- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
- Konu Sahibi sevdaveysel
-
en ağır olanıda dönmüş diyorki hayır onun istediği değil artık benim evimde benimde istediğim olacakdiyor lafa bakarmısınız daha öncede oturacağımız ev konusunda bunu demişti bana nişanlım boşver duyma demişti ama bu ikinci kez oluyor babamda artık inceldiği yerden kopsun kızım ben seni yolda bulmadım dedi ama içim çok acıyor çok
Canim bu aşamada ayrılık cok zor ama bu kayınvalide sana cok cektirir...tepkini gösterdigin iyi olmus bence nisanlın arayacak bırak biraz burnu sürtünsün gelmezse de daha cok sevin ana kuzusu birinden kurtuldugun icin...Bırakta biraz sahip çıksin sana...Dedim gibi olmazsada vardir bir hayir sakin uzme canini
nişanlım sanırım busınavda yanımda olacak baaya bir konuştuk bana hak verdi yalnz annesi sevda benden özür dileyecek demiş son gelinlikçide arkasını dönünce dışarı çıkarken onu beklemedim surat astımdiye. bende asla dilemem dedim babmda duydu bu iş bitti dedinişanlında iş yok üzülme.
yetişkin insanların kendi kararlarını almasından yanayım ama lütfen bu sefer babanı dinle anneni dinle yol yakınken olan olsıun
boşanmaktan iyidir.bak bakalım nişanlının tavrına 180 derece dönüp senin istediklerini mi yapacak yoksa annem de annem diye abuk sabuk davranan menapozlu kıskanç ne yaptığını bilmez bir kadının yaptğı saçmalıkların farkında olmasına rağmen annemdir deyip susup oturacak mı.
üzülme demesi kolay ama bu nişanlının imtihanı.
sakın ödün verme o kaynana senı boğar nişanlın da ööylece bakar çünkü adaletli ve vicdanlı bir adam değil, görüyor duyuyor ama sana suç buluyor.
kv bak sen
ben onu bunu bilmem arkadaş
bi erkek yeri geldiginde annesine yeri geldigindede karısına karşı durmayı bilecek
ama nerde böyle erkek
annesine bak diyecekmişsin neyine bakacak yahu
gelinligi giyecek sensin anasına neymiş
aslında gelinlikti alışverişti çiftler yalnız gidecek arkadaş ya
yazık oruç oruç kızın morali alt üst oldu
hakkında hayırlısı olsun
arkadaşlarında dedigi gibi nişan atmak boşanmaktan daha kolay
Madem nişanlının yanında olacağını hisediyorsun at nişanı. Ailem bana yapılan haksızlığı sindiremiyor, beni annenin böyle ezmesini kabullenemiyorlar de.
Gözlerini korkut biraz.Ailenin arkanda olduğunu bilsinler.
Ama bana sorarsan tamamiyle bitir.Kusura bakma ama nişanlından adam olmaz. Şuan birden kestirip attın diye alttan alıyor.
İlk tepkisini verdiği anda tarafını seçmiş o. Senin özür dileyecek bir durumun yok ki, kayınvalidenin ailenden özür dilemesi gerek.
Sana özür dile diyor ama asıl saygısızlığı baban kapının önünde otururken, adamın yüzüne bile bakmayıp gazlayıp giderek kendisi yapmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?