- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
- Konu Sahibi sevdaveysel
bende sanırım artık ayrılma noktasındayım.. 2007den beri süren güzel bir ilişki nişanlandıktan sonra kabus olmaya başladı kayınvalidem sayesinde.daha önce çok konu açtım saçmasından tutunda inciticisine kadar bir sürü sebepten kırgınlıklar..ama dün yaşadığımı sindiremiyorum.. dün ilk kez gelinlik bakmaya çıktık.. çok heyecanlıydım.. çokta mutlu.. kayınvalidem istiyor diye kırmamak adına onun istediği yerlere gittik önce.. ilk yerde beğenmedim birşey, ordaki kadın ben yedisene önce evlendim kvdem ne aldıysa o gelinliği giydim dedi bende o yedi sene önceymiş bu benim en özel günüm içime sinen birşeyler giymek istiyrm dedim kvdem şimdikiler bir tuhaf dedi sesimizi çıkarmadık yanımda ablam ve annem vrdı.. çıktık diğer dediği yere gittik bir fotoğrafçı gittiğimiz yer aynı zamanda üç beş gelinlik koymuş kiralıyor dene dediler kırmayım dedim straplez bir gelinlik denedim..ilk denediğim gelinlik,, içim kıpır kıpır çıktım suratı beş karış berbat dedi bunun üstü ne böyle hayır olmaz giyemez falan dedi.. ablam da ... teyze bırakalım onlar karar versin neresi açık hem dedi.. kv ablama bağırdı ve benim omuzlarıma sert bir şekilde dokuna dokuna böylemi gezecek çıplak çıplak dedi.. ben şokta daha konuşamıyorum bile ne umdum ne oluyor... ordaki çalışan kadında ablacığım buna omuz dikecez zaten gelinin öyle istiyr falan dedi ama bi ton laf etti hem rezil olduk hem benim en güzel anım mahvoldu.. çıkardım gelinliği çıktım.. diyorki ben karışmıyorum herkes fikrini söylüyor bende söyledm.. o noktadan sonra tek kelime konuşmadık..nişanlım da ablama kızdı anneme saygısızlık ettin diye ablamda ben saygısızlık etmedim herkesn içinde bana bağırdı annen bana bağırımaz dedi annem canım kadın şoklarda eli ayagı titriyor.. çıktık düğün salonunun anlaşmalı olduğu yere gttik zaten orucum adana sıcağı dermanım kalmamış kadın bide surat yapıyr..geçtik oturduk görevlilr katalog falan getirdiler bakıyorum kadın bitane gelnlik getirdi çok beğendim bir dene dedi girdimdenedim çıktım bana bakmıyor bile arkasını döndü nişanlımın elinde telefon dalmış ona.. nişanlıma baksana dedim kafasını kaldırdı baktı ama kv hala bakmıyor .. annemde kızım böyle gelde kvdende görsün dedi bana kalsa önüne bile gitmezdim oraya benim iççin gelmiş ama kadın dönmüş arkasını bana çok zoruma gitti.. neyse geçtim önüne kafasını kaldırdı göz ucuyyla baktı kafasını geri çevirdi..girdim kabine çıkardm o ara nişanlıma diyormuşki hadi saat geç oldu eve gidelim saat dört bucukve oruç falan dadeğil yani nişanlımla ben orucuz,,bindim arabaya annesifalan binmeden nişanlıma dedim annen niye öyle yaptı sen öyle yaparsan oda öyle yapar dedi ben napmışım dedim bir bak demedin diyor bana kan beynime sıçradı bendededim annen arkasını döndü napacaktım ya dedim ben orda herkese tek tek bana bak bana bak mi dicem niye geldik oraya bana bakmak icin değilmi dedim o ara kv bindi arabaya.. geldik bizi evin önüne getirdiler babam kapının önünde girişte hemen oturuyor..ne nişanlım indi ne kv.. bastı gittiler.. terbiyesizliiği sindiremedim ve o saatten bu saate nişanlım tek bir mesaj atmadı az öncede mesaj atmış beni suçluyor anneme bak demedin saygısızlık ettin diye bende içimdekileri söyledim sende o anne varken biz senle olamayız gelin alın emanetlerinizi bu iş bitti dedim ,,haksızmıyım nolur akıl verin