Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ra

Rabbim tez vakitte tekrar yüzünü güldürsün canım..
Sağlıklı gebelik nasip etsin sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah...
Duamdasın..

ALLAH razı olsun canım benim, Rabbim evladını sana bağışlasın, hamileymişsin hayırlı olsun insallah sağlıkla kucagına almanı nasip etsin Rabbim..

Çok üzüldüm canım.İçim yandı...Allah kalbine ferahlık versin.Rabbim yavrunu cennet öncüsü kılsın.Sana da en hayırlı zamanda salih evlatlar nasip etsin...Anlattığın hikayende kendimi gördüm adeta.Ben de 2. si 28 haftalık 4 yavrumu cennet öncüsü olarak yollamıştım yıllar önce.Canımdan can gitmişti.Sonra Rabbim lutfetti anne oldum.Allahın lütfu bol canım. Hazinesi geniş...Sana ve senin durumunda tüm kardeşlerime canı gönülden dua ediyorum Rabbim salih evlatlar ver diye...

Cok uzuldum basın sağolsun, Rabbim acını hafifletsin, sağlıklı hayirli salih evlatlar nasip etsin tekrardan.. Ne zaman konusmak istersen burdayiz..

Deniyorlar hala canım, onlarında evleneli 2.5 sene oldu. Dediğin gibi Rabbim herşeyin vaktini zamanını en iyi bilendir, hayırlısını dilemekten başka bir şey gelmiyor elimizden.

Sorun olsa bir dert olmasa bir dert - takdir her halükarda Rabbimin.

Allah sabır versin gülüm oğlun sana cennet kapısında şefaatçi olsun inşallah

Başın sağolsun canım, Rabbim derdi verdiği gibi dermanını da veriyor elhamdülillah. Acı yaşanmışlıkları unutmak mümkün değil ama çok şükür Rabbim acılarımızı hafifletiyor.
Allah hayırlısıyla isteyen herkese anneliği nasip etsin inşallah.

Amin canım Allah razı olsun.Rabbimden gelene sonsuz hamdolsun.4 yavrum cennette bekleyecek inşallah anne babasını.Acılar insanı olgunlaştırıyor daha yumuşak,merhametli,anlayışlı yapıyor hamdolsun.Benim aklım umutLatahzen de kaldı.Dün geceden beri yazmıyor.Hamile kalmak için tedavi hikayelerini okudum.Üzüntümü tarif edemem.Ben de 2,5 aylık ilk bebeğimi sonsuzluğa yolladıktan sonra tekrar hamile kalmak ve bebeğimi kucağıma almak için o kadar sabırsızdım ki 2.bebeğimi de 7 aylıkken cennete yollayınca...Rabbime sığındım.Sabrettim...Acım hafifledi...Rabbim dayanma gücü verdi.Sonsuz şükürler olsun 5.hamileliğimde ilk yavruma kavuştum. umutLatahzen canım sabret. Yavrun seni ahirette cennete çekip götürecek inşallah.İsmin gibi Allahtan umut et.Hüzne kaptırma kendini.Rabbim tez vakitte hayırlı çocuklarla evinizi doldurur inşallah

Rabbim sabrının sonunu selamet eylemiş, inşallah aynı dayanma gücünü Rabbim diğer meleklerini ve evlatlarını kaybeden annelere de versin.
Benim gülüm umutLatahzen inançlıdır, imanı güçlüdür... Allah herkesin İmanını imtihanından güçlü eylesin

Cok uzuldum basın sağolsun, Rabbim acını hafifletsin, sağlıklı hayirli salih evlatlar nasip etsin tekrardan.. Ne zaman konusmak istersen burdayiz..

kızlar Allah razı olsun hepinizden.. Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insallah.. herkesin acısı kendine zor ama hepimizin acıları büyük Rabb'im imanla sabırla dayanma gücü versin..

canım benim merak ettiğin için de Allah razı olsun işe başladım ben lohusa halde çalışıyorum ama evde dursam kafayı yerim.. vardiyalı çalıştıgım için her zaman bakamıyorum buraya..

AMİİİİN AMİN.. canım benim güzel yüreğini seveyim senin.. çok zaman oldu buraya gelmeyeli ama hala aynı içten hala samimisiniz Allah hepinizden bin kez razı olsun...

canım benim merak ettiğin için de Allah razı olsun işe başladım ben lohusa halde çalışıyorum ama evde dursam kafayı yerim.. vardiyalı çalıştıgım için her zaman bakamıyorum buraya..
Allah kolaylık versin canım.Rabbim sana hakkı ve sabrı tavsiye edecek sana gıyabında hep dua edecek dostlar göndersin.Bizi de öyle dostlardan say.Duamdasın.Bebişine kavuştuğunda inan kendim kavuşmuş gibi sevineceğim

Allah razı olsun canım o söylediğin gibi dostlarımın çoğunu burdan karşıma çıkardı Rabbim sende onlardan birisisin sağolasın..

kızlar Allah razı olsun hepinizden.. Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insallah.. herkesin acısı kendine zor ama hepimizin acıları büyük Rabb'im imanla sabırla dayanma gücü versin..
Amin canım, Rabbim en yakin zamanda yüzünüzü güldürsün ins. Allah senden de razı olsun..

sacidem yüregi güzel arkadaşım ❤
Güzel düşüncen için çok teşekkür ederim canım Al_pi cim.Senin de yüreğin çok güzel.İyi ki varsın Güzel yürekli arkadaşlarım iyi ki varsınız.Birbirini görmeden,tanımadan birbirinin sevinciyle sevinmek,acısını paylaşmak ve birbirine samimiyetle dua etmek öyle güzel ki...Bunlar insanı insan yapan, erdemli kılan değerler.İnsan né için yaşar.Bu güzellikler için...

Son düzenleme:
Hamdolsun Rabbime "inna lillahi ve inna ileyhi raciun" demeyi nasip etti tüm acılara...Bu duaları yaptıkça kalbime bir ferahlık, dayanma gücü geldi. "Allah için varız ve dönüp Allaha varacağız" manası. Allah buyuruyor ya "kim şükrederse ninetimi artırırım"diye.Şükredecek öyle çok şey var ki...Senin durumun da belirttiğin gibi E-brulim sabır şükür dua... Sabrederek ve şükrederek Allahtan isteyelim: Rabbim evlat nimetini de versin tüm isteyenlere...

AMİİİİN AMİN.. canım benim güzel yüreğini seveyim senin.. çok zaman oldu buraya gelmeyeli ama hala aynı içten hala samimisiniz Allah hepinizden bin kez razı olsun...
Amin ecmain inşallah gülüm. Allah kolaylık versin, vakit buldukça uğra yanımıza

Amin inşallah canım - Allah büyük ve her derde deva... Al_pi ’min dediği gibi yüreği çok güzel bir arkadaşımızsın, sarfettiğin tüm sözcüklerin kalpten geldiğini hissettiriyorsun insana. Rabbime şükürler olsun ki bizleri böyle güzel insanlar ile karşılaştırıyor.

E-brulim
O konussun sen dinle sanirim hic sıkılmadan saatlerce dinlersin :) Incimin sayesinde bizde tanıştık temmuz annesi ❤
Burası sayesinde hic yuzunu gormeden bir cok dost dua kardesi kazandim.

E-brulim
O konussun sen dinle sanirim hic sıkılmadan saatlerce dinlersin :) Incimin sayesinde bizde tanıştık temmuz annesi ❤
Biz bir araya getiren Rabbime hamd olsun
Gerçekten sacidemin yazdıkları insana huzur veriyor, keşke hep böyle yüreği güzel insanlarla karşılaşsak.

Şükürler olsun Rabbime tanıştık kaynaştık.Teşekkürler canım güzel düşüncelerin için. Allah razı olsun.Senin de yüreğin çok güzel.Rabbim hep iyi insanlarla karşılaştırsın. Ağızdan çıkan söz dua yerine geçermiş ya o yüzden çok dikkat etmeye çalışırım söz söylerken.Ve yazdığımız şeylerde kalıcı olduğu için yarın Allah katında hesaba çekilirken şahit olur diye Allahın sevdiği şeyleri yazmaya gayret ederim. İnşallah daha birçok güzellikler paylaşırız bu sayfalarda.Bu arada umutLatahzen kardeşim, canım nasılsın? Allah iyilikler güzellikler versin sana ve hepimize. inşallah yakın zamanda görürüz bebeğini sağlıkla kucağına aldığını. Dua ediyorum canım

E-brulim
Evet canım kızlarımız bereketleriyle geldi Allaha Şükür. Bizlerin tanışmamıza güzel paylaşımlar yapmamıza vesile oldular. Benim kızımda seninki gibi uslu sakin bir bebek.Hem beni çok yormuyor hem kıpır kıpır,çok güler yüzlü...Maşallah. Severken hep; Allahım olmayanlara da ver, isteyenlere, herkese ver diyorum.Hatta doğum anında, (spinal sezaryen anında) dua etmiştim Rabbim isteyenlere ver diye. Ben doğum yaptıktan sonra hamile kalan 4 arkadaşım olmuş.2 si geçen hafta doğum yaptı. 2 si de doğumu bekliyor. Rabbim sağ salim kavuştursun onları ve tüm doğum bekleyenleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…