• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herbalife kullananlar buraya

gonencs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
7
2
36
42
Herkese Merhaba;

Herbalife kullananlar olmuştur muhakkak deneyimlerinizi ve neler yaşadığınızı bilmek isterim.

Bende yeni başladım bakalım neler olacak :KK54:

Aç kalmaktan bi farkı yok.evet kilo verdim düğün zamanında ancak ha aç kalmışım ha onu içmisim hiç bi fark yok.pisman oldum o kadar para verdiğime.kullanacaksanız illa ki, bari bol bol su için çünkü böbrekleri çok etkiliyor

Aslında cok açlık hissetmiyorum. Bünyeden bünyeye değisiyor olabilir belki.

Merhaba ben çayıyla birlikte kullanıyorum. 2 ay oldu 10 kilo verdim yürüyüş de yaptım evde. Acıkıyor muyum evet ama kendime engel oluyorum. Çayını şiddetle tavsiye ederim. Tatlı isteğinizi sıfıra indiriyor. :halay:

Herbalife disiplin gerektiriyor shake içine tğrk kahvesi koyun yarım cay kasıgı enfes ... arkadan dolu dolu 2 badak su için bu kural cok öenmli gğnde 2 öğün kullanırsanız 220kaloriden 440eder bir sağlıklı öğün 350 desek alın size 800 kalori mantık cok basit maksımum tokluk minumum kalori oldugundan kilo veriliyor... shake bıraktınız günde 800 kalori alacam hemde tok duracan yapamadıgımız şçin besinler bizleri doyurmuyor.. toprak hormon ondan cok kalori alıyorız su şçmiyoruz ondan kilolar geri gwliyor

Mantık su diyeyisyene gittiniz spor yaptınız 20 kilo verdiniz eeee aonra yine buraktınız alıcaksın lişolaları yine ya hayat bıyu diet yapacan yada herbalife bol su şle şçeçen tok duracan daha kolay ne yapacam be yicem dersine SON....

Bende kullanıcıyım cok faudasını gördüm bırktım aldım şimdi yine başladım düğümüm var 10 kilo vericıgum gitsin kilolalar benden siE tüyo lilolaları cerdiniz sonra yiyin kebapları ama mutlaka cay için toksin zararlı olanları atıyor kilo sabit kaluyor yeyeye baktın hafif şişliköi 3gğn sabah akşam shake iç yine in kilonu sabitle

Arkadaslar kullananlarda varmi bi degisiklik. Bende arkadasin tavsiyesi uzerine yarin gidicem almaya

Arkadaslar kullananlarda varmi bi degisiklik. Bende arkadasin tavsiyesi uzerine yarin gidicem almaya
Ben 2009 da 2ayda 8kilo vermiştim cok kolay olmuştu sonra sabitleeme programına girdim 3yıl jiç kilo almadım sonra düzeni yeme düzenimi değiştirdiğimden kilo aldım şimdi bu sefer herbalife sız basarıcam dedim olmadı cok zahmetli olsu iştahımı komtrol altına alamıyorım şimdi 10 gün 2 öğün seklinde tüketiyoeum shake ce cay basta yeterli belim ce göbeğimin indiğini hissettim ama tartılamsı ürünlere cok güvwniyorum kesin vermişmdir

Ben 2009 da 2ayda 8kilo vermiştim cok kolay olmuştu sonra sabitleeme programına girdim 3yıl jiç kilo almadım sonra düzeni yeme düzenimi değiştirdiğimden kilo aldım şimdi bu sefer herbalife sız basarıcam dedim olmadı cok zahmetli olsu iştahımı komtrol altına alamıyorım şimdi 10 gün 2 öğün seklinde tüketiyoeum shake ce cay basta yeterli belim ce göbeğimin indiğini hissettim ama tartılamsı ürünlere cok güvwniyorum kesin vermişmdir
Bugun aldim bende carsamba gunu basliycam ins sonuc alirim

Kizlar esimin yengesi kullandi 1 ayda 7 kilo verdi kadini gorunce sok oldum aloe verali bi caydan bide iceceginden bahsetti ama bende alio denemedim bende ilac vs kullanimina bagli 10 11 kilo aldim ve bende baslayacagim bendeki sorun spor yapmama rağmen kiloverememem hafta ici insulin gizli seker dedikleri tahlile baktirip onun sonucuna göre kullanmaya başlayacağım Eğer kullanırsan bende yorumlarımı yazarım kızlar

Kizlar ben aldim dun sabah basladim bugun 2. Gun gunde 1 ogunle basladim sabah aksamda aloe vera icecegi iciyorum bakalim 1 ay sonra sonuc ne olucak 76.7kg basladim.olcumlerim vs de yapildi. Ama aralarda 2 ogundede kullanacagim gunlere gore

Evet cnm bir hafta oldu 108 kiloyla basladim 105 kiloyum suan
Bende 76.7 başladım ilk 1 haftada 74.6 dün bu sabah hadi bakalım bol şanslar bize bende iştahı çok kesti eskiye oranla sende de öyle oldu mu canım sadece shake mi kullanıyorsun çayını ben almadım henüz bide çayı vardı aloe vera kullanıyorum sabah aksam

Bende 76.7 başladım ilk 1 haftada 74.6 dün bu sabah hadi bakalım bol şanslar bize bende iştahı çok kesti eskiye oranla sende de öyle oldu mu canım sadece shake mi kullanıyorsun çayını ben almadım henüz bide çayı vardı aloe vera kullanıyorum sabah aksam
Evet istah kesimi bendede oldu ben cayiyla birlikte kullaniyorum su icmeye calisiyorum ama ara ogunlere alisamadim yapamiyorum bide ogle yemegi sen neler yiyosun hergun sebze yapamiyorum

Evet istah kesimi bendede oldu ben cayiyla birlikte kullaniyorum su icmeye calisiyorum ama ara ogunlere alisamadim yapamiyorum bide ogle yemegi sen neler yiyosun hergun sebze yapamiyorum
Canim ben bayag guzel kahvaltimi yapiyorum oglen ve aksam ogunune shake yapiyorum.ilk defa bugun aksam yemeginde makarna yedim :) ara ogundede beyaz leblebi ile 1 elma yiyorum

Back