Hereye ramen yklmadm ayaktaym, dertlerimle babaaym diyenlerin topii buyrun

burda milleti reple kandırırız ohhh
kaçağı görüon mu dilay ı
bi cee dedi gitti bişi demeden ama belki baglantısı neyim gitmiştir dimi günahını almıyımm
kaswa nerede yaaa ?
bide yasnurr ikiside tam kaçakk
piafcımm seninde istikrarını begendimm canım

burda milleti reple kandırırız ohhh
kaçağı görüon mu dilay ı
bi cee dedi gitti bişi demeden ama belki baglantısı neyim gitmiştir dimi günahını almıyımm
kaswa nerede yaaa ?
bide yasnurr ikiside tam kaçakk
piafcımm seninde istikrarını begendimm canım

aman sorma haa bir sen bir daily istikrarlı şu topikte sadakatsiz dierleri kaswa valal özelden mesajlatık kontorller falan diyordu
hamileymiş hee yasnur vardı birde geleni bağlayalım bariikaydirigubbakcemile5

Bir takım gebelik sorunlaırm oldu?dinlenmem gerekti.Doktora gittim bu persembeden beri hep...Şükürler olsun şimdi iyiyiz ama erken doğum tehdidimiz devam ediyor.Pek giremedim.Neler yaptınız?Duadan unutmayın beni....

Bir takım gebelik sorunlaırm oldu?dinlenmem gerekti.Doktora gittim bu persembeden beri hep...Şükürler olsun şimdi iyiyiz ama erken doğum tehdidimiz devam ediyor.Pek giremedim.Neler yaptınız?Duadan unutmayın beni....

çok geçmiş olsun canım yaaa ederiz duaa

miniş..nasılsın tatlım
iyiyim canım geç oldu ama merak ettim seniii..
aman sorma haa bir sen bir daily istikrarlı şu topikte sadakatsiz dierleri kaswa valal özelden mesajlatık kontorller falan diyordu
hamileymiş hee yasnur vardı birde geleni bağlayalım bariikaydirigubbakcemile5

piafcım bişe söylemeden çıkmış gibi oldum baglantım sorunlu yaa yine gitti gıcık bağlantım kusra bakma cancığımm kulaklarını çınlatınca geliyorlar demek ki
bundan sonra kim yoksa çınlatalım da gelsin

Kaswacım canım benim çok geçmiş olsunn Rabbim mübarek günlerde yüzünü eğmesin..şifa versin..
Kızlarr geldim geldimmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile2

hoşgeldin kankaaaaaaaaaaaaaam

X