Âmin cnm benim inşallah kuzum. Senin yavrunda sağlıkla büyüsün inşallah. Kendi derdimden etrafıma da bakamadım..gözün aydın olsun kuzum..Leyla ablacım rabbim şifa versin inşaAllah tez vakitte evladın yanında olur..
Sabir ve dua en güzel ilaç...
Duamdasin inşaAllah
Kızlar ben geldim çok şükür fındık kızımı sağlıkla kucagima aldım.
Isteyen herkese sizlerede bolbol dua ettim..
Rabbim evlatlarımı sağlıkla büyütmeyi naaip etsin insAllah
Hoşgeldi minik kızın kaç kilo dogdu kac cm merak ettım :)
Âmin cnm inş..duanızı eksik etmeyin..ne zaman çıkar bilmiyorum hastaneden..çok yoruldum artık..kaldıramıyor insan yaşadıklarını ..
Kızlar ben geldim çok şükür fındık kızımı sağlıkla kucagima aldım.
Sagol canım amin inşallah Rabbim sanada hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın en kısa zamanda inşallahAl_pi canım benim senin de doğum günün kutlu olsun Rabbim kızınla birlikte kutlayabilecegin daha nice yıllar nasip etsin size
Sagol canım amin inşallah Rabbim sanada hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın en kısa zamanda inşallah
Gule gule buyut canim me mutlu sana masallah guzel aile.simdi sana bol sut ve sabir diliyorumKızlar ben geldim çok şükür fındık kızımı sağlıkla kucagima aldım.
Leyla ablacim merhaba nasilsin? Konuyu bilmiyorum Allah yardimcin olsun. Bebegin dogdumu ?Âmin Ebrucum inşallah kuzum...
O günleri hasretle anıyoruz ancaNasilsiniz kizlar ?neden kimse yazmiyor ? Nerde o eski sohbetlerimiz gulmelerimiz
Eskisi gibi olamicaz anlasilan ebrulimO günleri hasretle anıyoruz anca
Kimsenin topiğe girmediğini düşünüp açmıyorum bile :) Yoksa ben hep burdayım hep burda olacagımEskisi gibi olamicaz anlasilan ebrulim
Bende rahata erdim geri geldim ama cıkkss :)))Kimsenin topiğe girmediğini düşünüp açmıyorum bile :) Yoksa ben hep burdayım hep burda olacagım
Çocuuu naptın gıı rahata erdim derken :))Bende rahata erdim geri geldim ama cıkkss :)))
Belki yine dualara başlasak birbirimize tutunuruzEskisi gibi olamicaz anlasilan ebrulim
Çocuuu naptın gıı rahata erdim derken :))
Bana uyarBelki yine dualara başlasak birbirimize tutunuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?