- 17 Ağustos 2023
- 7.806
- 23.365
- 268
- Konu Sahibi cig_damlasii
-
Ay hic çekilmezki ayda bir kez gel bari bence çikin o evden bazi yaşlilar böyle oluyor.Ben boyle bir nine gormuştum yakin bir kadin arkadaşim iş için kiralamişti anneler çocuklariyla geliyordu kiz piskologdu ev gibi buyukdu luks olsa bari hergun gelip bakiyor saatlerle oturub çay içiyorduMerhaba Evleneli 3 yıl oldu 3 aylık bir bebeğim vareşimle 2 katlı bir ev tuttuk temiz bakımlı lüks bişey ev sahibim yaşlı 7 yaşlarında eşi olmuş bir kadın çocukları çok uzakta yaşıyor tasindigimizdan beri hergun mutlaka geliyor e geldimi mutlaka bı çay kahve Faslı oluyor bebeğim durmadigi zamalarda memesini Verde gel filan dedi vay biz besige bağlar şunu yapardik falan filan ..bide bahçe işleri işi bitmiyor çocuktan çıkıp yardım edemiyorum ama laf çarpıyor bazen kim yapacak adam lazım diyor eşim kapıyı açma müsait değilim de dedi ama yüze duramıyorum olmuyor birde titiz afedersiniz tuvalette kova varmı diye ihtiyaç bahanesiyle kontrol ediyor dolaplarının içinde örtü varmı diye bakıyor ıslak koyma filan dedi daha yeni tasindim bu evi eşimle zar zor bulduk ragat hareket edemiyorum evimde akıl verin ne yapayım
Ev sahibiniz kaynanadan hallice. Eşiniz haklı yüz vermeyin. Her gün her gün çekilmez.Merhaba Evleneli 3 yıl oldu 3 aylık bir bebeğim vareşimle 2 katlı bir ev tuttuk temiz bakımlı lüks bişey ev sahibim yaşlı 7 yaşlarında eşi olmuş bir kadın çocukları çok uzakta yaşıyor tasindigimizdan beri hergun mutlaka geliyor e geldimi mutlaka bı çay kahve Faslı oluyor bebeğim durmadigi zamalarda memesini Verde gel filan dedi vay biz besige bağlar şunu yapardik falan filan ..bide bahçe işleri işi bitmiyor çocuktan çıkıp yardım edemiyorum ama laf çarpıyor bazen kim yapacak adam lazım diyor eşim kapıyı açma müsait değilim de dedi ama yüze duramıyorum olmuyor birde titiz afedersiniz tuvalette kova varmı diye ihtiyaç bahanesiyle kontrol ediyor dolaplarının içinde örtü varmı diye bakıyor ıslak koyma filan dedi daha yeni tasindim bu evi eşimle zar zor bulduk ragat hareket edemiyorum evimde akıl verin ne yapayım
Kapıyı açmadım ama anlamadı yada anlamamazliktan geliyorKendine kiracı değil arkadaş komşu yardımcı tutmuş gibi gözüküyor.
Küçük apartmanların malesef böyle eksileri oluyor. Bahçe bakımını önceden konuştunuz mu neden sizden bekliyor?
Musait olamıyorum hergun diyerek kapiyi açmayın, kontrat dolmasına yakın başka ev bakın bence, çünkü ev sahibinizin beklentisi farklı. Hem komşu, hemde bahçeye bakacak birini istiyor bunları yapmayınca zaten otomatik olarak kötü olacaksınız
Çekilmiyor kaynanam yarım saat uzaklıkta haftada bir bebeğimin sevmeye gelir telefonda o bile sorup gülüyor geldimi yine diyeEv sahibiniz kaynanadan hallice. Eşiniz haklı yüz vermeyin. Her gün her gün çekilmez.
Siz çok yuz vermişsiniz yapmayın. Uygun değilim deyin. Kapıyı açmayın. Misafirim var deyin. Bu ne her gün her gün. Ben cekememÇekilmiyor kaynanam yarım saat uzaklıkta haftada bir bebeğimin sevmeye gelir telefonda o bile sorup gülüyor geldimi yine diye
Yüzünüz yumuşak demek ki, biraz sert olun. Geldiğinde hic güleryüzlü davranmayın. Kapıyı çalıp isminizle seslenince geç açın çocuk uyutuyorum müsait değilim deyin. Bi kaç kere içeri almazsanız bidaha gelmez heraldeKapıyı açmadım ama anlamadı yada anlamamazliktan geliyoraynen hem yardımcı hem kiracı istemiş ama benim yeni doğum yaptığımi bilerek verdi o zaman emekli birilerine verecekti evini off bilmiyorum
Yalniz bunu yapiyorsa akli melekeleri yerinde degildir zaten yuhOlmuyor 2 katlı ev altı üstlü oturuyoruz yüz yüze bakicaz haliyle koyamadımbı kaç defa kapıyı açmadım şimdide kapıyı çalarken ismimle bagirark kapıya vurmaya başladı çocuğu uyutuyordum teyze gece uyutmadi diyorum daha ne diyeyim ki
Kavga edin küssünOlmuyor 2 katlı ev altı üstlü oturuyoruz yüz yüze bakicaz haliyle koyamadımbı kaç defa kapıyı açmadım şimdide kapıyı çalarken ismimle bagirark kapıya vurmaya başladı çocuğu uyutuyordum teyze gece uyutmadi diyorum daha ne diyeyim ki
Bu kadar kaynanalik yapıyorsa bir zahmet kira almasınBende etmiyorum alismasin diye ama laf sokuyor
2.olabilirBende hastalık çıktı cilt hastalığı yaşlı insanlara çok zarar veriyormuş
Benim kocam çok kıskanç kadınlardan bile kıskanıyor
Teyze ben biraz depresif bir insanım çok insanlarla iletişime girince psikolojim bozuluyor
Bilmiyorum aklıma şu an başka yalan gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?