- 1 Aralık 2023
- 39
- 19
- 8
- 34
- Konu Sahibi cig_damlasii
-
Olmuyor 2 katlı ev altı üstlü oturuyoruz yüz yüze bakicaz haliyle koyamadımTavrını koyacan bacım bunuda mı biz diyelim
Evi kiraya veriyor ama kiracı eve nasıl davranıyor diye merakından geliyor.İmkaniniz olunca taşının bence onun bahçesine de yardım etmek zorunda değilsin.Merhaba Evleneli 3 yıl oldu 3 aylık bir bebeğim vareşimle 2 katlı bir ev tuttuk temiz bakımlı lüks bişey ev sahibim yaşlı 7 yaşlarında eşi olmuş bir kadın çocukları çok uzakta yaşıyor tasindigimizdan beri hergun mutlaka geliyor e geldimi mutlaka bı çay kahve Faslı oluyor bebeğim durmadigi zamalarda memesini Verde gel filan dedi vay biz besige bağlar şunu yapardik falan filan ..bide bahçe işleri işi bitmiyor çocuktan çıkıp yardım edemiyorum ama laf çarpıyor bazen kim yapacak adam lazım diyor eşim kapıyı açma müsait değilim de dedi ama yüze duramıyorum olmuyor birde titiz afedersiniz tuvalette kova varmı diye ihtiyaç bahanesiyle kontrol ediyor dolaplarının içinde örtü varmı diye bakıyor ıslak koyma filan dedi daha yeni tasindim bu evi eşimle zar zor bulduk ragat hareket edemiyorum evimde akıl verin ne yapayım
Bende etmiyorum alismasin diye ama laf sokuyorEvi kiraya veriyor ama kiracı eve nasıl davranıyor diye merakından geliyor.İmkaniniz olunca taşının bence onun bahçesine de yardım etmek zorunda değilsin.
İmkanınız olunca kontrat dolunca falan yenisini yapmayın bence.Bende etmiyorum alismasin diye ama laf sokuyor
Olmuyor 2 katlı ev altı üstlü oturuyoruz yüz yüze bakicaz haliyle koyamadımbı kaç defa kapıyı açmadım şimdide kapıyı çalarken ismimle bagirark kapıya vurmaya başladı çocuğu uyutuyordum teyze gece uyutmadi diyorum daha ne diyeyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?