Hereye ramen yklmadm ayaktaym, dertlerimle babaaym diyenlerin topii buyrun

Yok be canım istanbulda havaalnın ayakın bir sitede.Yok burada öyle şeyler.Annemde kalınca anlıyorum Ramazan gelmiş.

Hımm :teselli:

valla dilay buluşalım bari bir yerde paramızı kazanırızz:))

Ayy ewt gel hade bekliyorummmm bize yarın gece çıkarız sokaklara dum dum dum:roflol::roflol:
Ben ritmde tutarım amadelikafadulden

allah kabul etsın ınsallah canım

gene geldım bennnn:kedi:

valla geliyorlarya kapıya rica et ne olacakk kızz benim arakdaşın dedsi küçükken böyle ramaanlrda davulcuya dermiş şu oyun havasını çall torununu oyantırmış kapıda :dance:

bızım burda kardesım yapıo davulcuyu yanı butun arkadaslarıyla beraber calıyolar...
bı gorsenız 15 tane yenı yetsme nasıl bagırıyolar...hayde sahura...cok eglencelı oluyo...

valla geliyorlarya kapıya rica et ne olacakk kızz benim arakdaşın dedsi küçükken böyle ramaanlrda davulcuya dermiş şu oyun havasını çall torununu oyantırmış kapıda :dance:

Sonra beni binadan kovmasınlarrrkaydirigubbakcemile3

Hımm :teselli:

Ayy ewt gel hade bekliyorummmm bize yarın gece çıkarız sokaklara dum dum dum:roflol::roflol:
Ben ritmde tutarım amadelikafadulden

olur kuşum gelirim sahura yetişirim sanırım tutalım konyalımı çalaım gece gece iy gider ben konyadayken davulcular ramzanda onu:teytey::teytey:çalıyordu

kızzzzzzzzzzzz piaf meslekı egıtımmısın aaaaa inanmıyorum bende kız bende ben anaoklu oğretmenıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…