Amin canım gözünüz aydınSelam kızlar bugün başka bir doktor gördü buda %100 kiz dedi kesinmiş Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli dinli imanlı evlatlar versin insallah
Amin canim gözünaydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSelam kızlar bugün başka bir doktor gördü buda %100 kiz dedi kesinmiş Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli dinli imanlı evlatlar versin insallah
Amin canim amin insallah Isim çok önceden hazırdı canım bizim Miray olacak inşallah erkek olsaydı isim telaşına girecektikAmin canim gözünaydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ehh şimdi isim telaşına
Oh miraç miray güzel uyum :) hayırlısıyla dogsun inşallah Allah nasip etti iki duyguyuda yaşamanızı be güzelll..Amin canim amin insallah Isim çok önceden hazırdı canım bizim Miray olacak inşallah erkek olsaydı isim telaşına girecektik
Çok şükür iyi gidiyor..4 kilo aldimOh miraç miray güzel uyum :) hayırlısıyla dogsun inşallah Allah nasip etti iki duyguyuda yaşamanızı be güzelll..
vesselam_ kuzuuu nasıl gıdıyor hamılelık şaka maka az zamanın kaldı kac kılo aldın oglunla arasında nasıl farklar oldu hangısı daha zor gectı.
Ben sankı dün doğum yapmış gıbıyım hamıle haberlerı alınca hala sasırıyorum daha yenı dogum yaptık ya dıye :)
Inşallah canım inşallah Allah herkese yaşatsın inşallah sizlerden de ikincileri bekliyoruz ☺Oh miraç miray güzel uyum :) hayırlısıyla dogsun inşallah Allah nasip etti iki duyguyuda yaşamanızı be güzelll..
vesselam_ kuzuuu nasıl gıdıyor hamılelık şaka maka az zamanın kaldı kac kılo aldın oglunla arasında nasıl farklar oldu hangısı daha zor gectı.
Ben sankı dün doğum yapmış gıbıyım hamıle haberlerı alınca hala sasırıyorum daha yenı dogum yaptık ya dıye :)
Oh miraç miray güzel uyum :) hayırlısıyla dogsun inşallah Allah nasip etti iki duyguyuda yaşamanızı be güzelll..
Maşallah canım az kalmış doğumuna.Rabbim sağlıkla kavuştursun.Kiloyu da az almışsın iyi.Hiç korkma iyi düşün.Baş ağrın ve hiçbir sıkıntın olmaz inşallah.Allah yardım eder merak etme.Bir tane de bakımına muhtaç küçüğün olduğu için Allah kolaylık verir.İlkinde yaşadığın zorlukları yaşamazsın inşallah.Tecrübelerimden söylüyorum bunlarıÇok şükür iyi gidiyor..4 kilo aldim
Inan oğlumda ne yaşıyorsam bundada onu yaşıyorum..
Hiç fark yok rahat bir hamilelik geciriyorum
Sadece oğlusumu pek kucagima alamıyorum
Elimden geldiğince vakit geçirmeye çalışıyorum ama biraz yaramaz bizim paşa..
Kardeşi gelince nasıl olacak bilmiyorum..
Bazen düşünüyorum,önce şükrediyorum sonra sen yardımcın ol diyorum.
Doğumdan bu kez harbi korkuyorum
Başka şehir başka hastane doktor iyi ama işte oğlumda yaşadığım doğum gibi olacak mi?
Bir hafta baş ağrısı çekmiştim oglumda,odüm kopuyor yine yaşarım diye..
Çok çok çok kötü bir ağrı dusmanimin başına bile vermesin.
Bazen ben bile şaşırıyorum canım.
Rabbim kucagimiza almayı nasip ederse
Iki senede iki doğum iki lohusalık iki çocuk..
Gurbetlik hakikaten çok zormuş
InşaAllah canim inşaAllah..Maşallah canım az kalmış doğumuna.Rabbim sağlıkla kavuştursun.Kiloyu da az almışsın iyi.Hiç korkma iyi düşün.Baş ağrın ve hiçbir sıkıntın olmaz inşallah.Allah yardım eder merak etme.Bir tane de bakımına muhtaç küçüğün olduğu için Allah kolaylık verir.İlkinde yaşadığın zorlukları yaşamazsın inşallah.Tecrübelerimden söylüyorum bunları
Amin isteyen herkese inşallah kuzum.E-brulim rabbim sanada sırasıyla tattirsin insAllah Canım..
Daha ben hazırlık yapmadım 32.haftadan sonra yaparım insAllah
Amin gizemim Allah kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin. Gözünüz aydın kız olacağı kesinleşmiş, sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallah mirayınıza. İsim seçiminiz de çok güzel, bahtı da adı gibi güzel olsun yavrunuzun.Amin Ebrucum amin Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin, sizlerden de ikincilerin haberini almayi nasip etsin inşallah tez vakit. Valla daha hazırlığa başlamadım canim ayrıntılı ultrasonada gireyim bir daha kiz duyayım diye bekliyorum ikinci hamilelik çok başka oluyormuş çok zor hiç farkına varamiyorsun ilk çocukla ilgilenmekten tuvalet eğitimi falan tamamladık şimdi diş sıkıntıları Allah hepimize kolaylık versin birde doğum korkum var onu bir türlü atlatamadım
Estağfurullah gülüm, sanırım yanlış ifade ettim asıl sen kusura bakma yanlış anlaşıldıysa. Allah herkesin hakkında hayırlı olanı nasip etsin. Her halimize binlerce kez şükürler olsunEbrucuğum seni kırdım mı yoksa canım. Kusuruma bakma lütfen. Elbette Allah’a inancının tam olduğunu biliyoruz. Ben sadece yazındaki karamsarlık kısmını okuyunca ‘Rabbimizden bol bol isteyelim. Allah kendisinden istenilmesini sever’ demek istemiştim. Hatta Peygamberimiz ‘Allahtan her şeyin en iyisini isteyin’ buyurmuştur ya bildiğin şeyleri tekrar hatırlatarak ümitvar olmanı istemiştim.
Amin Ebrum amin inşallah ya.Amin isteyen herkese inşallah kuzum.
32 haftalık olmasına ne kalmış şunun şurasında, sanki daha dün aldık hamilelik haberini :) yolun yarısı çoktan geçilmiş, neredeyse aramıza katılacak prenses - hayırlısıyla inşallah
Amin gizemim Allah kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin. Gözünüz aydın kız olacağı kesinleşmiş, sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallah mirayınıza. İsim seçiminiz de çok güzel, bahtı da adı gibi güzel olsun yavrunuzun.
Kızlar Allah yardımcınız olsun, minikleriniz dünyaya gelin hiç zorluk çekmeyin inşallah. İnsan anne olunca istemsiz bazı korkular oluşuyor, doğum konusunda kendinizi biraz rahatlatmaya çalışın, ne kadar pozitif düşünürseniz o kadar rahat edersiniz. Hem ikinciler ilkinden daha kolay oluyormuş, güzel düşünelim güzel olsun. Rabbim kolay doğum nasip etsin.
Estağfurullah gülüm, sanırım yanlış ifade ettim asıl sen kusura bakma yanlış anlaşıldıysa. Allah herkesin hakkında hayırlı olanı nasip etsin. Her halimize binlerce kez şükürler olsun
Bende nasıl büyüyorlar kuzum artık bebeklikten çıktılar resmen herşeyi bilmeye konuşmaya başlıyorlar maşallah hepsineSizinle aynı ülkede nefes almak ne güzel şey yahu :)
Tatilde bir kez daha anladım ki benim kızım gerçekten büyümüş. Konuşmaları olsun hareketleri olsun, sanki o 1 yaşında ki elifimi 2 yaşında ki artık bebek olmayan bir çocukla değiştirmişler... ama tabi onları her hali ayrı güzel ayrı özel.
Maşallah Rabbim nazarlardan saklasın kuzuları. Tatil sonrası tuvalet eğitimine başlayacağım, varmı tavsiyelerin?Bende nasıl büyüyorlar kuzum artık bebeklikten çıktılar resmen herşeyi bilmeye konuşmaya başlıyorlar maşallah hepsine
Amin canım amin.Maşallah Rabbim nazarlardan saklasın kuzuları. Tatil sonrası tuvalet eğitimine başlayacağım, varmı tavsiyelerin?
Benim kızımın adı da Elif bu arada Ebrucuğum.Hatice Elif.Gerçekten çok çabuk büyüyorlar her şeyi çok hızlı öğreniyorlar.Hamdolsun.Sanki daha dün doğacağı günleri sabırsızlıkla bekliyorduk.Şimdi türlü türlü oyunlarla bizi eğlendiriyorSizinle aynı ülkede nefes almak ne güzel şey yahu :)
Tatilde bir kez daha anladım ki benim kızım gerçekten büyümüş. Konuşmaları olsun hareketleri olsun, sanki o 1 yaşında ki elifimi 2 yaşında ki artık bebek olmayan bir çocukla değiştirmişler... ama tabi onları her hali ayrı güzel ayrı özel.
Oh çok sevindim seni kırmadığıma.Uzun süredir sen de yoktun CanımAmin isteyen herkese inşallah kuzum.
32 haftalık olmasına ne kalmış şunun şurasında, sanki daha dün aldık hamilelik haberini :) yolun yarısı çoktan geçilmiş, neredeyse aramıza katılacak prenses - hayırlısıyla inşallah
Amin gizemim Allah kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin. Gözünüz aydın kız olacağı kesinleşmiş, sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallah mirayınıza. İsim seçiminiz de çok güzel, bahtı da adı gibi güzel olsun yavrunuzun.
Kızlar Allah yardımcınız olsun, minikleriniz dünyaya gelin hiç zorluk çekmeyin inşallah. İnsan anne olunca istemsiz bazı korkular oluşuyor, doğum konusunda kendinizi biraz rahatlatmaya çalışın, ne kadar pozitif düşünürseniz o kadar rahat edersiniz. Hem ikinciler ilkinden daha kolay oluyormuş, güzel düşünelim güzel olsun. Rabbim kolay doğum nasip etsin.
Estağfurullah gülüm, sanırım yanlış ifade ettim asıl sen kusura bakma yanlış anlaşıldıysa. Allah herkesin hakkında hayırlı olanı nasip etsin. Her halimize binlerce kez şükürler olsun
Ay gözümün önüne geliyor da gerçekten sabır işi, @Hira love da evimi tam anlamıyla ... götürüyor demişti. En zor şeylerden biri bu olsa gerek. Dediğin gibi kızmamak çok önemli, kızmak çocuğun isteğini kırıyor sanki ve dolayısıyla yapacağı şeyi geciktiriyor. Kendimi nasıl tutacağım orası ayrı konu :/Amin canım amin.
Valla canım büyük sabır gerektiren birşey cisi 3gunde öğrendi büyüğü tuvalete yapması 15gunu buldu pes ediyordum 3.gün eşimin arkadaşının hanımı vazgeçirdi gece bezi 1hafta taktım sonra tamamen çıkarman gerekir dediler tamamen cikardik uyumaya yakın sıvı şeyler içirmiyorum birde ilk zamanlar resmen tuvalette yaşadık gibi birşey oldu kitaplar kalemler hepsini oraya taşıdım onun sayesinde büyük tuvaleti çözdük en büyük tavsiyem sabırlı olman kizmaman artık bez yok buraya yapacaksın bizler gibi anlat canım inşallah çabucak öğrenir şimdi şükür alıştık biz artık geldi mi hemen elimden tutup götürüyor kaka geldi diyor ama dediğim gibi kolay değil canım zor birde alıştırma kulotu almıştım ben hiç kullanmadım çocuğun o islaklihi hissedip rahatsız olması gerekiyormuş
Kızlarımız adaş demek ki ne güzelBenim kızımın adı da Elif bu arada Ebrucuğum.Hatice Elif.Gerçekten çok çabuk büyüyorlar her şeyi çok hızlı öğreniyorlar.Hamdolsun.Sanki daha dün doğacağı günleri sabırsızlıkla bekliyorduk.Şimdi türlü türlü oyunlarla bizi eğlendiriyorAllahım her isteyene versin hayırlısıyla...Amin
Evet canım önce tatil hazırlıklarıyla uğraşıyordum ondan gelemedim. Şimdide tatil ama neredeyse bitti bile, sayılı gün çabuk geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?