Aslında olmaz zannettik ama ilk ayda Rabbim nasip etti..
Olması için çaba harcamadım herşeyin başı stresmis gerçektende..
Darısı sizlere inşaAllah..
Amin canim darısı en yakın zamanda sana olsun inşaAllahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Kardeş candır
Sende benim kocanın kafasındansın.Ama ben 3.cüyü şuan düşünemem.inşh 2.ci ile baş edebilirim.kızımı annemle büyüttük.bunu nasıl büyütcem bilmemBu arada biz kızım doğmadan önce eşimle 1 sene filan ara verelim diye konuşuyoduk tabi normal doğum planlıyodum. Sezaryen olunca zaten 2 sene beklemek gerekiyor birde tabi ilk 3 ayımız bayaaaa şenlikli geçti 2. İçin bile eşim korkuyobende erken olursa kızımın ilgisi azalcak diye ona kıyamıyorum şimdiden onun için erken kardeş fikrini rafa kaldırdık.. 3 yaşındayken düşünürüm herhalde ya da 2 den sonra hamile kalıp 3 gibi doğurmayı işte bu bile erken de ben yapabilirsem 3. Çocuğuda isterim şartlar el verirse.. kardeş güzeldir kalabalık aile güzeldir
Allah gönlünüze göre versin canımBu arada biz kızım doğmadan önce eşimle 1 sene filan ara verelim diye konuşuyoduk tabi normal doğum planlıyodum. Sezaryen olunca zaten 2 sene beklemek gerekiyor birde tabi ilk 3 ayımız bayaaaa şenlikli geçti 2. İçin bile eşim korkuyobende erken olursa kızımın ilgisi azalcak diye ona kıyamıyorum şimdiden onun için erken kardeş fikrini rafa kaldırdık.. 3 yaşındayken düşünürüm herhalde ya da 2 den sonra hamile kalıp 3 gibi doğurmayı işte bu bile erken de ben yapabilirsem 3. Çocuğuda isterim şartlar el verirse.. kardeş güzeldir kalabalık aile güzeldir
Amin inşallah gülüm, daha önünüzde çok güzel anılar var, ilk adımı ve ilk anne demesi gibiRabbim gonlundeki hakkınızda hayırlı eylesin, ben de çok sevmiştim hamileliği isteyen her kadına yaşatsın Allahım inş.
Dediğin her şeyin kelimesine katılıyorum bir yandan beraber buyur çıkar aradan diyorum bazen de birinde bile bu kadar zorlanirken ikinci için erken diyorum, Elif e de maşallah dert ortağın olur büyüyünce de, bize de yaşatsın Rabbim, şimdi bile bir kaç hece tekrar ediyor bayılıyorum konuşması kim bilir ne tatlidir
Kardes candır dediğin gibi Lalecim doğru zamanda enerjimiz yettiğince nasip etsin Rabbim..
Allah’a hamd olsun, sen Rabbimden hayırlısını diledin, Rabbim de sana hayırlısını nasip etti çok şükür. O kimseyi zor da bırakmaz inşallah.Aslında olmaz diye korktum yasim 31:)
düşünelim dedik..
bu kadar erken beklemediğim için ilk duyduğumda ağlamıştım oğlum için..
Sizin düşündüğünüz herşeyi bende çok kere düşündüm
Acaba ona yetebilir miyim, sevgim azalır mi,
Ilgisiz kalır mi,ona haksızlık mi
Benden uzaklaşır mi,gücüm var mı?
Milyon tane soru geldi geçti beynimden..
Sonra oturdum sadece şükrettim..
Dört yıl boyunca yaşamadığım sıkıntı stres tedavi üzüntü kalmamıştı..yasadiklarimi biliyorum
Oğlum dörtyılın sonunda çıkageldi..
Dur bakım dedim kendime sen bi otur düşün neler yaşadın neler gördün,
Kaç kere tedavi oldun da olmadı...
Sen bana sabrimin mucizesisin dedim şükrettim..
Rabbim elbet yardım edecek inşaAllah
Amin canim darısı en yakın zamanda sana olsun inşaAllah
Aslında olmaz diye korktum yasim 31:)
düşünelim dedik..
Dört yıl boyunca yaşamadığım sıkıntı stres tedavi üzüntü kalmamıştı..yasadiklarimi biliyorum
Rabbim tedaviye gerek kalmadan seni yavruna kavuştursun canım. Bir bakmışsın iki tane birden gelmişAmin inşallah canım ben Ramazan Bayramı sonrası bir tedavi sürecine gireceğim..
Rabbim bilir, belki tedavisiz gelir.. Dualarınızı eksik etmeyin..
Hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım..Amin inşallah canım ben Ramazan Bayramı sonrası bir tedavi sürecine gireceğim..
Rabbim bilir, belki tedavisiz gelir.. Dualarınızı eksik etmeyin..
Amin canım..Rabbim gonlundeki hakkınızda hayırlı eylesin, ben de çok sevmiştim hamileliği isteyen her kadına yaşatsın Allahım inş.
Dediğin her şeyin kelimesine katılıyorum bir yandan beraber buyur çıkar aradan diyorum bazen de birinde bile bu kadar zorlanirken ikinci için erken diyorum, Elif e de maşallah dert ortağın olur büyüyünce de, bize de yaşatsın Rabbim, şimdi bile bir kaç hece tekrar ediyor bayılıyorum konuşması kim bilir ne tatlidir
Kardes candır dediğin gibi Lalecim doğru zamanda enerjimiz yettiğince nasip etsin Rabbim..
Kolik bebek çok zor gerçekten abla 3 ay bende çok çektim ağlamalarından tam kolik değildi sanırım ama canıma okudu Allah sağlık versin battaniyede az sallamadık yani ki hayatta yapmak istemeyen ben.. biri yaramazsa diğeri uslu olur diyolar inşaAllah senin içinde öyle olur. Karnını doyurup altını temizleyip yatırdığında öylece ağlamadan yatan bebekler varmış duyduğumda çok şaşırdımSende benim kocanın kafasındansın.Ama ben 3.cüyü şuan düşünemem.inşh 2.ci ile baş edebilirim.kızımı annemle büyüttük.bunu nasıl büyütcem bilmem
.kızım kolik oldupundan çok zor büyüttük. Hep ağlıyodu.bende onunla ağlardım susturamayınca..bakıcım epey yardımcı olur diye düşünüyom ama.hayırlısı bakalım .sağlıkla doğsunda hepsinin üstesinden geliriz inşlh Rabbimin yardımıyla...
şüphesiz yardım edecek canım anneler çok güçlüdür. İkisine de yetebileceksin eminim. Oğlun da büyüdüğünde sana teşekkür edecek yakın yaşta kardeşi olduğu için.. neler çektiğimizi çeken anlar onun için gerçekten yapılacak şey sadece şükretmek gerisi zaten hallolurAslında olmaz diye korktum yasim 31:)
düşünelim dedik..
evet canım ya var gerçekten...benim bir arkadaş ikinciyi doğurduğunda bebek görmeye gitmiştim...valla biz gittik bebeği emzirdi odaya yatırdı biz kalkarken bebek hala uyuyordu..dedim bunun sesi çıkmıyor kız git bir bak bişey mişey olur Allah korusun..yok o hep öyle merak etme sen dedi bana...Amin canım..
Kolik bebek çok zor gerçekten abla 3 ay bende çok çektim ağlamalarından tam kolik değildi sanırım ama canıma okudu Allah sağlık versin battaniyede az sallamadık yani ki hayatta yapmak istemeyen ben.. biri yaramazsa diğeri uslu olur diyolar inşaAllah senin içinde öyle olur. Karnını doyurup altını temizleyip yatırdığında öylece ağlamadan yatan bebekler varmış duyduğumda çok şaşırdımöyle olur inşallaAllah tabi en önemlisi sağlık gerisi boş analar herşeyi çeker Binlerce şükür bugünlere..
şüphesiz yardım edecek canım anneler çok güçlüdür. İkisine de yetebileceksin eminim. Oğlun da büyüdüğünde sana teşekkür edecek yakın yaşta kardeşi olduğu için.. neler çektiğimizi çeken anlar onun için gerçekten yapılacak şey sadece şükretmek gerisi zaten hallolur
Rabbim tedaviye gerek kalmadan seni yavruna kavuştursun canım. Bir bakmışsın iki tane birden gelmiş
Hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım..
Gönlünden geçeni rabbim tez vakitte sana yaşatsın insAllah
Maşallah o bebeğeevet canım ya var gerçekten...benim bir arkadaş ikinciyi doğurduğunda bebek görmeye gitmiştim...valla biz gittik bebeği emzirdi odaya yatırdı biz kalkarken bebek hala uyuyordu..dedim bunun sesi çıkmıyor kız git bir bak bişey mişey olur Allah korusun..yok o hep öyle merak etme sen dedi bana...inşallah benimkide öyle sakin bir bebek olur ya..kızdan çok çektim valla...gece yarısı hastane yollarına düştüğümüz çok oldu....
bende çok evhamlıyım ama ikincide umursuz oluyor insan biraz diyolar..bakalım nasıl olcak..hayırlısıyla sağlıkla kucaklayalımda tecrübe edecez inşallah...Maşallah o bebeğeinşallah öyle olur seninki de abla başta sağlık önemli olan tabi ben kızım yeni doğduğunda sürekli başında birini bekletiyodum gece gündüz nefes alamıcak diye ya annem ya ben bekliyoduk annem dövcekti artık beni öyle saatlerce uyusada bırakamazmışım
Oy oy yerim ben o sinirli hallerini :) büyümüş de küçülmüş bunlar ben de bazı hallerine cok sasiriyorum oglum sen ne yaşadın da bu hallere girebiliyorsun diyorum
Aynen canım ya keşke devam ettirebilseydik kopmalar olmasaydi ama neyse ki ayrı ayrı da olsa güzel haberler geliyor umutlatahzen, leyla abla, parlakkartanesinin aşkı hamile, tamamina erdirsin Rabbim, isteyen herkese saglikla nasip etsin inşallah
umutLatahzen LeYLa_21 @parlakkartanesininaski
Kızlar yeni haberim olduhayırlı olsun bebişler yoldaymış Allah’a şükür çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok güzel bir hamilelik döneminiz olsun ve Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla
umutLatahzen ve @parlakkartanesininaski kızlar çok sevindim Rabbim kucağınıza almayı nasip Etsin... nasıl geçiyor hamilelik?
Öncelikle hayırlı olsun canım 2.bebeğin. Sen kimsenin lafına bakma.BenAyy alpi kafamı şişirdiler memlekete gitmiştik bizde tatile..
Hurafe hurafe bunlar desemde bişey olursa vebali senin boynuna diyip oturuyorlar..yok şunun çocuğu söyle olmuş yok böyle olmuss amann bir sürü şeyy.
Vicdanım rahat veriyorum sütümden mahrum bırakmak istemiyorum evladimi..
InsAllah öyle olur alpi.
Gurbetteyim kimsem yok..
Bakalim rabbim yardımcın olur inşaAllah..
Rabbim tez vakitte tekrar yüzünü güldürsün canım..kızlar şimdi vakit bulup ikayeme son yaşananları yazmak için girdim etiketlerinizi gördüm, güzel haberler vermek isterdim ama ben 19. haftamda doğumum başladıgı için bebeğimi kaybettim.....
cennet kokulumu, oğlumu göremeden topragını gördüm... Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor çok acı... tarifi yok...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bana da insallah en hayırlı zamanda... diyecek cok bişeyim yok zaten dilim varmıyo bişey yazmaya..
Sağol canım Allah razı olsunÖncelikle hayırlı olsun canım 2.bebeğin. Sen kimsenin lafına bakma.Ben
de 2.bebeğime hamileyken önceki bebeğimi 4 ay daha emzirmiştim.Hiçbir sıkıntı olmadı hamdolsun.Sen de emzirebildiğin kadar emzir inşallah. Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?