Cok şükür EbrumAyyyyyy neler görüyorum nelerKız önce totem mi yapıyor acaba dedim :) sonra okuyunca nasıl mutlu oldum senin adına anlatamam. Hayırlı olsun özlemim, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Valla nasıl sevindim, tüylerim diken diken oldu. Allah’a şükür Rabbim hasret çektirmeden nasip etti, Metehan da abi oluyor inşallah :)
Hayırlısı neyse o olsun gülüm, Rabbim gönlünüze göre hayırlı olanı versin inşallah. Sağlıklı sıhhatli olsunlar en önemlisi o
Aslinda hissetmedim sadece ümit ediyordum, hatta ales sınavına girecegim bu hafta sonu kafam rahat etsin diye su erken gebelik testlerinden regle 5gun kala test yaptim duyarlılığı 10 du. Kocaman negatifi gördüm heh dedim bu ay da olmadı sınava yogunlasim dedim sonra regl gunu geldi 2 gun geçti benim ates yuksek gidiyor aksama dogru da hafif bulantim basladi (ki inşallah bu sefer cok cekmem kuzum@deeploneliness anlat bakalım taze hamiş kendini nasıl hissediyorsun :) belirtilerin oldu mu? Hissettin mi bebişin geleceğini?
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinCok şükür Ebrumsağolasın Rabbim çok aratmadı bu sefer inşallah saglikla kucağımıza almayı da nasip eder, en kisa zamanda inşallah senin haberini de aliriz beraber ilerleriz hic belli olmuyor zamanı gelmisse oluveriyor iste ilki icin 2.5 sene uğraşmıştım
Kuzum ya inşallah çok rahat bir hamilelik sürecin olur, hiç zorlanmazsın ve sağ salim yavrunu kucaklarsın. Demek ki Allah’tan ümit kesilmezmiş, senin durumun da bunu gösteriyor. Allah ol dedikten sonra negatifin hiç bir anlamı yok. Şimdi güzel haberi aldın, inşallah kan değerlerin de kat kat artar ve yine kafan rahat bir şekilde sınavına girer başarıyla geçersin.Aslinda hissetmedim sadece ümit ediyordum, hatta ales sınavına girecegim bu hafta sonu kafam rahat etsin diye su erken gebelik testlerinden regle 5gun kala test yaptim duyarlılığı 10 du. Kocaman negatifi gördüm heh dedim bu ay da olmadı sınava yogunlasim dedim sonra regl gunu geldi 2 gun geçti benim ates yuksek gidiyor aksama dogru da hafif bulantim basladi (ki inşallah bu sefer cok cekmem kuzum) bi yapim dedim sizle konustuktan sonra direk pozitifi gördüm yarın kan verecegim bi 10 gun sonra da usg ye girerim boyle iste Ebrum
Amin Ebrum cok sağolasın desteğin için, Rabbim nerde isteyen varsa sağlıkla nasip etsin İnşallah, gönlümde ilk sıradasınAmin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinGeçenlerde rahim filmi çektireceğim yeni senede diyordun bak çok şükür Rabbim onlara gerek kalmadan nasip etti. Şuan kim bilir nasıl heyecanlar ve düşünceler içindesindir :)
Kuzum ya inşallah çok rahat bir hamilelik sürecin olur, hiç zorlanmazsın ve sağ salim yavrunu kucaklarsın. Demek ki Allah’tan ümit kesilmezmiş, senin durumun da bunu gösteriyor. Allah ol dedikten sonra negatifin hiç bir anlamı yok. Şimdi güzel haberi aldın, inşallah kan değerlerin de kat kat artar ve yine kafan rahat bir şekilde sınavına girer başarıyla geçersin.
Allah razı olsun gülüm. Seni seviyorumAmin Ebrum cok sağolasın desteğin için, Rabbim nerde isteyen varsa sağlıkla nasip etsin İnşallah, gönlümde ilk sıradasın
Metehanda ne zaman ögrendın tarih aklında mı ben sanıyordum ki sen temmuzda doğum yaptın şimdi 5 agustosu farkettim :) Çok yakın tarihler Aynı zmanda gebelık yasıyorsun aynı aylarda :)Aslinda hissetmedim sadece ümit ediyordum, hatta ales sınavına girecegim bu hafta sonu kafam rahat etsin diye su erken gebelik testlerinden regle 5gun kala test yaptim duyarlılığı 10 du. Kocaman negatifi gördüm heh dedim bu ay da olmadı sınava yogunlasim dedim sonra regl gunu geldi 2 gun geçti benim ates yuksek gidiyor aksama dogru da hafif bulantim basladi (ki inşallah bu sefer cok cekmem kuzum) bi yapim dedim sizle konustuktan sonra direk pozitifi gördüm yarın kan verecegim bi 10 gun sonra da usg ye girerim boyle iste Ebrum
Evet Alpim 2 yaş araları olacak nasipse Metehanı 2 Aralık'ta öğrenmiştim, bu bebegimi de 14 Kasım yakın tarihler ama yengec burcu olacak gibiMetehanda ne zaman ögrendın tarih aklında mı ben sanıyordum ki sen temmuzda doğum yaptın şimdi 5 agustosu farkettim :) Çok yakın tarihler Aynı zmanda gebelık yasıyorsun aynı aylarda :)
Oy kuzum bizler de seni cok seviyoruzAllah razı olsun gülüm. Seni seviyorum
Oy kuzum bizler de seni cok seviyoruz
Kızlar Allah nasip ederse 26 kasıma gün verdi doktorumuz..
Herşeyimiz hazır bekliyoruz bakalım kızımızı
Allah hayırlı ve kolay doğum nasip etsin canım, ağrısız sızısız pırt diye kucağına al kızınıKızlar Allah nasip ederse 26 kasıma gün verdi doktorumuz..
Herşeyimiz hazır bekliyoruz bakalım kızımızı
Amin, çok sağolasın canım benimAman aman ben neler görüyorum @deeploneliness hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin
Sağlıkla kucağına alırsın insaAllah..
Çok sevindim metehan abi oluyor
Cok sağolasın kuzum, Rabbim sizlerin de haberini en kısa sürede duymayi nasip etsinGözün aydın olsun canım benim..
Tebrik ederim =)
Rabbim hayırlı bir doğum nasip etsin inşallah..
İsmi ne olacak prensesin?
Allah hayırlı ve kolay doğum nasip etsin canım, ağrısız sızısız pırt diye kucağına al kızınısağlıkla gelsin meleğin
Allah razı olsun kızlar.ttek istegim saglikla kucagima alıp anesteziden dolayı bas ağrısı cekmemekAmin, çok sağolasın canım benimbiraz korku biraz endişe biraz da sevinç karışık duygular içindeyim.. Rabbim sizi de saglikla kavustursun kuzum, dogum oncesi de sonrasi da sorunsuz gecsin ins. isim düşündünüz mü?
Cok sağolasın kuzum, Rabbim sizlerin de haberini en kısa sürede duymayi nasip etsinsen nasılsın? Tup bebek surecindeydiniz sanirim
Çok sagolasin kuzumKızlar selaam herkese
Valla ancak girip okuyunca cok ara verdigimi farkediyorum bide konuşmalarınızı okudukça özledigimi anlıyorum sizi
Bu arada zaman ne kadar çabuk geçiyo yaaa bebeklerinizin tuvaletinden konuşmalarından felan bahsetmişsiniz vay bee dedim kendi kendime, daha dün duaları pay ediyoduk birbirimiz için....
Yeni yeni hamileler gördüm @deeploneliness ve hatiş @svd_a çok sevindim ikinize de.. diğer hamileler de doğurmadan yine yetişmişim Rabbim hepinize sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin insallah, hepinizin evlatlarını size bağışlasın Mevlam
Çok sagolasin kuzumAllah razi olsun, Rabbim en kısa sürede senin de haberini almayi nasip etsin özlemeden gel buraya konuşalım kuzum sen nasılsın? Nasıl gidiyor? Çalışmaya devam mı
Acını hatırlatmak istemem kayıp nedenin rahim ağzı yetmezliği miydi? Belki yorgunsun ve bu dediklerim sana bir sey ifade etmeyebilir ancak hamile kalabiliyorsun ve her zaman umut var sadece dr un da dedigi gibi hormon degerlerinin normale donmesi lazım, inşallah Rabbim tez vakitte yuzunu guldurur kuzum ha bir de sunu soylim benim de Metehan dan once bir kaybim var biliyorsun eger bir gün hic olmazsa en olmadi evlat edinirim derdim hatta esimi bile ikna etmistim oyle rahatlatirdim kendimi ne evlatlar var analarinin babalarinin kapisini calmazlar yaslaninca yalniz olacagim diye sakin dusunme Rabbim bir kapi acar hic belli olmaz belki bizim hatice gibi ikiz olur bir anda iki evlat olur yeter ki umidimiz olsunÇalışmaya devam sayılırsa devam işte kuzum evlendim evleneli aynı.. Allahtan hayırlısı, benden sonra hamile olduklarını öğrendiğim herkes doğum yaptı, 8 ay oldu bebegim benden gideli.. ve ben artık zaman zaman yaşlandıgımızda yapayalnız ne yaparız diye onları düşünmekten alamıyorum kendimi.. ne biliyim Allahtan hayırlısı her şeyin..
Geçen ay doktora gittim ben, doğumdan sonra uzun süre kanamam oldugu için regl de gecikmişti, tekrar aşılama istedigim için gittim ama önce regl olmam gerektiginden tarlusal verdi, regl oldugumda da E2 degerim yüksek oldugu için uygun görmedi aşılamayı bir dahaki ay yaparız dedi ve doğum kontrol hapı verdi, ilacım dün bitti beklemedeyim, Rabbimden hayılrısı...
Acını hatırlatmak istemem kayıp nedenin rahim ağzı yetmezliği miydi? Belki yorgunsun ve bu dediklerim sana bir sey ifade etmeyebilir ancak hamile kalabiliyorsun ve her zaman umut var sadece dr un da dedigi gibi hormon degerlerinin normale donmesi lazım, inşallah Rabbim tez vakitte yuzunu guldurur kuzum ha bir de sunu soylim benim de Metehan dan once bir kaybim var biliyorsun eger bir gün hic olmazsa en olmadi evlat edinirim derdim hatta esimi bile ikna etmistim oyle rahatlatirdim kendimi ne evlatlar var analarinin babalarinin kapisini calmazlar yaslaninca yalniz olacagim diye sakin dusunme Rabbim bir kapi acar hic belli olmaz belki bizim hatice gibi ikiz olur bir anda iki evlat olur yeter ki umidimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?