Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet resim iyi fikir ben hergun koyarım sen hafda da yarışma için hafta baz alınır . ben her gün çıkartılınca daha fazla inatla sürdürüyorum evet boy 162 kilo 64.4 yarışma başlasın :)Haftada tarti oalblr cnm hergun deilde
Resim cekip koysak yaris olblr adil olrak
evet resim iyi fikir ben hergun koyarım sen hafda da yarışma için hafta baz alınır . ben her gün çıkartılınca daha fazla inatla sürdürüyorum evet boy 162 kilo 64.4 yarışma başlasın :)
başlasın :) kaybeden e ceza haftalıkTAMAM TATLIM BEN SENDEN BAYA FAZLAYIM 82.100 OZMN PZRTESI GÜNLERİ FOTO KOYARIM BENDE YARIS BASLASIN
başlasın :) kaybeden e ceza haftalık
btabi olurbide resimli paylasalim ceza değilde 1.ci olan alkislansin ismini yazip nedersn
:) tartı günü ne olsunta
btabi olur
:) tartı günü ne olsun
tabi uyar önemli olan bırakmamak :)Benjm Günlüğüm de pazartesi tatlim.uyarmi sanaa
Pazartesi olsunmu
tabi uyar önemli olan bırakmamak
Kesinlikle yaris basladi pzrtesi kilo bldrimi yapicam tatlım
Varım:) ben de başladım ben diyetisyene de başladım 166 cm boy 66.1 kilom bugünki kilom. Her gün fotosu tartı resmi koymaya Varım başka gruplarda da Katılıyorum ama bu her gün Tartışma olayı Hoşuma gitti. Ben de seninle ve sizinle diyet menülerimden de bahsederim günlük 1450 Kalorilik diyetle başladım daha düşüğünü diyetisyen vermedi çünkü kilo duraklaması olduğunda düşürecek kalori miktarını ve böylece duraklamanın önüne geçilecek. Çok düşük kaloriye başlanırsa duraklama olduğunda aç kalmak zorunda kalabilirimyarışacak arkadaşlar yokmu
hergün tartılmak beni motive ediyor ben yediklerime dikkat ederek kilo vermeye çalışıyorum birde devamlı girmeye çalış lütfen birbirimizi motive ederiz :)Varım:) ben de başladım ben diyetisyene de başladım 166 cm boy 66.1 kilom bugünki kilom. Her gün fotosu tartı resmi koymaya Varım başka gruplarda da Katılıyorum ama bu her gün Tartışma olayı Hoşuma gitti. Ben de seninle ve sizinle diyet menülerimden de bahsederim günlük 1450 Kalorilik diyetle başladım daha düşüğünü diyetisyen vermedi çünkü kilo duraklaması olduğunda düşürecek kalori miktarını ve böylece duraklamanın önüne geçilecek. Çok düşük kaloriye başlanırsa duraklama olduğunda aç kalmak zorunda kalabilirim
tamam:) burdayım her daim. ben aynı zamanda bir günlük de açtım orda menülerimi paylaşacağım. her gün buraya da kilomu gireceğim yarın biraz fazla çıkabilirim akşam geç yedim ama bırakmak yok zayıflıycaz!hergün tartılmak beni motive ediyor ben yediklerime dikkat ederek kilo vermeye çalışıyorum birde devamlı girmeye çalış lütfen birbirimizi motive ederiz :)