- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
-
- Konu Sahibi turuncu_girl
- #1.521
evet canım yaa ne zmandır konuşamdık valla dün abimler vardı çok geç giridm çok da kalmadım nette çıktım nasılsın bakalım görüşmeyeli avrmı atraksiyon hayatında:)
kankammm ve piafcım ve sunay ablacımm tekrar merhaba hoşgeldinizz
dedikodulara bakıodum kankaa
Yok yaa kısa sürdü ama 1 yıl istemiyorumm ekşın aksiyon bilmem neeeekaydirigubbakcemile3
Walla bugün çokkkkkkkkk mutluyum piafcımm 4. yılımızı doldurdukk:kedi:
kankammm ve piafcım ve sunay ablacımm tekrar merhaba hoşgeldinizz
dedikodulara bakıodum kankaa
selam kızlar
Ayy kanka yaalmaz:
Anlat hele bizde öğrenelimmmmmmdelikafadulden
snd ehoş geldin minişşşşşşş sefalr getiridin naber kız misfirleri yolladın hadi geçmiş olsunn
Öyle walla ne gündü ama beeeee:kedi:oo allah daha uzun ve mutlu yllar nasip etisn canım bir günlük dğeişiklik hiç yoktan iyidir beee
selam kızlar
işler karışıkkk kanka aslında pekte değill biri söylemiş biri gocunmuş sonrada banlanmış niyse bizenee
sen naptın eniştemle ne süpriss yapmış sana anlat heele?
dilaycım artık enişte güzel bir yemke ayarlmıştır kızz birde afilli bir hediye inş. gönlünce güzel bir yıldönümü geçirisinn
hımm iki gün önce eniştemleri ağırlamıştım sanırım onu diyorsunnn o gün valla döktürdümm piafcım..
diloşş enişteyle yemeğe gidionuz dimiii resim çekilin gızz görmek istiomm bak tmm mı?
Aslında biz dün ve bugün kutladık kaydirigubbakcemile3
Dün güzel bir yerde iftar yapacaktık ama aşkım düştüü senağlama
Sonra bugünde görüştük bugün tekrar kutladıkkk:kedi:
2 gün dolu dolu birlikte vakit geçirdik çok güzeldiiopuyorumnanaktan
kızlar slm verıp gıdecem bı kac aksamdr nette duramıyorum optum hepınzıcınzıı
ay geçmiş olsun kızz çok iyi olmuş ya iki gün yolda düşmek çok kötü oluyor yaa insan rezil olduğuna mı yansın bir taraftan içindne gülmek geliyor ben bir kere tam çarıişının göbeğind edüştüm ooff felaketti