Hera klinik ile kısa zaman içinde iki tedavi ve mutlu sonuç

adagiolargo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
1
-2
32
Her gelenin dile getirdiği aile gibi, abla/kardeş gibi kavramlarını ilk başta ‘ne kadar olabilir ki’ diye düşünmüştüm açıkçası. Fakat daireye girişteki ilk görüşmeden, muayene olup çıkışa kadar (bazen telefon görüşmeleri) herkesteki ilgi, yardımcı olma gayreti açıkça hissediliyor. Şanslı kişilerdenim ki genital estetik için araştırmalarımda ilk Hera klinik karşıma çıktı ve yorumlara güvenerek hemen randevu için aradım. Görüşmemizden 2 gün sonra kendi isteğimle kimseye haber vermeden ameliyatımı gerçekleştirdik. Bunu belirtmemin nedeni; tek başıma girdim ve ameliyat sonrası süreci de rahatlıkla atlattım (o süreçte tek yaşıyordum). Tabi ilk 3 gün biraz ağrılı/baskı varmış hissi ile geçti. 15 gün sonrasında tatile gittim ve güneşten koruyarak, ağır sporlar yapmadan fakat günlük işlerimi de kolaylıkla yapabilerek geçirdim. Bu süreçte doktorlarımızın talimatlarına ve bakımlara özen göstermenin de büyük önemi var. Ameliyattan en fazla 2 ay sonra tüm spor aktivitelerini rahatlıkla yapıyor durumdaydım. Ameliyat olma isteğim görsel olarak normalden daha büyük gibi olmasından, dudakların sarkık bir görüntüsünün olmasından ve idrarın normal akmamasından (farklı açılardan gelmesinden rahatsız olarak) dolayıydı.
Ameliyattan 3 ay sonra vajinismus tedavisi için tekrar kliniğe geldim ve 4 seansla bu sıkıntıdan da kurtuldum. Bunun için kendinize gerçekten inanmalısınız ve doktor hanımın verdiği düzenli çalışmaları yapmak yine önem taşıyor. Tedavinin devamında rahatlığınızın kalıcı olmasını sağlamak için düzenli bir ilişkinin olması, öğrenilenleri pratikleştirip hayatın içine katabilmek daha büyük artı. Fakat düzenli bir ilişkiniz olsun veya olmasın her şeyden önce kendimi iyi hissetmek ve güvenimin yerine gelmesi için istedim ve yaptım. 27 yaşımda gerçekleştirdim bu işlemleri belki önceden bilseydim ve yapsaydım bedenimi ve kendimi tanımam açısından daha iyi ve her şey farklı olabilirdi. Fakat daha fazla geç kalmadığım için mutluyum ve iyi ki Hera klinikle olmuş tüm bu süreçler. Bugün yine bir enfeksiyon durumumdan dolayı ilk aradığım yer Hera oldu ve ertesi güne hemen görüşme oluşturdular. Bir telefon uzağımda olduklarını bile bilmek iyi hissettiriyor. Biliyorum ki kadınsal bir sıkıntım olduğunda ilk arayacağım yer burası olacak. Ameliyat veya vajinismus tedavisini düşünmeyip sadece jinekolojik kontroller için de buraya gelebilirsiniz. Umarım kafası karışmış ve karar verememiş olanlara kendimce fikir sunabilmişimdir.

Ne klinikmis beeeee. Giden herkesin ilk eylemi üyelik açıp buraya yazmak peehh peeehhh inandırıcı..
Merhabalar, vajinismus problemi yaşayanlara destek olmak adına bu konu başlıklarına bakarken yorumunuza denk geldim. Ben de Hera Klinikte Didem hocanın ekibi ile 2,5 yıl önce 3 günde sorunumdan kurtuldum. Ve gerçekten yazılanlar doğru, birebir aynı olumlu süreçle, o güzel yaklaşımlarıyla karşılaştım. Didem hanım gerçekten çok kibar, yardımsever ve güven veren bir dr. Bu sorunu yaşayıp, çözüp, tedavi olabilen şanslı gruplardansanız eğer ve eğer tedavi olamadığınız sürecin sıkıntılarını çekmişseniz elbette birilerine fayda dokunması adına, birileri daha ertelemesin, bu kötü süreci tek başına bekleyerek zaman kaybetmesin diye hesap açıp, yön gösterebilirsiniz. Bu çok normal. Millet olarak maalesef hep sorunlarımızı, memnuniyetsizliklerimizi yazmaya ve iletmeye alışığız. Alkışlamaya, tebrik etmeye ve takdir edilene inanmaya alışık değiliz. Eğer vajinismus sorunu yaşayan ve yorumlarıma denk gelenler var ise, eğer kendi başınıza çözemediyseniz lütfen Didem hoca gibi ve evet bu işte profesyonel şekilde tedavi eden kliniklere zaman kaybetmeden başvurmanızı öneririm. Gerçekten her sorunun tıbbi çözümü mümkün. Kimsenin bu sorunla sınanmamasını dilerim, yaşamayan bilemeyecektir.

Hanımefendi problemlerimize hepimiz doktorlar aracıyla çözüm arıyoruz mesele bu değil. Çok Cook iyi bir klinik olabilir mesele bu da değil. Ama bu kliniğin aleni reklamı yapılıyor. Ben bir doktora gittigimde aaaa hadi üyelik açıp hemen kk ya yazayım demek aklıma gelmiyor.

O konu da haklısınız. Evet direk klinik ismi vermek, her şeyi çok açık yazmak değil de; ''dr.'a gittim, tedavi gerçekten 3 gün sürüyor ve başarılı oluyor. Bilgi isteyen varsa özelden detaylandırabilirim'' de denebilir. Reklam algısı olmaması açısından. Yine de dilerim ki bu süreçte olan arkadaşlarımız bir an evvel işin tıbbi boyutu sayesinde sorunlarını aşabilirler. Bu bir kasılma sendromu, bedenleri ve sınırları kişiye öğretilince bilinçaltındaki yanlış bilgiler düzeltilince çözülmemesi mümkün değil. Herkese şans ve kolaylıklar dilerim. :)

Merhaba bende vajinismus tedavisiyle ilgili hera kliniğe gitmek istiyorum. 3 günde nasıl yendiniz, nasıl Bi tedavi uygulanıyor? Ve fiyatlar gittiğiniz dönemde neydi acaba

Merhaba bende vajinismus tedavisiyle ilgili hera kliniğe gitmek istiyorum. 3 günde nasıl yendiniz, nasıl Bi tedavi uygulanıyor? Ve fiyatlar gittiğiniz dönemde neydi acaba
Merhaba vajinismusla ilgili bir grubumuz var ben de o grup sayesinde tamamen yendim. Doktora da gidebilirsiniz ama aynı yöntemleri önerecektir. Grupta yenenler henüz yenememiş olanlara yardımcı oluyor. Eğer isterseniz Tiniminimavihanim sizi gruba eklesin ben nasıl eklenir bilmiyorum

Kendisine yazdımm canımm grubumuzda da ekli kendisi

İki yıl önce bende Hera klinikte kurtulmuştum, dolandirilicam burda yazılanların abartı olduğu dusuncesiyle erteleyip durdum sonra bir tanıdığım bu hastalıktan tedaviyle kurtulduğunu öğrendim adını sorduğumda hera olduğunu öğrendim ve aklımdaki soru işareti çözüldü ertelemeyin kurtulun bu dertten kredi çektik borcu bitti bebeğim bile oldu yazma sebebim cektiklerimdir. Çok zor zamanlar geçirdim en mutlu olmam gereken zamanlarım ağlayarak geçti Allah kimseye dermansız dert vermesin. Drumdan Allah razı olsun 4 günde yükümü sırtımdan aldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…