hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

selin0

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
391
241
kilo al ver al ver kısır döngü .ve en güzel kilo mu yarışmalarda veriyorum :) ama ben yarışma bitince tekrar alıyorum benimle inatci yarışı bırakmayacak arkadaşlar hep birlikte verelim kiloları

Haftada tarti oalblr cnm hergun deilde :KK66:
Resim cekip koysak yaris olblr adil olrak:KK66:

Haftada tarti oalblr cnm hergun deilde :KK66:
Resim cekip koysak yaris olblr adil olrak:KK66:
evet resim iyi fikir ben hergun koyarım sen hafda da yarışma için hafta baz alınır . ben her gün çıkartılınca daha fazla inatla sürdürüyorum evet boy 162 kilo 64.4 yarışma başlasın :)

:KK66::KK66:
20150225_083623.jpg

evet resim iyi fikir ben hergun koyarım sen hafda da yarışma için hafta baz alınır . ben her gün çıkartılınca daha fazla inatla sürdürüyorum evet boy 162 kilo 64.4 yarışma başlasın :)

TAMAM TATLIM BEN SENDEN BAYA FAZLAYIM 82.100 OZMN PZRTESI GÜNLERİ FOTO KOYARIM BENDE YARIS BASLASIN :KK66:

resim yukleyemedim :KK43: hata veriyor

Eklentiler

• 20150226_081133.jpg
    20150226_081133.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 69
yarışacak arkadaşlar yokmu :KK43:
Varım:) ben de başladım ben diyetisyene de başladım 166 cm boy 66.1 kilom bugünki kilom. Her gün fotosu tartı resmi koymaya Varım başka gruplarda da Katılıyorum ama bu her gün Tartışma olayı Hoşuma gitti. Ben de seninle ve sizinle diyet menülerimden de bahsederim günlük 1450 Kalorilik diyetle başladım daha düşüğünü diyetisyen vermedi çünkü kilo duraklaması olduğunda düşürecek kalori miktarını ve böylece duraklamanın önüne geçilecek. Çok düşük kaloriye başlanırsa duraklama olduğunda aç kalmak zorunda kalabilirim

Varım:) ben de başladım ben diyetisyene de başladım 166 cm boy 66.1 kilom bugünki kilom. Her gün fotosu tartı resmi koymaya Varım başka gruplarda da Katılıyorum ama bu her gün Tartışma olayı Hoşuma gitti. Ben de seninle ve sizinle diyet menülerimden de bahsederim günlük 1450 Kalorilik diyetle başladım daha düşüğünü diyetisyen vermedi çünkü kilo duraklaması olduğunda düşürecek kalori miktarını ve böylece duraklamanın önüne geçilecek. Çok düşük kaloriye başlanırsa duraklama olduğunda aç kalmak zorunda kalabilirim
hergün tartılmak beni motive ediyor ben yediklerime dikkat ederek kilo vermeye çalışıyorum birde devamlı girmeye çalış lütfen birbirimizi motive ederiz :)

hergün tartılmak beni motive ediyor ben yediklerime dikkat ederek kilo vermeye çalışıyorum birde devamlı girmeye çalış lütfen birbirimizi motive ederiz :)
tamam:) burdayım her daim. ben aynı zamanda bir günlük de açtım orda menülerimi paylaşacağım. her gün buraya da kilomu gireceğim yarın biraz fazla çıkabilirim akşam geç yedim:110: ama bırakmak yok zayıflıycaz!

X