Hergün kaynana ve kayınbabası evine geldiği halde mutlu olan gelin var mı?

Ben varim mutlu değilim hergun akşamları yemeği beraberiz hamileyim kaynana gorumce hemen karismaya girişiyor ne konuşsa artik sinir olmaya basladim oğluna sokaniyor o yüzden artik konusmalari pek duyasim gelmiyor bebek dogsun hergun basimda olacaklar

Nefret ediyorum. Şu dünyada başka bir kula duyamayacağım kadar nefret duyuyorum. Yaklaşık 1.5-2 yıldır hiç görüşmeme rağmen nefretim katlanarak artıyor. Benim, kızımın ve eşimin ruh sağlığını alt üst ettiği için asla affetmeyeceğim onu ve şakşakcılarını...

Ayy işin çok zor, bebeği de seni de rahat bırakmazlar.Allah yardımcin olsun

Geçmişteki yaşananlar unutulmuyor di mi. Seni çok iyi anlıyorum

Aynen öyle canım. Ölüp gitsem, kemiklerim un ufak olsa, ne söylediği sözleri ne de yaptıklarını unutmam. Gücüm yetip karşılık veremedim ancak Allah'a havale ettim onu. Neye müstehaksa onu bulsun inşallah. Sadece o mu? Hayır. Gencecik hayatlarımızı zehir edenlerin cümlesini inşallah...

Her gün kimi görsek sinir oluruz, yada zırt pırt bir bahaneyle gelen hiç bir insan sevilmez.
Ben mesela tahammülü yüksek bir insan değilim ne yazık ki. Kendi annemde bir hafta kalsam birbirimize gıcık oluyoruz. Geçinemiyoruz. Esi insanlar gibi sabırlı tevekkül eden tipler değiliz ondan sanırım.
Ben de kayınvalideme yakın oturamam, her gün göremem. Bir hafta kaldığımda da dünya iyisi de olsa sıkılıyorum ve bu nedenle her yaptığı batıyor. Muhtemelen o da benim pek çok şeyimi sevmiyor.
Ama aramızda ikimizin de değer verdiği sevdiği bir insan olunca sabrediyoruz işte karşılıklı.
Gerçi Allah için laf taşıyan, ayılıp bayılan, eşimi dolduran kadın değildir. Ama sevgisini aşırı gösteren, bunu yaparken biraz beni unutup dışlayan, fazla mıncırıp seven bir kadın. Beni de zorlayan tek huyu bu.
Kayınpederimde geveze bir adamdır ve bazen çok konuştuğu için gerilim yaratacak cümleler kurabilir ama onu da duymazdan gelmeyi öğrendim zamanla.
Ama her hafta görsem sanırım bu kadar sabırlı ve anlayışlı olamazdım.
Olayın püf noktası bu bence aşırı samimi olmamak ve görüşmemek. Sık kimi görsek her şeyi batar yani.
Biraz mesafe koymayı denemelisiniz bence.
Gerçi ben ilk zamanlar lafımı esirgemeyen bir insan olduğumu belli ettiğim için bana pek laf edemiyorlar. Çok da sabırlı olmamak lazım. Terbiyesiz olmadan kendini korumayı bilmek lazım sanırım.
Zor işler gerçekten de.

Amin canım

Ben mesafe koydum ama uzaktan bile yetiyorlar huzur bozmaya.3 senelik evliyim ama hala kayınbabamın çenesine laflarina tahammül edemiyorum. Devamli laf sokuyor bana

Aileme daha yakinim kv ile de ayni mahallede sayiliriz cok fazla gelmezler ayda bir bile gelmedikleri olur yani. Biz de genelde iki haftada bir gideriz onun haricinde kv annem falan bazen birilerinde toplanir denk geliriz.
Benim kv ile aramda sorun olmasa da ben hergun birileri ile olmayi sevmem annem bile yakin oldugu halde gormedigim zamanlar olur. Yalnizligi seviyorum sanirim.

Allah yardimciniz olsun...ben cok memnunum dedim ama benim de annemin yasadiklarini anltsam ahh ah...kadinin namusuna iftira bile attilar...neler var

Kvalidem kpederim her gun bana gelseler hic de sorun etmem.ayni evde degilde ayni apartmanda otururum hatta ben teklif ediyorum onlara ayni apt de oturalim diye.ins yakinda ayni apt de oturacagiz.
Allah herkese benim kvalide kpder gibi insanlar nasip etsin gelinlere damatlara.

Amin canım ne güzel

Ayy işin çok zor, bebeği de seni de rahat bırakmazlar.Allah yardımcin olsun
Ben biliyorum böle olacagi esimde ne güzel basinda olur diyor benim içim el vermiyor annem de basimda olacak iste. Su anda basimda değiller bebek olunca tüm isler değişir artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…