Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Verdiğin mesajlar duaların çok güzel canım da bu karamsarlık kısmını anlayamadım! Unutmayalım!Allah kendisinden istememizi sever. Hep isteyelim Allahtan.Tabi ki her şeyin hayırlısını...

_Verda_ Canım sen nasılsın..
Duana ortak olamadım kusura bakma tatildeydik inan fırsatım olmadı..
Aşılama oldun mu

Onemli değil canım yok olmadım ..
İptal oldu, yumurtaların gelişimini pek beğenmedi.
Tüp bebeğin yüzdesi daha çok, tüp dene dedi..

-Lisaaa- aklıma geldin..nasilsin nasıl gidiyor
Cinsiyeti belli mi bebisin..
Iyiyim şükür canım bulantılarım bitti uğraş dur işte sen nasilsin nasil gidiyor ikili tarama testinde kiz demişti doktor güvenemedim pek geçen hafta kendi doktoruma gittim oda kiz dedi canım bakalım hayırlısı olsun inşallah senin ki canım?

Benim ki anca ayrintilada belli oldu..
Bi türlü kendini göstermemişti..
Benimde bir kızım olacak inşaAllah..
Ama yinede güvenemiyorum..bu aralar akrabalarda çok duydum sonradan değişen.
Dün gittim doktora hocam cinsiyeti nedir diye?
Yine kapamış bacakları göstermedi
Hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsun hiç farketmez kız yada erkek..

Aynen öyle canm ya hayırlı sağlıklı sıhhatli olsunda ay valla bende güvenemiyorum etrafımda herkes fazla güvenme sonradan farklı çıkabilir diyor hala güvenemiyorum

Hayırlısı olsun canım hep aklımdasın..
Rabbim elbet yüzünü güldürecek .
Düşünüyor musun tüp bebeği insaAllah

Allah razı olsun canım..
Evet düşünüyoruz, tüp bebek merkezleri ile öngörüşmeye gideceğim.
Bakalım nasip..
Vesile olur inşallah..

Verdiğin mesajlar duaların çok güzel canım da bu karamsarlık kısmını anlayamadım! Unutmayalım!Allah kendisinden istememizi sever. Hep isteyelim Allahtan.Tabi ki her şeyin hayırlısını...
Benim Allah’a inancım tam canım, karamsarlığımın tek nedeni hemen olacağını düşünmediğimden ötürü ama her şeyin bir zamanı olduğunu biliyorum. Nasibimizde ne varsa onu yaşarız. Allah herkesin hakkında hayırlı olanı versin.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar. Ne güzel Rabbim size önce erkek evlat nasip etti şimdide inşallah kız evladın sevgisini tattıracak inşallah
Çok az kaldı hazırlıklarınız nasıl gidiyor kızlar?

Allah razı olsun canım..
Evet düşünüyoruz, tüp bebek merkezleri ile öngörüşmeye gideceğim.
Bakalım nasip..
Vesile olur inşallah..
Darısı sana inşallah canım. Allah hayırlısıyla nasip etsin.

Amin Ebrucum amin Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin, sizlerden de ikincilerin haberini almayi nasip etsin inşallah tez vakit. Valla daha hazırlığa başlamadım canim ayrıntılı ultrasonada gireyim bir daha kiz duyayım diye bekliyorum ikinci hamilelik çok başka oluyormuş çok zor hiç farkına varamiyorsun ilk çocukla ilgilenmekten tuvalet eğitimi falan tamamladık şimdi diş sıkıntıları Allah hepimize kolaylık versin birde doğum korkum var onu bir türlü atlatamadım

O doğum korkusu bende de var bazı geceler uyuyamiyorim hatta.
Halbuki oğlumda böyle değildim..
Şimdi o var bana bişey olacak oglum ne yapar hissi kaplıyor içimi.
Rabbim yüreğimize ferahlık versin inşaAllah
Kolayca atlatalım doğumlarımızı sağlıkla kucagimiza alalım:)

Ay inşallah canim inşallah ilkinde birşey bilmiyorsun ıkincide böyle oluyor her gece bende rüyamda görüyorum Allahım kolay doğumlar nasip etsin tüm hamilelere hepimize aklım evde kalacak nasıl olack bir sürü soruyla korkuyla geçirdim bu kadar zamani

Günaydın herkese ..
vesselam_ -Lisaaa- Hayırlı kolay dogumlar diliyorum şimdiden bu guzel zamanları korkuyla gecırmeyın belkı 3. Olmayacak zamanın tadını cıkarın gercekten özlenen günleri yaşıyorsunuz.
Benım git geller artıyor bazen dıyorum yok 1 yeter bazen dıyorum 2. Olmalı sanırım 2 yasını doldurmadan düşünmem ama kardeşsiz olmaz yahu

Günaydın canım.
Valla canım bu hamileligim öyle zor geçti ki hep kusma bulantı daha yeni 1kilo aldım çok zorlandım hep hayalimde 3 çocuk vardı ama şimdi Rabbim nasip etmediği sürece istemem diyorum Allah ikisine sağlık sıhhat versin birde çocukla çok zor oluyormuş hamilelik birincide prenses oluyormuş.meger insan ama işte kalp atisidir arada kipirdanmalari olunca işte o zaman ölüp bitiyorum resmen. ☺Kardeşi olsun bence canım kardeşsiz olur mu hiç bizden sonra birbirlerine emanet olacak onlar

Ebrucuğum seni kırdım mı yoksa canım. Kusuruma bakma lütfen. Elbette Allah’a inancının tam olduğunu biliyoruz. Ben sadece yazındaki karamsarlık kısmını okuyunca ‘Rabbimizden bol bol isteyelim. Allah kendisinden istenilmesini sever’ demek istemiştim. Hatta Peygamberimiz ‘Allahtan her şeyin en iyisini isteyin’ buyurmuştur ya bildiğin şeyleri tekrar hatırlatarak ümitvar olmanı istemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…