herbalife kullananlar?

Amin... Yarın görüşmek üzere ;) artık herbalife kullanırken yalnız değilsiniz (kadınlar kulubünde) ben varım artık :1: inşallah birbirimizi motive ederek ideal kilolarımıza ulaşırız ;) :16:

Gorusuruzz cok sevindim inan bunaaaa :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaslar baska herbalife kullananlar veya kullanmayi dusunenler varsa birlikte devam edelim :)
Blog: herbalyasamdestekciniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende kullanıyorum vanilyalı shake gayet iyi 3 ayda ben 8 kilo verdim ve çok memnunum diğer başka ürünlerini bilmiyorum kullananlar var mı hangisini tavsiye edersiniz hanımlar :)

ben de düşünüyorum. daha önce kullanmaya başladım iki defa. kullanamadım. şimdi elimde ürünler de var kullanmaya başlamak istiyorum.

Bende bugün herbalife baslafim formul 1 ve çayiyla ikinci ögunu ictim ama mide bulantim var bide yagsz tuzsuz misir yesem bisey olur mu ?

2006 yılında ev arkadaşım kilo verme çabaları içerisindeyken tanışmıştım bu ürünlerle... Hatta satış yapmak için üye bile olmuştum. Ama uzun süreli sonucu görünce iyiki diyorum çevremdekilere satış yapmamışım. İnsna ömrü boyunca shakelerle beslenemez. Bıraktığı zamanda da ne kadar dikkat ederse etsin kilo alıyor. Ev arkadaşımın aç yattığı günleri hatırlıyorum, sonuç: eski kilosundan 15 kilo fazlası vardı en son konuştuğumuzda... :(

Back
X