Sağol cnm duyduk çok şükürHerkese selam
Biz ananemize gittik tatil yaptik geldik Bol anılar biriktirdik diş bugdayimizi yaptik son bir partimiz kaldı simdilik dogum günumüz :) Onunda hazirliklarina simdiden basladim heyecanla ❤
Topik senlenmis ne guzel eskiler dönmüsLeYLa_21 hayirli olsun naptiniz kalp atislarini duydunuz mu ?
Yeni yasınız kutlu olsun defne kuzulari ♡♡
Selam Alp'im nasılsınız?Herkese selam
Biz ananemize gittik tatil yaptik geldik Bol anılar biriktirdik diş bugdayimizi yaptik son bir partimiz kaldı simdilik dogum günumüz :) Onunda hazirliklarina simdiden basladim heyecanla ❤
Topik senlenmis ne guzel eskiler dönmüsLeYLa_21 hayirli olsun naptiniz kalp atislarini duydunuz mu ?
Yeni yasınız kutlu olsun defne kuzulari ♡♡
sağol canım..duanızı eksik etmeyin gülüm...sen nasılsın?İyi geceler herkese @LeYLa_21 abla gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. sayfaları ilerlemiş görünce şaşırdım ve sevindim eski günlerdeki gibi toplu okuma yaptım@Semra24 kızının 1. Yaşı kutlu olsun canım çok tatlı maşallah sağlıklı uzun ömürlü ve bhtı güzel olsun.. @Hira love wc eğitimin hayırlı olsun seninde doğru yere yapsın en kısa zamanda inşallah
Hadi gozunuz aydin canim saglikla kucagina almakta nasip olsun insallah.Sağol cnm duyduk çok şükür
Rabbim sağlıkla kucaklamayıda nasip etsin. ..dileyenlerede nasip etsin inşlh..sizinde dişiniz hayırlı olsun cnm..
Iyiyiz canım Inci kuşla uğrasıyorum. Artik kanepelerden tutunup ayaga kalkiyor evin her yerini geziyor hic durmuyor vallahi bi yürüsede arkasinda gezmesem dusecek diye :)Selam Alp'im nasılsınız?
Ayyyyy hayırlı olsun topigin ilk ikinci bebegi geliyor :)))Selam kızlar..
Bu duygu nasıl anlatılır bilmiyorum ama şuan o kadar mutluyum ki..
Hamileyim...oglum abi oluyor..
Dün kalp atışını duyduk.
Dört yıl boyunca uğraştigim,cabaladigim şeylere bakınca ilk ayda hele olsa geç oldu gelmez diye düşünüp çıkagelmesi mucize oldu bize...
Çok şükür bugünume çok şükür yarinima..
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunAyyyyy hayırlı olsun topigin ilk ikinci bebegi geliyor :)))
Gözünüz aydın canim cok güzel günler kiymetini bil doya doya yaşa.. küçük abi nasıl kardesinin olacaginida anlamaz :)
Amin canım..sağolasın..Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah...Hadi gozunuz aydin canim saglikla kucagina almakta nasip olsun insallah.
Hayırlı olsun sağlıkla doğsunSelam kızlar..
Dün kalp atışını duyduk.
Dört yıl boyunca uğraştigim,cabaladigim şeylere bakınca ilk ayda hele olsa geç oldu gelmez diye düşünüp çıkagelmesi mucize oldu bize...
Tesekkur ederim Canim :) Amin insallahMaşallah Defne kuzuya, cok şeker tatli bir kiztatlı kendi gibi guzel bahti olsun..
iyiyiz canım bütün gün Metehanın pesindeyim hizli hızlı emekliyor yetişemiyorum
Cok güzel olmus eline sağlık canim
Doktor karnındaki üç aylık olana kadar emzirebilirsin dedi..Hayırlı olsun sağlıkla doğsun
Oğlunu memeden kesmene gerek yok onu da ekleyeyim de :)
Hayır 3 aydan sonra da kesmene gerek yokDoktor karnındaki üç aylık olana kadar emzirebilirsin dedi..
Bende emziriyorum..
Eskiler kafamı sisirsede doktorun dediğini yapıyorum...
Çok sağol canım..
Darısı istediğiniz zaman size olsun insaAllah
Maşallah İnci kuşa, buyudukce daha çok enerji harcaniyor gercekten bizim de iki disimiz çıktı ayaklanmayı öğrendi besiginde devamli devamli ayaga kalkip düşüyor çok zor uyuyor bu anlarini kacirmadigim icin mutluyum artik hep evdeyim, uğraşıyoruz hepimiz gibi :))Iyiyiz canım Inci kuşla uğrasıyorum. Artik kanepelerden tutunup ayaga kalkiyor evin her yerini geziyor hic durmuyor vallahi bi yürüsede arkasinda gezmesem dusecek diye :)
Yuruyunce daha fena olacak ama olsun yürusunde gezmelere gidelim
Siz napiyorsunuz nasilsiniz ❤
Ay çok sevindim ne güzel bir haber böyle pes pese ne guzel buyurler anlamazsın bileSelam kızlar..
Dün kalp atışını duyduk.
Dualarım seninle abla.. Bizde kızımla hastalandık daha doğrusu o hastalandı bana geçirdi o şuan daha iyi çok şükür bende atlatlamaya çalışıyorum o iyi olsundasağol canım..duanızı eksik etmeyin gülüm...sen nasılsın?
Çok güzel haber canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. ben dr. Da tembihledi beni 1. Geç oldu diye güvenme sakın 2. De şak diye hamile kalırsın sölim diyeSelam kızlar..
Dün kalp atışını duyduk.
Hayirlisiyla kucagina al gerisi su gibi gecer. Ogluna hamile oldugunda 2 gun arayla ögrenmistik bende 2 gun sonra hamileyim dermisim :))Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Darısı istediğin zamanda sanada uğrasın :)
Biraz zor olacak bize ama ilerde inşaAllah çok güzel olacak
Inci gibi disleriniz olsun :) Besigi kucuk geliyor zaten anne yaninda yatiyor ama gece cok sık uyaniyor yanimda yatiriyorum cogu zaman cunku bedenim ayakta olmayi kaldirmiyor yanimda emiyor uyuyor bana da kolay oluyor.Maşallah İnci kuşa, buyudukce daha çok enerji harcaniyor gercekten bizim de iki disimiz çıktı ayaklanmayı öğrendi besiginde devamli devamli ayaga kalkip düşüyor çok zor uyuyor bu anlarini kacirmadigim icin mutluyum artik hep evdeyim, uğraşıyoruz hepimiz gibi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?