- 28 Kasım 2020
- 1
- -2
- 32
- Konu Sahibi adagiolargo
Her gelenin dile getirdiği aile gibi, abla/kardeş gibi kavramlarını ilk başta ‘ne kadar olabilir ki’ diye düşünmüştüm açıkçası. Fakat daireye girişteki ilk görüşmeden, muayene olup çıkışa kadar (bazen telefon görüşmeleri) herkesteki ilgi, yardımcı olma gayreti açıkça hissediliyor. Şanslı kişilerdenim ki genital estetik için araştırmalarımda ilk Hera klinik karşıma çıktı ve yorumlara güvenerek hemen randevu için aradım. Görüşmemizden 2 gün sonra kendi isteğimle kimseye haber vermeden ameliyatımı gerçekleştirdik. Bunu belirtmemin nedeni; tek başıma girdim ve ameliyat sonrası süreci de rahatlıkla atlattım (o süreçte tek yaşıyordum). Tabi ilk 3 gün biraz ağrılı/baskı varmış hissi ile geçti. 15 gün sonrasında tatile gittim ve güneşten koruyarak, ağır sporlar yapmadan fakat günlük işlerimi de kolaylıkla yapabilerek geçirdim. Bu süreçte doktorlarımızın talimatlarına ve bakımlara özen göstermenin de büyük önemi var. Ameliyattan en fazla 2 ay sonra tüm spor aktivitelerini rahatlıkla yapıyor durumdaydım. Ameliyat olma isteğim görsel olarak normalden daha büyük gibi olmasından, dudakların sarkık bir görüntüsünün olmasından ve idrarın normal akmamasından (farklı açılardan gelmesinden rahatsız olarak) dolayıydı.
Ameliyattan 3 ay sonra vajinismus tedavisi için tekrar kliniğe geldim ve 4 seansla bu sıkıntıdan da kurtuldum. Bunun için kendinize gerçekten inanmalısınız ve doktor hanımın verdiği düzenli çalışmaları yapmak yine önem taşıyor. Tedavinin devamında rahatlığınızın kalıcı olmasını sağlamak için düzenli bir ilişkinin olması, öğrenilenleri pratikleştirip hayatın içine katabilmek daha büyük artı. Fakat düzenli bir ilişkiniz olsun veya olmasın her şeyden önce kendimi iyi hissetmek ve güvenimin yerine gelmesi için istedim ve yaptım. 27 yaşımda gerçekleştirdim bu işlemleri belki önceden bilseydim ve yapsaydım bedenimi ve kendimi tanımam açısından daha iyi ve her şey farklı olabilirdi. Fakat daha fazla geç kalmadığım için mutluyum ve iyi ki Hera klinikle olmuş tüm bu süreçler. Bugün yine bir enfeksiyon durumumdan dolayı ilk aradığım yer Hera oldu ve ertesi güne hemen görüşme oluşturdular. Bir telefon uzağımda olduklarını bile bilmek iyi hissettiriyor. Biliyorum ki kadınsal bir sıkıntım olduğunda ilk arayacağım yer burası olacak. Ameliyat veya vajinismus tedavisini düşünmeyip sadece jinekolojik kontroller için de buraya gelebilirsiniz. Umarım kafası karışmış ve karar verememiş olanlara kendimce fikir sunabilmişimdir.
Ameliyattan 3 ay sonra vajinismus tedavisi için tekrar kliniğe geldim ve 4 seansla bu sıkıntıdan da kurtuldum. Bunun için kendinize gerçekten inanmalısınız ve doktor hanımın verdiği düzenli çalışmaları yapmak yine önem taşıyor. Tedavinin devamında rahatlığınızın kalıcı olmasını sağlamak için düzenli bir ilişkinin olması, öğrenilenleri pratikleştirip hayatın içine katabilmek daha büyük artı. Fakat düzenli bir ilişkiniz olsun veya olmasın her şeyden önce kendimi iyi hissetmek ve güvenimin yerine gelmesi için istedim ve yaptım. 27 yaşımda gerçekleştirdim bu işlemleri belki önceden bilseydim ve yapsaydım bedenimi ve kendimi tanımam açısından daha iyi ve her şey farklı olabilirdi. Fakat daha fazla geç kalmadığım için mutluyum ve iyi ki Hera klinikle olmuş tüm bu süreçler. Bugün yine bir enfeksiyon durumumdan dolayı ilk aradığım yer Hera oldu ve ertesi güne hemen görüşme oluşturdular. Bir telefon uzağımda olduklarını bile bilmek iyi hissettiriyor. Biliyorum ki kadınsal bir sıkıntım olduğunda ilk arayacağım yer burası olacak. Ameliyat veya vajinismus tedavisini düşünmeyip sadece jinekolojik kontroller için de buraya gelebilirsiniz. Umarım kafası karışmış ve karar verememiş olanlara kendimce fikir sunabilmişimdir.