Fındık kızım 3100 gram 50cm doğdu çok şükür son günler iyi bakmışım.Hoşgeldi minik kızın kaç kilo dogdu kac cm merak ettım :)
Oglusunla bulustular mı ilk karşılaşma nasıldı Bahtı açık olsun onunda dogdugu gün kutlu olsun
Evet cnm.Amin kuzum.dun Taburcu olduk çok şükür..Leyla ablacim merhaba nasilsin? Konuyu bilmiyorum Allah yardimcin olsun. Bebegin dogdumu ?
Canım bebeğin doğmuş gözün aydın sağlıkla büyüt inşallahFındık kızım 3100 gram 50cm doğdu çok şükür son günler iyi bakmışım.
Oğlum sevindiği zaman gaaaa diye bir kelime kullanır..
Sevindi sanırım görünce gaaaaa dedi
Daha oğlum bebek teyzesi şuan sevgi gösterisi hırpalayarak cici yapmak:)
Kardeşin nerde dediğimizde gösteriyor..
Çok sabırsızlanıyorum büyümelerini bekliyorum:)
Gözün aydın canim, cok sevindim. Rabbim bir daha yaşatmasin..Evet cnm.Amin kuzum.dun Taburcu olduk çok şükür..
Gozun aydin gulu gule buyutun bebeginizi ablasinida operim Allah kolayliklar nasip etsinEvet cnm.Amin kuzum.dun Taburcu olduk çok şükür..
Mrb saadetim bm iyiyim cok sukur srn nasılsın :)Merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli.topiğe kimse yazmıyor diye bakmıyordum
Gözün aydın canim, cok sevindim. Rabbim bir daha yaşatmasin..
Gozun aydin gulu gule buyutun bebeginizi ablasinida operim Allah kolayliklar nasip etsin
Âmin canlarım sağolun..Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin..
Amiinn. Erken mi dogdu leyla abla kac haftalikti ismini ne koydunuz nasil hissediyorsunÂmin canlarım sağolun..Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin..
39 'ün içindeydi cnm.bu hastane derdinden isim koymadık henüz cnm.bir iki fikir var bakalım hangisi nasip olacak.yorgun hissediyorum sadece..bebegimide çok seviyorum..Amiinn. Erken mi dogdu leyla abla kac haftalikti ismini ne koydunuz nasil hissediyorsun
Merhaba kuzum iyiyim şükür bildiğin gibi devam ediyoruz. Defne prenses nasılMrb saadetim bm iyiyim cok sukur srn nasılsın :)
Günaydın dın dınGünaydın kızlar
Hastanede yatinca erken dogdu sandim ablacim. Hayirlisi olsun39 'ün içindeydi cnm.bu hastane derdinden isim koymadık henüz cnm.bir iki fikir var bakalım hangisi nasip olacak.yorgun hissediyorum sadece..bebegimide çok seviyorum..
Allah iyilik versin canim. Iyi oda sukur canim.Merhaba kuzum iyiyim şükür bildiğin gibi devam ediyoruz. Defne prenses nasıl
T Tatlianne20Kara_gozlum canım hatim yapmak istiyoruz bir kaç arkadaşla katılmak ister misin?
Selam canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?