Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Aslında olmaz zannettik ama ilk ayda Rabbim nasip etti..
Olması için çaba harcamadım herşeyin başı stresmis gerçektende..
Darısı sizlere inşaAllah..

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Kardeş candır

Sende benim kocanın kafasındansın.Ama ben 3.cüyü şuan düşünemem.inşh 2.ci ile baş edebilirim.kızımı annemle büyüttük.bunu nasıl büyütcem bilmem
.kızım kolik oldupundan çok zor büyüttük. Hep ağlıyodu.bende onunla ağlardım susturamayınca..bakıcım epey yardımcı olur diye düşünüyom ama.hayırlısı bakalım .sağlıkla doğsunda hepsinin üstesinden geliriz inşlh Rabbimin yardımıyla...

Aslında olmaz diye korktum yasim 31:)
düşünelim dedik..
bu kadar erken beklemediğim için ilk duyduğumda ağlamıştım oğlum için..
Sizin düşündüğünüz herşeyi bende çok kere düşündüm
Acaba ona yetebilir miyim, sevgim azalır mi,
Ilgisiz kalır mi,ona haksızlık mi
Benden uzaklaşır mi,gücüm var mı?
Milyon tane soru geldi geçti beynimden..

Sonra oturdum sadece şükrettim..
Dört yıl boyunca yaşamadığım sıkıntı stres tedavi üzüntü kalmamıştı..yasadiklarimi biliyorum
Oğlum dörtyılın sonunda çıkageldi..
Dur bakım dedim kendime sen bi otur düşün neler yaşadın neler gördün,
Kaç kere tedavi oldun da olmadı...
Sen bana sabrimin mucizesisin dedim şükrettim..
Rabbim elbet yardım edecek inşaAllah

Allah gönlünüze göre versin canım

Amin inşallah gülüm, daha önünüzde çok güzel anılar var, ilk adımı ve ilk anne demesi gibi Rabbim en güzel şekilde yaşatsın

Allah’a hamd olsun, sen Rabbimden hayırlısını diledin, Rabbim de sana hayırlısını nasip etti çok şükür. O kimseyi zor da bırakmaz inşallah.

Amin canim darısı en yakın zamanda sana olsun inşaAllah

Amin inşallah canım ben Ramazan Bayramı sonrası bir tedavi sürecine gireceğim..
Rabbim bilir, belki tedavisiz gelir.. Dualarınızı eksik etmeyin..

Aynen vesselam.. Her zaman "şükür" gerekli..
Rabbim yardım edicek..
İkiz anneleri ne yapsın.. =))
En güzeli fazla yaş farkı olmaması..
İnşallah bu sefer kız annesi olursun..
Güzel haberlerin devamını bekliyoruz. .

Amin inşallah canım ben Ramazan Bayramı sonrası bir tedavi sürecine gireceğim..
Rabbim bilir, belki tedavisiz gelir.. Dualarınızı eksik etmeyin..
Rabbim tedaviye gerek kalmadan seni yavruna kavuştursun canım. Bir bakmışsın iki tane birden gelmiş

Amin canım..
Kolik bebek çok zor gerçekten abla 3 ay bende çok çektim ağlamalarından tam kolik değildi sanırım ama canıma okudu Allah sağlık versin battaniyede az sallamadık yani ki hayatta yapmak istemeyen ben.. biri yaramazsa diğeri uslu olur diyolar inşaAllah senin içinde öyle olur. Karnını doyurup altını temizleyip yatırdığında öylece ağlamadan yatan bebekler varmış duyduğumda çok şaşırdım öyle olur inşallaAllah tabi en önemlisi sağlık gerisi boş analar herşeyi çeker Binlerce şükür bugünlere..
şüphesiz yardım edecek canım anneler çok güçlüdür. İkisine de yetebileceksin eminim. Oğlun da büyüdüğünde sana teşekkür edecek yakın yaşta kardeşi olduğu için.. neler çektiğimizi çeken anlar onun için gerçekten yapılacak şey sadece şükretmek gerisi zaten hallolur

evet canım ya var gerçekten...benim bir arkadaş ikinciyi doğurduğunda bebek görmeye gitmiştim...valla biz gittik bebeği emzirdi odaya yatırdı biz kalkarken bebek hala uyuyordu..dedim bunun sesi çıkmıyor kız git bir bak bişey mişey olur Allah korusun..yok o hep öyle merak etme sen dedi bana... inşallah benimkide öyle sakin bir bebek olur ya..kızdan çok çektim valla...gece yarısı hastane yollarına düştüğümüz çok oldu....

Rabbim tedaviye gerek kalmadan seni yavruna kavuştursun canım. Bir bakmışsın iki tane birden gelmiş

Amin inşallah ebrulim hakkımızda hayırlı olan neyse "o" olsun inşallah..
Rabbim bilir doğru zamanını, senelerdir derim bunu.. =)
Senin eltinde düşünüyodu yanlış hatırlamıyosam ne yaptı merak ettim.
Benim eltiminde 2 senedir olmuyo ve hiçbi sorun bulamıyolar..

Maşallah o bebeğe inşallah öyle olur seninki de abla başta sağlık önemli olan tabi ben kızım yeni doğduğunda sürekli başında birini bekletiyodum gece gündüz nefes alamıcak diye ya annem ya ben bekliyoduk annem dövcekti artık beni öyle saatlerce uyusada bırakamazmışım

bende çok evhamlıyım ama ikincide umursuz oluyor insan biraz diyolar..bakalım nasıl olcak..hayırlısıyla sağlıkla kucaklayalımda tecrübe edecez inşallah...

kızlar şimdi vakit bulup ikayeme son yaşananları yazmak için girdim etiketlerinizi gördüm, güzel haberler vermek isterdim ama ben 19. haftamda doğumum başladıgı için bebeğimi kaybettim.....

cennet kokulumu, oğlumu göremeden topragını gördüm... Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor çok acı... tarifi yok...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bana da insallah en hayırlı zamanda... diyecek cok bişeyim yok zaten dilim varmıyo bişey yazmaya..

Öncelikle hayırlı olsun canım 2.bebeğin. Sen kimsenin lafına bakma.Ben
de 2.bebeğime hamileyken önceki bebeğimi 4 ay daha emzirmiştim.Hiçbir sıkıntı olmadı hamdolsun.Sen de emzirebildiğin kadar emzir inşallah. Allah kolaylık versin

Ra
Rabbim tez vakitte tekrar yüzünü güldürsün canım..
Sağlıklı gebelik nasip etsin sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah...
Duamdasın..

Sağol canım Allah razı olsun
Emzirecem gücümün yettiği yere kadar inşaAllah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…