• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

:) İnsallah istedigin ideal kiloda kalirsin Ebrum, aslında ben bekarkenki kilomdayim vücudumun alisik olduğu kilo, sen hamilelik oncesi kilona yakin misin şu anda belki vücudunun alıştığı kiloda kalmış olabilirsin o durumda vücut biraz direnç gosterebiliyor..
Bende hamile kaldığım kilodayım gülüm. Amaaan hep dikkat etme zorunluluğu var, her zaman diyet halinde olma mecburiyeti - niye çünkü diğer türlü ipin ucu kaçıyor. Yiyip yiyip kilo almayan bir bünyeye sahip değiliz ki :) üstüne birde hızlı kilo aldıran ama vermeye gelince sana avucunu yalattıran bir guatr eklendi mi... durumun vehametini daha fazla özetlemeye bile gerek yok :)))

Sağol canım Allah razı olsun darisi sana inşaallah
Benimde abim yok bende çok isterdim.
Rabbim evlatlarima nasip etti.
Cümlemizden inşallah gülüm. Çok şükür, Allah her daim hayırlısını versin. Ya onlar abi kardeş çok tatlı olacaklar ama ya ♥️

Bende hamile kaldığım kilodayım gülüm. Amaaan hep dikkat etme zorunluluğu var, her zaman diyet halinde olma mecburiyeti - niye çünkü diğer türlü ipin ucu kaçıyor. Yiyip yiyip kilo almayan bir bünyeye sahip değiliz ki :) üstüne birde hızlı kilo aldıran ama vermeye gelince sana avucunu yalattıran bir guatr eklendi mi... durumun vehametini daha fazla özetlemeye bile gerek yok :)))

Cümlemizden inşallah gülüm. Çok şükür, Allah her daim hayırlısını versin. Ya onlar abi kardeş çok tatlı olacaklar ama ya ♥️
Haklısın o halde tiroid problemleri kilo durumunu etkiliyor maalesef ama ben senin bize ilk gönderdiğin fotoyu hatırlıyorum gayet iyisin hep öyle kal bence ;)

çalışmaya devam kızlar, (bu arada yeni bir hamile haberi daha aldım her 15 günde bir almama ne diyosunuz bu haberleri :rolleyes:)

yoğun çalıştıgım için buralara pek giremiyorum ama aklımdasnız her zaman bu arada canlarım, sizler nasılsınız herkesler iyi mi
Canım benim biz de senin hamile olup bebeğini sağ salim kucağına aldığının haberlerini yakında alırız inşallah.Biz de iyiyiz hamdolsun.Duamızdasın Canım :KK37:

Hahah Ablamla denize gitmiştik bildirim atmış ton balığıyla hamsi denize düştü diye tabi ben anlayana kadar akşam olmuştu :KK45: Onu hatırlattın bana
Hamsi de güzelmiş :)))

Yok canim olur mu öyle sey:KK15:dert edilecek bir kiloda olduğunu sanmıyorum:KK16:
Motive ettiğin için teşekkür ederim gülüm ♥️
Karar verdim adetle birlikte spora başlıyorum, daha fit bir görüntüden zarar gelmez :)

Kızlar çocuklar için, çocuk gelişimi için, yetiştirme için tavsiye ettiğiniz kitaplar var mı?

Güzel dostluklar kuruldu, nice kardeşliklere diyelim :)

Nasılsın özlemim? Oğluş nasıl?
Diğer kızların sesi çıkmıyor hiç, onlar da iyidir inşallah ♥️
Amin ins. Biz de iyiyiz Ebrum, bayram için babanne ve dede yanina geldik biz de hem tatil gibi iyi gelecek ins. Metehan da yaşına bi kaç gün kala yurumeye basladi artik hep onun pesinde kosturuyorum :) sizler nasılsınız? Elif kızımız nasıl :KK66:

Amin ins. Biz de iyiyiz Ebrum, bayram için babanne ve dede yanina geldik biz de hem tatil gibi iyi gelecek ins. Metehan da yaşına bi kaç gün kala yurumeye basladi artik hep onun pesinde kosturuyorum :) sizler nasılsınız? Elif kızımız nasıl :KK66:
İyi yapmışsınız değişiklik olur gülüm, iyi tatiller :)
Maşallah kuzuma, o ilk adımları çok tatlı oluyor zorluğuna rağmen :) Doğum gününü orda mı kutlayacaksınız?
Bizde iyiyiz özlemim, her şey yolunda şükür. Kuzenim doğum yaptı teyze oldum onun mutluluğunu yaşıyorum :) başka arkadaşlarımdan da güzel haberler aldım çok şükür :) etrafta yine bebek heyecanı :)
Elif de iki yaşına girdi, hergün her anlamda biraz daha büyüdüğünü hissediyorum. Ah zaman :KK61:çok çabuk geçiyorsun

İyi yapmışsınız değişiklik olur gülüm, iyi tatiller :)
Maşallah kuzuma, o ilk adımları çok tatlı oluyor zorluğuna rağmen :) Doğum gününü orda mı kutlayacaksınız?
Bizde iyiyiz özlemim, her şey yolunda şükür. Kuzenim doğum yaptı teyze oldum onun mutluluğunu yaşıyorum :) başka arkadaşlarımdan da güzel haberler aldım çok şükür :) etrafta yine bebek heyecanı :)
Elif de iki yaşına girdi, hergün her anlamda biraz daha büyüdüğünü hissediyorum. Ah zaman :KK61:çok çabuk geçiyorsun
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, vatanına milletine hayirli bir evlat olsun ins evet zaman cok cabuk geciyor bebeklik dönemi 1 yasina kadarmıs yurumeye baslayinca parka gitmek icin tutturunca çocukluğa gecis yapmıs oluyormus, Elif kızımızın da doğum günü kutlu olsun, güzel mutlu ve sağlıklı beraber yaşlarınız olsun ins. Aslında kutlamıştık doğum gününü ama burda da bir pasta keseriz dedik ;) belki yakinda sen de arkadaşların gibi bize yeni bir mutlu haberle gelirsin Ebrum ;)

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, vatanına milletine hayirli bir evlat olsun ins evet zaman cok cabuk geciyor bebeklik dönemi 1 yasina kadarmıs yurumeye baslayinca parka gitmek icin tutturunca çocukluğa gecis yapmıs oluyormus, Elif kızımızın da doğum günü kutlu olsun, güzel mutlu ve sağlıklı beraber yaşlarınız olsun ins. Aslında kutlamıştık doğum gününü ama burda da bir pasta keseriz dedik :KK66: belki yakinda sen de arkadaşların gibi bize yeni bir mutlu haberle gelirsin Ebrum :KK66:
Amin gülüm inşallah.

Aynen senin de dediğin gibi artık bebek değiller, gerçi ne kadar büyüseler de onlar bizim hep bebeklerimiz olarak kalacaklar.

Rabbim kuzularımıza hayırlı sağlıklı mutlu ömürler nasip etsin özlemim, metehan iyiki doğmuş, iyiki senin hayatta ki en özelin olmuş ♥️

Hayırlısı be gülüm, nasipten ötesi yok... ben karamsar olduğumu daha önceden de dile getirmiştim zaten :)

Amin gülüm inşallah.

Aynen senin de dediğin gibi artık bebek değiller, gerçi ne kadar büyüseler de onlar bizim hep bebeklerimiz olarak kalacaklar.

Rabbim kuzularımıza hayırlı sağlıklı mutlu ömürler nasip etsin özlemim, metehan iyiki doğmuş, iyiki senin hayatta ki en özelin olmuş ♥️

Hayırlısı be gülüm, nasipten ötesi yok... ben karamsar olduğumu daha önceden de dile getirmiştim zaten :)
Amin canim cok sagolasin:KK200: iyiki doğdular hayatımıza renk getirdiler, hareket getirdiler, Allah nerde isteyen varsa nasip etsin ins.

Back