Fake hesap açıp kimi kamdırabilirim ki ya da ne gibi bir rant beklentim olabilir. Sizin için elbette faydalı olmuştur zaten herkes için konuşmadım. Benim sıkıntım ve zoruma giden şu onlara egzersizleri rahat yapıyorum deneme rağmen aynı şeyi sanki ilk kez yapıyormuş gibi bana yaptırmaları oldu. Sizin adınıza sevindim bu aradaBirde ben böyle olumsuz yazılar yüzünden çok bekledim guvenemeyip inşallah siz fake değilsinizdir. İnsanların en son umudu bu tedaviler çünkü
İşte ben egzersiz yapıyorum ilişki de oluyor ama zorla yani. Bilseydim değişik bir şey yapılmayacak kendim çalışırdım. Şimdi artık kendime güvenim de gittiÇoğu insan egzersizler sayesinde yeniyo zaten . Ben doktora gitmemiştim ama düzenli egzersizleri yaparak rahatlattım kendimi . Hazır hissedene kadar egzersizleri yapmaya devam edin
Hayırlısıyla sizde atlatirsinjz inşallah ben kesinlike oraya birşey girmesine izin vermiyordum siz vajinismus musunuz acaba çünkü giriş oluyormus zamanla alisirsiniz bence çünkü ilk birkaç ay benimde ağrım oldu o kadar yapabilsm o parayı vermezdim gerçekten ciddi bir miktar çünküFake hesap açıp kimi kamdırabilirim ki ya da ne gibi bir rant beklentim olabilir. Sizin için elbette faydalı olmuştur zaten herkes için konuşmadım. Benim sıkıntım ve zoruma giden şu onlara egzersizleri rahat yapıyorum deneme rağmen aynı şeyi sanki ilk kez yapıyormuş gibi bana yaptırmaları oldu. Sizin adınıza sevindim bu arada
Benim aşırı kasılmam var. Ben de üzerine çok gittim ve ilişki zorla olsa da oldu. Vajinusmus zaten kasların kasılması hera klinikte sadece mekanik olarak çözüyorlar psikolojik hiçbir destekleri yok. Keşke benim de sizin gibi olsaydı da başta çözülseydi ama bu durum daha zor. İçeriye bir şey giriyor bunun farkındayım ama o an bilinçaltım devreye giriyor ve kapanıyor kırk zahmetle ilişki oluyorHayırlısıyla sizde atlatirsinjz inşallah ben kesinlike oraya birşey girmesine izin vermiyordum siz vajinismus musunuz acaba çünkü giriş oluyormus zamanla alisirsiniz bence çünkü ilk birkaç ay benimde ağrım oldu o kadar yapabilsm o parayı vermezdim gerçekten ciddi bir miktar çünkü
Ilişki ne zamandan beri oluyo ? Yeniyse eğer alışana kadar benimde ağrılarım olmustu. Kayganlaştırıcı ya da sprey falan kullandınız mi onlar da iyi geliyoİşte ben egzersiz yapıyorum ilişki de oluyor ama zorla yani. Bilseydim değişik bir şey yapılmayacak kendim çalışırdım. Şimdi artık kendime güvenim de gitti
Jinekolojik muayene defalarca oldu fiziksel Bi sıkıntı yok. Ta ki ilişki başlayınca ipler kopuyor. Gerilme kasılma iğneleme.. VS. Başka ne olabilir acabaBaşka bir rahatsızlığınız olabilir.alsem senin bi durumun vardı konunu ekler misin?
Bu arkadaş size yazsın o da birlesme yaşıyor ama acılı vajinismus öyküsü de yoktu bildiğim. Yapısal bi problemdi galiba.Jinekolojik muayene defalarca oldu fiziksel Bi sıkıntı yok. Ta ki ilişki başlayınca ipler kopuyor. Gerilme kasılma iğneleme.. VS. Başka ne olabilir acaba
Vulvar vestibülit sendromu olabilir. Hem nette araştırın hem de benim profilimden açtığım konulara bir bakın. ben şimdi kız isteme merasimindeyim, uzun uzadıya yazamicam ama dediğim rahatsızlığı mutlaka araştırın.Jinekolojik muayene defalarca oldu fiziksel Bi sıkıntı yok. Ta ki ilişki başlayınca ipler kopuyor. Gerilme kasılma iğneleme.. VS. Başka ne olabilir acaba
Ilişki ne zamandan beri oluyo ? Yeniyse eğer alışana kadar benimde ağrılarım olmustu. Kayganlaştırıcı ya da sprey falan kullandınız mi onlar da iyi
Parmak dilatör vs giriyor acı yok fakat ilişkide acı oluyor. Sizin dediğiniz vestibulit diye Bi rahatsızlık olabilirBu arkadaş size yazsın o da birlesme yaşıyor ama acılı vajinismus öyküsü de yoktu bildiğim. Yapısal bi problemdi galiba.
İlişki 15 aydır var. Zaten kas gevşeticiler kayganlaştırıcılar anestezik kremlerle anca oluyor. Aldığım tedaviden önce daha iyiydi. Tedavi olumsuz olunca daha çok ağrım oluyor çünkü bilinçaltım artık bunun üstesinden gelemeyeceğimin sinyalini veriyorIlişki ne zamandan beri oluyo ? Yeniyse eğer alışana kadar benimde ağrılarım olmustu. Kayganlaştırıcı ya da sprey falan kullandınız mi onlar da iyi geliyo
Açtığım konuları okuyun. libklerini kopyaladım.İlişki 15 aydır var. Zaten kas gevşeticiler kayganlaştırıcılar anestezik kremlerle anca oluyor. Aldığım tedaviden önce daha iyiydi. Tedavi olumsuz olunca daha çok ağrım oluyor çünkü bilinçaltım artık bunun üstesinden gelemeyeceğimin sinyalini veriyor
Teşekkür ederim zaman ayırdığınız için. Dediğiniz şeyi biliyorum doktorlar onu da araştırdı vulvar vestibulit olamaz dendi. Çünkü parmak muayene ya da farklı bişey girişinde acı yok. İlişki sırasında kasılmaları eşim de hissediyor. Siz vajina girişine dokunabiliyor muydunuz.?Açtığım konuları okuyun. libklerini kopyaladım.
Ilişki sırasında oluyosa psikolojik olabilir . Egzersiz yaparken kendini kasmadigin için acı olmuyo büyük ihtimal .Parmak dilatör vs giriyor acı yok fakat ilişkide acı oluyor. Sizin dediğiniz vestibulit diye Bi rahatsızlık olabilir
Ama böyle düşünmemen lazım. Sen zaten yenmişsin vajinismusu. Kendini rahat bırakırsan acı olmaz . Çok zor ama kendini gevşetmeye çalış canım . Rahatlarsan ilişkiden zevk almaya başlarsın.İlişki 15 aydır var. Zaten kas gevşeticiler kayganlaştırıcılar anestezik kremlerle anca oluyor. Aldığım tedaviden önce daha iyiydi. Tedavi olumsuz olunca daha çok ağrım oluyor çünkü bilinçaltım artık bunun üstesinden gelemeyeceğimin sinyalini veriyor
Teşekkür ederim zaman ayırdığınız için. Dediğiniz şeyi biliyorum doktorlar onu da araştırdı vulvar vestibulit olamaz dendi. Çünkü parmak muayene ya da farklı bişey girişinde acı yok. İlişki sırasında kasılmaları eşim de hissediyor. Siz vajina girişine dokunabiliyor muydunuz.Açtığım konuları okuyun. libklerini kopyaladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?