- 23 Ocak 2013
- 1.055
- 864
-
- Konu Sahibi herdaimumutlu
Bence hazır gıdaları yani paketli marketten alınan her türlü ürünü bırak yeme. Meyvelerden de muz, karpuz ve kavun gibi kalorili olanlardan uzak dur onun yerine elma, şeftali ve kayısı ye :) bir de 3 ara 3 ana öğün yap. Ne kadar sık beslenirsen metabolizman o kadar hızlanır. Günde 3 litre su iç ve mutlaka aktardan yeşil çay kabuk tarçın taze zencefil al ve bunları demle hatta içine karanfil de güzel oluyor. Sabah kahvaltıda mutlaka peynir yumurta domates salatalık ve yeşillik olmalı. Bir dilim de tam buğday. Arada ceviz ve yogurt. Öğle yemeğini et ürünlerinden seçebilirsin ama akşam mutlaka hafif sebze ye. Akşam light süt içmeyi ihmal etme. Haftada 1 gün tavuk 1 gün et 1 gün de balık yemeye dikkat et. Eğer benim gibi evde balık yapmak istemezsen ton balık da alabilirsin. Zayıf olmak için 4 şey çok önemli. Salata, bol su, günde 2 fincan yeşil çay ve spor. Bunlar aç kalmadan sağlıklı zayıflama yöntemleri. Başarılar arkadaşım :)
Tüm önerilerin için çok teşekkür ederim.Hiç sevmesemde şu yeşil çayı içmeye alismam lazım sanırım.Karpuza gelince o kadar çok seviyorum ki arada bir karpuz kaçamağı yaparım kesinlikleBence hazır gıdaları yani paketli marketten alınan her türlü ürünü bırak yeme. Meyvelerden de muz, karpuz ve kavun gibi kalorili olanlardan uzak dur onun yerine elma, şeftali ve kayısı ye :) bir de 3 ara 3 ana öğün yap. Ne kadar sık beslenirsen metabolizman o kadar hızlanır. Günde 3 litre su iç ve mutlaka aktardan yeşil çay kabuk tarçın taze zencefil al ve bunları demle hatta içine karanfil de güzel oluyor. Sabah kahvaltıda mutlaka peynir yumurta domates salatalık ve yeşillik olmalı. Bir dilim de tam buğday. Arada ceviz ve yogurt. Öğle yemeğini et ürünlerinden seçebilirsin ama akşam mutlaka hafif sebze ye. Akşam light süt içmeyi ihmal etme. Haftada 1 gün tavuk 1 gün et 1 gün de balık yemeye dikkat et. Eğer benim gibi evde balık yapmak istemezsen ton balık da alabilirsin. Zayıf olmak için 4 şey çok önemli. Salata, bol su, günde 2 fincan yeşil çay ve spor. Bunlar aç kalmadan sağlıklı zayıflama yöntemleri.
Başarılar arkadaşım :)
Arada kaçamak olur elbette ama inan en sevdiğim meyve karpuz ve ben haftada sadece ince bir dilim yiyorum canım :) yeşil çay hem yok tutuyor hem de ödem atmamızı sağlıyor canım.Tüm önerilerin için çok teşekkür ederim.Hiç sevmesemde şu yeşil çayı içmeye alismam lazım sanırım.Karpuza gelince o kadar çok seviyorum ki arada bir karpuz kaçamağı yaparım kesinlikle