Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Herkese selam
Biz ananemize gittik tatil yaptik geldik Bol anılar biriktirdik diş bugdayimizi yaptik son bir partimiz kaldı simdilik dogum günumüz :) Onunda hazirliklarina simdiden basladim heyecanla ❤
Topik senlenmis ne guzel eskiler dönmüs LeYLa_21 hayirli olsun naptiniz kalp atislarini duydunuz mu ?
Yeni yasınız kutlu olsun defne kuzulari ♡♡

Sağol cnm duyduk çok şükür
Rabbim sağlıkla kucaklamayıda nasip etsin. ..dileyenlerede nasip etsin inşlh..sizinde dişiniz hayırlı olsun cnm..

İyi geceler herkese @LeYLa_21 abla gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. sayfaları ilerlemiş görünce şaşırdım ve sevindim eski günlerdeki gibi toplu okuma yaptım @Semra24 kızının 1. Yaşı kutlu olsun canım çok tatlı maşallah sağlıklı uzun ömürlü ve bhtı güzel olsun.. @Hira love wc eğitimin hayırlı olsun seninde doğru yere yapsın en kısa zamanda inşallah

Selam Alp'im nasılsınız?

sağol canım..duanızı eksik etmeyin gülüm...sen nasılsın?

Selam Alp'im nasılsınız?
Iyiyiz canım Inci kuşla uğrasıyorum. Artik kanepelerden tutunup ayaga kalkiyor evin her yerini geziyor hic durmuyor vallahi bi yürüsede arkasinda gezmesem dusecek diye :)
Yuruyunce daha fena olacak ama olsun yürusunde gezmelere gidelim
Siz napiyorsunuz nasilsiniz ❤

Selam kızlar..
Bu duygu nasıl anlatılır bilmiyorum ama şuan o kadar mutluyum ki..
Hamileyim...oglum abi oluyor..
Dün kalp atışını duyduk.
Dört yıl boyunca uğraştigim,cabaladigim şeylere bakınca ilk ayda hele olsa geç oldu gelmez diye düşünüp çıkagelmesi mucize oldu bize...
Çok şükür bugünume çok şükür yarinima..

Ayyyyy hayırlı olsun topigin ilk ikinci bebegi geliyor :)))
Gözünüz aydın canim cok güzel günler kiymetini bil doya doya yaşa.. küçük abi nasıl kardesinin olacaginida anlamaz :)

Ayyyyy hayırlı olsun topigin ilk ikinci bebegi geliyor :)))
Gözünüz aydın canim cok güzel günler kiymetini bil doya doya yaşa.. küçük abi nasıl kardesinin olacaginida anlamaz :)
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Darısı istediğin zamanda sanada uğrasın :)
Biraz zor olacak bize ama ilerde inşaAllah çok güzel olacak

Hayırlı olsun sağlıkla doğsun
Oğlunu memeden kesmene gerek yok onu da ekleyeyim de :)

Hayırlı olsun sağlıkla doğsun
Oğlunu memeden kesmene gerek yok onu da ekleyeyim de :)
Doktor karnındaki üç aylık olana kadar emzirebilirsin dedi..
Bende emziriyorum..
Eskiler kafamı sisirsede doktorun dediğini yapıyorum...
Çok sağol canım..
Darısı istediğiniz zaman size olsun insaAllah

Doktor karnındaki üç aylık olana kadar emzirebilirsin dedi..
Bende emziriyorum..
Eskiler kafamı sisirsede doktorun dediğini yapıyorum...
Çok sağol canım..
Darısı istediğiniz zaman size olsun insaAllah
Hayır 3 aydan sonra da kesmene gerek yok
Tandem emzirme yapabilirsin
Doğumdan sonra ikisini birden emzirebilirsin
Oğluna da yazık daha çok küçük.
Bu yazıyı oku

http://breastfeedingtoday-llli.org/...andem-ne-kadar-tehlikeli-guncel-arastirmalar/

Maşallah İnci kuşa, buyudukce daha çok enerji harcaniyor gercekten bizim de iki disimiz çıktı ayaklanmayı öğrendi besiginde devamli devamli ayaga kalkip düşüyor çok zor uyuyor bu anlarini kacirmadigim icin mutluyum artik hep evdeyim, uğraşıyoruz hepimiz gibi :))

Ay çok sevindim ne güzel bir haber böyle pes pese ne guzel buyurler anlamazsın bile Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ins. İstiyor muydunuz supriz mi oldu?

sağol canım..duanızı eksik etmeyin gülüm...sen nasılsın?
Dualarım seninle abla.. Bizde kızımla hastalandık daha doğrusu o hastalandı bana geçirdi o şuan daha iyi çok şükür bende atlatlamaya çalışıyorum o iyi olsunda
Çok güzel haber canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. ben dr. Da tembihledi beni 1. Geç oldu diye güvenme sakın 2. De şak diye hamile kalırsın sölim diye Allah hayırlı zamanda herkesin gönlüne göre versin inşallah

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Darısı istediğin zamanda sanada uğrasın :)
Biraz zor olacak bize ama ilerde inşaAllah çok güzel olacak
Hayirlisiyla kucagina al gerisi su gibi gecer. Ogluna hamile oldugunda 2 gun arayla ögrenmistik bende 2 gun sonra hamileyim dermisim :))
Şaka bi yana annelik kadar guzel birsey yok zaten zorluk cekiyordun 1 sene fazla zorlanacaksin sonra oh ikisi ikiz gibi olacak insallah.
Birde emzirebilirsin doguma kadar dogumdan sonra hic bir sakıncasi yok ki büyükleri dinleme bebek zehirlenir yok karnindaki buyumez vs laflari bos laf oglunun hakkini elinden alma sende bir sorun olmadigi surece kan degerlerin bebegin gelisiminde vs istedigin kadar emzirebilirsin

Inci gibi disleriniz olsun :) Besigi kucuk geliyor zaten anne yaninda yatiyor ama gece cok sık uyaniyor yanimda yatiriyorum cogu zaman cunku bedenim ayakta olmayi kaldirmiyor yanimda emiyor uyuyor bana da kolay oluyor.
ohh bu ise en cok esin ve oglun sevinmistir seninde dinlenmeye ihtiyacin var annelik zor zanaat :)
Disleri cikinca ayri bi tatli oluyorlar bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…