O ev sahibi iflah olmaz, evde rahat edebileceğinizi düşünmüyorum, tavrınızı koyduğunuz anda evden çıkmaya ya da büyük kavgalara da hazır olun. 20 yıl öncenin küçük yerdeki ev sahibi örneği ev sahibiniz. Laftan sözden de anlamaz. Bunlarla çok karşı karşıya kaldım geçmişte. Bir eve bakmaya gittik yıllar önce, amca oturdu evin kurallarını söylüyor, evde pop müzik dinlenemezmiş, sen de başını kapatsan daha iyi olur dedi bana. Dehşetle çıktık gittik evden, bir başkası taşındığımda eşya yerleştirirken eve geldi, koltukların yerini beğenmemiş mutlaka onun istediği şekilde sıralayacakmışım, birinci haftada siz geç mi yatıyorsunuz, gece ışıklar açık oluyor, gece yarısı banyo mu yapıyorsunuz, karşı komşuya ben küsüm onunla sakın konuşma falan demeye başladı, daha kutuları bile tam açmadan o hafta içinde taşınıp gittim. Arkadaşım banyodayken kadın elindeki arkadaşımın haberi olmayan anahtarla eve girip banyoda bastı falan. Daha böyle bir sürü saçma hikaye mevcut. O kadın asla düzelmez, kendine bir köle aldığını düşünüyor şuan, çünkü ona göre evi kiraya vermedi, ev hala ona ait ve orada duracaksanız onun eziyetini çekmek, işlerini yapmak, istediği gibi yaşamak zorundasınız. Evden bir an önce çıkmanızı tavsiye ederim.