak bakalm takipteyimmmmmoralini bozma burdayız dimi vericez kiloları
ayran detoksunu duydunmu ? 9 mart yıldönümüm o yuzden yarın başlayamam ama 10 martta onu denemeyi planlıyorum hızlı bikaç kilo vermek diyete bağlanmama yardımcı olucak gibi gaza gelmem gerekçok geçmiş olsun benim de yoğunda bugün tartıldım ama g
fotoyu unuttum. 66.5 çıktım
yran detoxunu duymadım nasıl başlanıyor bende başlayım senle beraber ne dersinayran detoksunu duydunmu ? 9 mart yıldönümüm o yuzden yarın başlayamam ama 10 martta onu denemeyi planlıyorum hızlı bikaç kilo vermek diyete bağlanmama yardımcı olucak gibi gaza gelmem gerek
valla yanımda biri olursa daha güzel olur :) iki gün uygulanıyor kahvaltıdaa
yran detoxunu duymadım nasıl başlanıyor bende başlayım senle beraber ne dersin
aslında kalorili biliyormusun bence ben çok uygun görmedim çünkü diyetisyen bir günde normalde 4 yk bulgur veya diğer bakliyatlardan veriyor. bunu 2 saatte bir içersek fazla gibivalla yanımda biri olursa daha güzel olur :) iki gün uygulanıyor kahvaltıda
1kk light peynir
1 dilim kepek ekmeği
domates salatalık
1 haşlanmış yumurta yiyoruz ama 9a kadar kahvaltı yapılmış olması gerekiyor sonra 12.00 dan başlayarak 2 saatte bir 20.00a kadar çorba içiliyor.
yarım kg light yogurt
2 salatalık (rendelenecek)
4 y.k haşlanmış buldur
4 y.k haşlanmış nohut
4 y.k haşlanmış yeşil mercimek
koyu kıvamda olacak şekilde ayran hazırlanıp malzemeler içine konuyormuş. ve kahvaltıdan sonra sadece bu tüketilecek dedğim gibi 2 saatte bir
yapanların yorumlarını falan okuyorum sabahtan beri iyi gibi ama denemekten zarar gelmez sanki olmazsa 10-12 martta ben deniyim sana yazarım olurmuuaslında kalorili biliyormusun bence ben çok uygun görmedim çünkü diyetisyen bir günde normalde 4 yk bulgur veya diğer bakliyatlardan veriyor. bunu 2 saatte bir içersek fazla gibi
tamam bende normal bir liste hazırlayım ya da detoxları incelerim dönerimyapanların yorumlarını falan okuyorum sabahtan beri iyi gibi ama denemekten zarar gelmez sanki olmazsa 10-12 martta ben deniyim sana yazarım olurmuu
teşekkür ederim sizede iyi geceler :)yatıyorum şimdi iyi geceler, iyi pazarlar şimdiden:) yarın akşam bakabilirim ancak şimdiden iyi yıldönümleri:)