- 21 Ağustos 2009
- 279
- 0
- Konu Sahibi turuncu_girl
- #1.081
bizde davul çalan bıle yok
yazık size canım yaa büyük kayıp şahane eserler kaçırıyorsundur:teytey:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazık kız davulcuya adam işini yapıyolülülülülülü hoş bulduk
:roflol:ayy iiy bari biizmki kuru kuru çalıyo oda beter kızz resimleride başkasına bahsis vermiyesiniz die dağıtmöışalrdır kesin büyük rant var davulculukta şu işsizlikte acaba ramzanda davulcumu olmasydım nee hazırda geç yatıyorum ohh vallaa:sm_cool:
beşir bence çünkü ben onun eski versiyonun izledim o öğreniyo herşeyiii
sonra amansız hastalığa tutuluyooo felan sonunda kızz babasıyla tek kalıoo
hoşgeldinn gülümm geç e kaldın
kızlar bende namaz kıldım o yüsden geç geldimm kimsede merak etmemiş gerçi :dilcikar:
yıllar önce unıverstıdeyken ben.Bir ev arkadaşım hastalanmış onu acile göturmustuk.Ramazan ayıyd.Eve dönüşte baktık sokakta davulcu...Rica ettik davul çaldırdı bize...kaydirigubbakcemile3ne günlermiş be...
Ayy walla sen gel buraya davulculuğa başlayalım nasılsa uyumuyoruz doğru diyorsunkaydirigubbakcemile3
Bizim davulcular bugün geciktiii:mymeka:
Canım nerde yaşıyorsun kii yurt dışında mıı:uhm:
:roflol:hadi yaa az çok tecrübe olmuş deseneaman öğrencilik gibsi varmı beee ahhh ahh aklıma geldi valal o günler şimdiii:gitme:
yıllar önce unıverstıdeyken ben.Bir ev arkadaşım hastalanmış onu acile göturmustuk.Ramazan ayıyd.Eve dönüşte baktık sokakta davulcu...Rica ettik davul çaldırdı bize...kaydirigubbakcemile3ne günlermiş be...
:roflol::roflol::roflol: Bende hep merak etmişimdirrr acaba şurdan davulcuyu çevirsem mii 1 kez çalabilir miyim diyeeekaydirigubbakcemile3
Yada para istemeey gelince mi desem davul çaldırmazsan para falan yok desemmm:roflol::roflol:
Sen nered okudun piaf?
selçukta mı ciddimisn kız bendeeeeeeeeeeeeee