Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Gecmis olsun canim aman dikkat edin mevsim gecisi tam hastalık havasi.

Sağol cnm.Allah razı olsun...sizede çok geçmiş olsun cnm.benim kızda hastalandı.şimdi doktordan getirdim.ilaçlarını verdim...

Ay çok sevindim ne güzel bir haber böyle pes pese ne guzel buyurler anlamazsın bile Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ins. İstiyor muydunuz supriz mi oldu?
Aslında olmaz zannettik ama ilk ayda Rabbim nasip etti..
Olması için çaba harcamadım herşeyin başı stresmis gerçektende..
Darısı sizlere inşaAllah..

Aynen de öyle oldu canım..
Hayırlısı herşeyin..
Allah razı olsun darisi sizlere :)

Ayy alpi kafamı şişirdiler memlekete gitmiştik bizde tatile..
Hurafe hurafe bunlar desemde bişey olursa vebali senin boynuna diyip oturuyorlar..yok şunun çocuğu söyle olmuş yok böyle olmuss amann bir sürü şeyy.
Vicdanım rahat veriyorum sütümden mahrum bırakmak istemiyorum evladimi..
InsAllah öyle olur alpi.
Gurbetteyim kimsem yok..
Bakalim rabbim yardımcın olur inşaAllah..

LeYLa_21 ablacım gözünüz aydın kalp atışını duymuşsun çok şükür. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzucuğunu

@vesselam_ tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu okuyunca, ne güzel bir haber bu Hayırlı olsun gülüm, gerçekten çok sevindim.

İkinci tura dönüyoruz kızlar bakalım sırada kim var :)

@u-mutlu lale geçmiş olsun kuzum ikinize de

@deeploneliness işten ayrıldın mı Özlemim? Ne güzel hep oğluşunun yanındasın artık

Cok geçmiş olsun ikinize de, bir an önce gecer ins. Böyle zamanlarda anliyor aslinda insan sağlık her seyin basi..

Cok tesekkur ederim canım, kokuna doyuruyordur ikiniz icin de en rahati buysa sorun yok biz uyku egitimi ile uykuya devam ettiğimiz icin hep park yataginda uyuyor ama bu ara ayrılık kaygisi basladi ve cok hareketli zorlaniyorum eskisi gibi rahat degil, evde olmak her seye ragmen guzel
Ücretsiz izne ayrildim Ebrum eve ise yetişmek zordu, boylesi daha iyi artik yari zamanlı calisma yonetmeligi de cikacak iyi oluyor çalışan anneler icin siz nasılsınız? Elif kızımız nasil?

Bu arada herkes ikinciyi dusunuyor mu ben daha cesaret edemem gibi

ayy amann Benim Arkadasim doguma kadar emzirdi nerdeyse sonra artik degerleri dusunce doktor bıraktır dedi. Sende bırakma doktor bir sorun olursa zaten sana söyler birde en tehlikeli donem ilk 3 ay degilmidir ee 3 ay emzir diyen neye dayanarak emzir diyor.
Anneler güçlüdür anneler bosuna ana olmuyor ikisinede yetisirsin Evel Allah.. Ikisini bir karede hayal et simdiden mutluluk sebebi kardeş kendi kanindan canindan ötesi yok ❤

Cooook istiyorum en cok ta hamilelik kismini :) keske 9 ay degilde daha uzun hamilelik surse :) Ama en erken 2 yasina girince insallah tabiki yinede nasip kismet bu isler..
Tabi böyle diyorum ama iki cocuklu hayatı hayal edemiyorum bile :-/

En iyisini yapmışsın gülüm, maddiyat el verdikçe kal oğluşunla, metehanın en güzel anlarının tadını çıkart Yarı zamanlı çalışmak da süper olur biran önce çıkarsa, tüm gün çalışmak sonrada ev işleriyle ilgilenip birde çocuğuna vakit ayırmak çok zor bir anne için.

Biz iyiyiz şükür gülüm, artık Elif iyice dillendi sohbet ediyor bizimle. Rabbim size de o günleri göstersin, çok eğlenceli oluyor :) bana bir arkadaş gibi, Allah’a ne kadar şükretsem azdır. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah.

Biz düşünüyoruz kuzum ama vesselam_ ın dediği gibi hemen olacağına ihtimal vermiyorum, gerçi Allah onu bekletmemiş belli de olmaz :) hakkımızda hayırlısı olsun. Metehan daha küçük, bir yandan insan ikisi bir büyüsün diyor diğer yandan birinin zorluklarıyla uğraşırken diğerinin hakkından nasıl geleceğim diye düşünüyor değil mi? :)

Al_pi ve Kartanesi_26 sinyal verdiler ikincilerin müjdesini alabiliriz yakın zamanda inşallah :)))

Ebrum ise basladin mi sen ? Baslamadan bi tane daha dogur :))
Yok yahu coook isterim ama şu an erken yani incime bunu yapamam biraz tek cocuk olmanin keyfini yasasin ikinci gelince ablalik yapacak ♡♡ ay abla derken bile icim tuhaf oldu :)

LeYLa_21 o kadar çok sevindimki abla hayırlı uğurlu olsun..
Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin sagliklada kucağına alırsın inaAllah duamdasin
Amin cnm çok sağolasın.senin gebeliğinde hayırlı olsun.hepimize sağlıkla kucaklamak nasip olsun inşlh gülüm..

Sağol cnm Amin inşlh Ebrucum..

Yok gülüm başladım evdeyim daha seneye ağustosa kadar. Maddi açıdan maaş birden ikiye düşünce biraz zor oluyor ama Rabbim rızkımızı veriyor, karnımız doyuruyor çok şükür. Büşram bende isterim de istemekle de olmuyor biliyorsun, Rabbim bana ikinci kez anneliği kızıma da abla olmayı nasip eder inşallah. İdeal yaş aralığı 4müş kardeşler arasında diyor bazı eğitmenciler. Yaşımız da durduğu yerde durmuyor ki

Allahım sen ne büyüksün, dün incimizin hayalini kurarken bugün incinin abla olma ihtimalinin hayalini kuruyoruz Hep diyorum Allah herkese yaşatsın

Ohh ne güzel sanirim 2 sene evde olacaktin öyle hatirliyorum. Doya doya kizinla vakit geciriyorsun maddi acisini dusunmuyorum :)))
Rabbim buyuk 1i nasip ettiyse 2yide eder insallah.. O yuzden cok beklemek istemem ben yasim ilerliyor sabrim gücüm gidiyor yazik kizima/ogluma onunlada incimle ilgilendigim gibi ilgilenmek isterim.
Rabbim hayirli zamanda hayirlisiyla nasip ediyor biz sabirsiziz iste .

3 sene olacak toplam canım

Doğru diyorsun sabırsızlık ediyoruz zaman zaman, oysa ki dua ederken “en hayırlı vakitte” diye dua ediyoruz :) bu nasıl bir çelişki :)))

Kuzum bende o yüzden beklemek istemiyorum, yaş geçtikçe sabır azalıyor, beden daha çabuk yoruluyor, sinirler yıpranıyor falanda filan... ama Allah’ın sözünden ötesi yok.

Gecmis olsun canim aman dikkat edin mevsim gecisi tam hastalık havasi.
Sağol alpicim bütün kış hasta etmedim çocuğu diye sevinirken baharın gelmesiyle dakika 1 gol 1 oldu.. Allah beterinden korusun bu geçer.. tüm yavruları da ananları babaları da korusun bizde iyi olalım ki bakalım dimi
Sağol cnm.Allah razı olsun...sizede çok geçmiş olsun cnm.benim kızda hastalandı.şimdi doktordan getirdim.ilaçlarını verdim...
Sağol abla sizede geçmiş olsun kışın çocuk büyütmek daha kolaymış bunu anladım.. yaz gelse bari artık baharlar en tehlikelileri..
Aynen de öyle oldu canım..
Hayırlısı herşeyin..
Allah razı olsun darisi sizlere :)
Şimdilik bizi teğet geçsin canım kızımız biraz büyüteyim ama Allah ne derse o olur tabi.. büyük konuşmam:))
Amin canım çok sağol.. ben her zaman herşey için dua ettiğimde önce sağlık için ederim o olmadığında hiç birşeyin önemi yok gerçekten

Bu arada biz kızım doğmadan önce eşimle 1 sene filan ara verelim diye konuşuyoduk tabi normal doğum planlıyodum. Sezaryen olunca zaten 2 sene beklemek gerekiyor birde tabi ilk 3 ayımız bayaaaa şenlikli geçti 2. İçin bile eşim korkuyo bende erken olursa kızımın ilgisi azalcak diye ona kıyamıyorum şimdiden onun için erken kardeş fikrini rafa kaldırdık.. 3 yaşındayken düşünürüm herhalde ya da 2 den sonra hamile kalıp 3 gibi doğurmayı iştebu bile erken de ben yapabilirsem 3. Çocuğuda isterim şartlar el verirse.. kardeş güzeldir kalabalık aile güzeldir

Cooook istiyorum en cok ta hamilelik kismini :) keske 9 ay degilde daha uzun hamilelik surse :) Ama en erken 2 yasina girince insallah tabiki yinede nasip kismet bu isler..
Tabi böyle diyorum ama iki cocuklu hayatı hayal edemiyorum bile :-/
Rabbim gonlundeki hakkınızda hayırlı eylesin, ben de çok sevmiştim hamileliği isteyen her kadına yaşatsın Allahım inş.

Dediğin her şeyin kelimesine katılıyorum bir yandan beraber buyur çıkar aradan diyorum bazen de birinde bile bu kadar zorlanirken ikinci için erken diyorum, Elif e de maşallah dert ortağın olur büyüyünce de, bize de yaşatsın Rabbim, şimdi bile bir kaç hece tekrar ediyor bayılıyorum konuşması kim bilir ne tatlidir
Kardes candır dediğin gibi Lalecim doğru zamanda enerjimiz yettiğince nasip etsin Rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…