Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Amin canim amin insallah Isim çok önceden hazırdı canım bizim Miray olacak inşallah erkek olsaydı isim telaşına girecektik
Oh miraç miray güzel uyum :) hayırlısıyla dogsun inşallah Allah nasip etti iki duyguyuda yaşamanızı be güzelll..
vesselam_ kuzuuu nasıl gıdıyor hamılelık şaka maka az zamanın kaldı kac kılo aldın oglunla arasında nasıl farklar oldu hangısı daha zor gectı.
Ben sankı dün doğum yapmış gıbıyım hamıle haberlerı alınca hala sasırıyorum daha yenı dogum yaptık ya dıye :)

Çok şükür iyi gidiyor..4 kilo aldim
Inan oğlumda ne yaşıyorsam bundada onu yaşıyorum..
Hiç fark yok rahat bir hamilelik geciriyorum
Sadece oğlusumu pek kucagima alamıyorum
Elimden geldiğince vakit geçirmeye çalışıyorum ama biraz yaramaz bizim paşa..
Kardeşi gelince nasıl olacak bilmiyorum..
Bazen düşünüyorum,önce şükrediyorum sonra sen yardımcın ol diyorum.
Doğumdan bu kez harbi korkuyorum
Başka şehir başka hastane doktor iyi ama işte oğlumda yaşadığım doğum gibi olacak mi?
Bir hafta baş ağrısı çekmiştim oglumda,odüm kopuyor yine yaşarım diye..
Çok çok çok kötü bir ağrı dusmanimin başına bile vermesin.
Bazen ben bile şaşırıyorum canım.
Rabbim kucagimiza almayı nasip ederse
Iki senede iki doğum iki lohusalık iki çocuk..
Gurbetlik hakikaten çok zormuş

Inşallah canım inşallah Allah herkese yaşatsın inşallah sizlerden de ikincileri bekliyoruz ☺

Al_pi cim bu mesajından sonra forumun 2017 mayısından itibaren okudum.O tarihten bu yana doğum yapan arkadaşlar, hamile olanlar, tedavi olanlar bebek büyütenler...Okudukça değişik duygular yaşadım. Adlarınızı tek tek sayamayacağım ama aklımda gönlümde hepinizin ayrı yeri var hepinize dua ediyorum.Rabbim hepinizin gönlünün muradını hayırlısıyla versin.Bebek isteyenlere sağlıklı hayırlı bebekler, hamilelere hayırlı kolay doğumlar versin.Her isteyeni sağlıkla kavuştursun kuzusuna.Bebek büyütenler de güle güle büyütsün

Maşallah canım az kalmış doğumuna.Rabbim sağlıkla kavuştursun.Kiloyu da az almışsın iyi.Hiç korkma iyi düşün.Baş ağrın ve hiçbir sıkıntın olmaz inşallah.Allah yardım eder merak etme.Bir tane de bakımına muhtaç küçüğün olduğu için Allah kolaylık verir.İlkinde yaşadığın zorlukları yaşamazsın inşallah.Tecrübelerimden söylüyorum bunları

InşaAllah canim inşaAllah..
Rabbim şu güzel günlerde dualarımızı kabul etsin ne diliyorsak ne istiyorsak ...

E-brulim rabbim sanada sırasıyla tattirsin insAllah Canım..

Daha ben hazırlık yapmadım 32.haftadan sonra yaparım insAllah
Amin isteyen herkese inşallah kuzum.

32 haftalık olmasına ne kalmış şunun şurasında, sanki daha dün aldık hamilelik haberini :) yolun yarısı çoktan geçilmiş, neredeyse aramıza katılacak prenses - hayırlısıyla inşallah

Amin gizemim Allah kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin. Gözünüz aydın kız olacağı kesinleşmiş, sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallah mirayınıza. İsim seçiminiz de çok güzel, bahtı da adı gibi güzel olsun yavrunuzun.

Kızlar Allah yardımcınız olsun, minikleriniz dünyaya gelin hiç zorluk çekmeyin inşallah. İnsan anne olunca istemsiz bazı korkular oluşuyor, doğum konusunda kendinizi biraz rahatlatmaya çalışın, ne kadar pozitif düşünürseniz o kadar rahat edersiniz. Hem ikinciler ilkinden daha kolay oluyormuş, güzel düşünelim güzel olsun. Rabbim kolay doğum nasip etsin.

Estağfurullah gülüm, sanırım yanlış ifade ettim asıl sen kusura bakma yanlış anlaşıldıysa. Allah herkesin hakkında hayırlı olanı nasip etsin. Her halimize binlerce kez şükürler olsun

Sizinle aynı ülkede nefes almak ne güzel şey yahu :)
Tatilde bir kez daha anladım ki benim kızım gerçekten büyümüş. Konuşmaları olsun hareketleri olsun, sanki o 1 yaşında ki elifimi 2 yaşında ki artık bebek olmayan bir çocukla değiştirmişler... ama tabi onları her hali ayrı güzel ayrı özel.

Amin Ebrum amin inşallah ya.
Hayırlısıyla kolay doğumlar yaşarız inşallah sizlerden de tüm bekleyenlerden de hayırlı haberler alalık inşallah tez vakit kuzum

Bende nasıl büyüyorlar kuzum artık bebeklikten çıktılar resmen herşeyi bilmeye konuşmaya başlıyorlar maşallah hepsine

Bende nasıl büyüyorlar kuzum artık bebeklikten çıktılar resmen herşeyi bilmeye konuşmaya başlıyorlar maşallah hepsine
Maşallah Rabbim nazarlardan saklasın kuzuları. Tatil sonrası tuvalet eğitimine başlayacağım, varmı tavsiyelerin?

Maşallah Rabbim nazarlardan saklasın kuzuları. Tatil sonrası tuvalet eğitimine başlayacağım, varmı tavsiyelerin?
Amin canım amin.
Valla canım büyük sabır gerektiren birşey cisi 3gunde öğrendi büyüğü tuvalete yapması 15gunu buldu pes ediyordum 3.gün eşimin arkadaşının hanımı vazgeçirdi gece bezi 1hafta taktım sonra tamamen çıkarman gerekir dediler tamamen cikardik uyumaya yakın sıvı şeyler içirmiyorum birde ilk zamanlar resmen tuvalette yaşadık gibi birşey oldu kitaplar kalemler hepsini oraya taşıdım onun sayesinde büyük tuvaleti çözdük en büyük tavsiyem sabırlı olman kizmaman artık bez yok buraya yapacaksın bizler gibi anlat canım inşallah çabucak öğrenir şimdi şükür alıştık biz artık geldi mi hemen elimden tutup götürüyor kaka geldi diyor ama dediğim gibi kolay değil canım zor birde alıştırma kulotu almıştım ben hiç kullanmadım çocuğun o islaklihi hissedip rahatsız olması gerekiyormuş

Benim kızımın adı da Elif bu arada Ebrucuğum.Hatice Elif.Gerçekten çok çabuk büyüyorlar her şeyi çok hızlı öğreniyorlar.Hamdolsun.Sanki daha dün doğacağı günleri sabırsızlıkla bekliyorduk.Şimdi türlü türlü oyunlarla bizi eğlendiriyor Allahım her isteyene versin hayırlısıyla...Amin

Oh çok sevindim seni kırmadığıma.Uzun süredir sen de yoktun Canım Al_pi gibi. Sende mi tatildeydin? Sana da yazacaktım. E-brulim nerelerdesin diye?

Ay gözümün önüne geliyor da gerçekten sabır işi, @Hira love da evimi tam anlamıyla ... götürüyor demişti. En zor şeylerden biri bu olsa gerek. Dediğin gibi kızmamak çok önemli, kızmak çocuğun isteğini kırıyor sanki ve dolayısıyla yapacağı şeyi geciktiriyor. Kendimi nasıl tutacağım orası ayrı konu :/

Kızlarımız adaş demek ki ne güzel Senin kuzucuğun kaç yaşında gülüm?

Oh çok sevindim seni kırmadığıma.Uzun süredir sen de yoktun Canım Al_pi gibi. Sende mi tatildeydin? Sana da yazacaktım. E-brulim nerelerdesin diye?
Evet canım önce tatil hazırlıklarıyla uğraşıyordum ondan gelemedim. Şimdide tatil ama neredeyse bitti bile, sayılı gün çabuk geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…