hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

:KK43:
20150305_084405.jpg

çok geçmiş olsun benim de yoğunda bugün tartıldım ama g
fotoyu unuttum. 66.5 çıktım

çok geçmiş olsun benim de yoğunda bugün tartıldım ama g
fotoyu unuttum. 66.5 çıktım
ayran detoksunu duydunmu ? 9 mart yıldönümüm o yuzden yarın başlayamam ama 10 martta onu denemeyi planlıyorum hızlı bikaç kilo vermek diyete bağlanmama yardımcı olucak gibi gaza gelmem gerek

a
ayran detoksunu duydunmu ? 9 mart yıldönümüm o yuzden yarın başlayamam ama 10 martta onu denemeyi planlıyorum hızlı bikaç kilo vermek diyete bağlanmama yardımcı olucak gibi gaza gelmem gerek
yran detoxunu duymadım nasıl başlanıyor bende başlayım senle beraber ne dersin

a

yran detoxunu duymadım nasıl başlanıyor bende başlayım senle beraber ne dersin
valla yanımda biri olursa daha güzel olur :) iki gün uygulanıyor kahvaltıda
1kk light peynir
1 dilim kepek ekmeği
domates salatalık
1 haşlanmış yumurta yiyoruz ama 9a kadar kahvaltı yapılmış olması gerekiyor sonra 12.00 dan başlayarak 2 saatte bir 20.00a kadar çorba içiliyor.
yarım kg light yogurt
2 salatalık (rendelenecek)
4 y.k haşlanmış buldur
4 y.k haşlanmış nohut
4 y.k haşlanmış yeşil mercimek
koyu kıvamda olacak şekilde ayran hazırlanıp malzemeler içine konuyormuş. ve kahvaltıdan sonra sadece bu tüketilecek dedğim gibi 2 saatte bir

valla yanımda biri olursa daha güzel olur :) iki gün uygulanıyor kahvaltıda
1kk light peynir
1 dilim kepek ekmeği
domates salatalık
1 haşlanmış yumurta yiyoruz ama 9a kadar kahvaltı yapılmış olması gerekiyor sonra 12.00 dan başlayarak 2 saatte bir 20.00a kadar çorba içiliyor.
yarım kg light yogurt
2 salatalık (rendelenecek)
4 y.k haşlanmış buldur
4 y.k haşlanmış nohut
4 y.k haşlanmış yeşil mercimek
koyu kıvamda olacak şekilde ayran hazırlanıp malzemeler içine konuyormuş. ve kahvaltıdan sonra sadece bu tüketilecek dedğim gibi 2 saatte bir
aslında kalorili biliyormusun bence ben çok uygun görmedim çünkü diyetisyen bir günde normalde 4 yk bulgur veya diğer bakliyatlardan veriyor. bunu 2 saatte bir içersek fazla gibi

aslında kalorili biliyormusun bence ben çok uygun görmedim çünkü diyetisyen bir günde normalde 4 yk bulgur veya diğer bakliyatlardan veriyor. bunu 2 saatte bir içersek fazla gibi
yapanların yorumlarını falan okuyorum sabahtan beri iyi gibi ama denemekten zarar gelmez sanki olmazsa 10-12 martta ben deniyim sana yazarım olurmuu

yatıyorum şimdi iyi geceler, iyi pazarlar şimdiden:) yarın akşam bakabilirim ancak şimdiden iyi yıldönümleri:)

79.3 ciktim iki gun hareketsz yatmam mahvetti bgun biraz daha iyiyim biraz yururum heralde cnku boyle sonu yok :KK43:

10 marti bekleyemedm dun ayran detoksu yaptim hatta icemedim kafama gore degstrdm yumurta falan yedim vee sonuc :)

Eklentiler

• 1425889961558-1292025282.jpg
    1425889961558-1292025282.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 72
X