Canım sadece tek memeyle mamasız emzirenler var. Sütlü değilim diye düşünme önce.Öyleymiş cnm düzenli sağamıyorum çocukla uğraşmaktan değiştiremedim tadını bir türlü.. üye olayım biran önce.. tek memeyi emiyo bitince ağlamaya başlıyo mecbur mama veryrm diğerinide alsa onu veririm yeter belki.. çok sütlü ni insan değilim maalesef
Canım avent in göğüs ucunu aldım biraz daha iyi tutuyor sanki çektikçe sütüde çoğaltır inşallah süt çoğalırsa memeyi de tutar diye düşünüyorum şuan memenin tadını alınca süt yok diye kodladı sanırım ucu takınca gelene kadar çekiyor biberon sanıyor. O grubada hala üye olamadım çünkü vakit bulamıyorum hesap açmak için. Umarım bende o mamasız emzirenlerden olabilirim.Canım sadece tek memeyle mamasız emzirenler var. Sütlü değilim diye düşünme önce.
Sağmazsan ve emmezse tabi azalır.
Mamayı da biberonla verme.
Varsa da emziği bırak.
Üstüne eğilerek emzirmeyi dene.
Bir de o gruba yaz mutlaka
Ben iyiyim canım çok şükür bebek büyütmeye ve onu dünyaya alıştırmaya çalışıyoruz sen nasılsın kızın nasılKızlar nasılsınız? Uzun zaman oldu girmeyeli... telefonum bozuldu bir süre telefonsuz kaldım, ailede sağlık sorunları yaşandı derken zaman geçti gitti. Var mı güzel haberler?
Benimde aklıma düşmüştü baktım ismini değiştirmiş..Kızlar @Enyalios nerelerde haberi olan varmı aklıma düştü geçen gün
Çok şükür canım huysuz tosbamla vakit geçiyor hamd olsun.mKızlar nasılsınız? Uzun zaman oldu girmeyeli... telefonum bozuldu bir süre telefonsuz kaldım, ailede sağlık sorunları yaşandı derken zaman geçti gitti. Var mı güzel haberler?
Hımm anladım inşallah iyidir❤Benimde aklıma düşmüştü baktım ismini değiştirmiş..
En son ameliyat olmuştu canım mesajlarında görmüştüm..
Allah iyilik versin kuzum, ne kadarlık oldu meleğin? Bizde iyiyiz çok şükür, kızçe bıdır bıdır konuşuyor, benim de günüm bütün gün onun peşinde geçiyor :)Ben iyiyim canım çok şükür bebek büyütmeye ve onu dünyaya alıştırmaya çalışıyoruz sen nasılsın kızın nasıl
İnşallah biran önce çıkar dişleriniz de rahatlarsınız. Yazık kuzucum ağrısı var işte napsınÇok şükür canım huysuz tosbamla vakit geçiyor hamd olsun.m
Dişlerimiz çıksa çok rahatlıcaz bekliyoruz bakalım.
Geçmiş olsun kötü bişey yok umarım..
Prenses iyi di mi
Amin canım 64 günlük bebeğim.. Maşallah tatlı kızına en güzel meşguliyet onlarla uğraşmak. Onlar iyi olsun biz de iyi olalım hep peşlerinde koşturalım..Allah iyilik versin kuzum, ne kadarlık oldu meleğin? Bizde iyiyiz çok şükür, kızçe bıdır bıdır konuşuyor, benim de günüm bütün gün onun peşinde geçiyor :)
İnşallah biran önce çıkar dişleriniz de rahatlarsınız. Yazık kuzucum ağrısı var işte napsınUfacık bir diş bile bebişleri nasıl rahatsız ediyor.
Sağol Allah razı olsun canım, amaaan bir değil ki hangi birini anlatayım. Dedem, anneannem, teyzem hepsi üst üste geldi. Şuan için her şey iyiye gidiyor çok şükür, inşallah böyle de kalır.
Prenses iyi, hep bir cadılık peşinde hiç durmuyor yerinde :)
Maşallah ya 2 aylık olmuş bileAmin canım 64 günlük bebeğim.. Maşallah tatlı kızına en güzel meşguliyet onlarla uğraşmak. Onlar iyi olsun biz de iyi olalım hep peşlerinde koşturalım..
Amin cümlemizinkine canım.. Evet canım zaman çok hızlı geçiyor günü neredeyse 24 saat uyanık yaşıyorum ama nasıl geçtiğini anlamıyorum :) herşeyiyle çok güzel duygu Allah tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı ömrü bahtı güzel evlatlar nasip etsinMaşallah ya 2 aylık olmuş bileZaman ne çabuk geçiyor. Rabbim sağlıklı, sıhhatli, mutlu bir ömür nasip etsin inşallah.
Amiiiin inşallah kuzumAmin cümlemizinkine canım.. Evet canım zaman çok hızlı geçiyor günü neredeyse 24 saat uyanık yaşıyorum ama nasıl geçtiğini anlamıyorum :) herşeyiyle çok güzel duygu Allah tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı ömrü bahtı güzel evlatlar nasip etsin
Kızlar @Enyalios nerelerde haberi olan varmı aklıma düştü geçen gün
Merhaba Alpim, biz iyiyiz canım yakında yedi aylik olacağız, ek gida seruvenimiz başladı yavaş yavas alerjimiz de geçiyor çok şükür yaklaşık 1 ay sonra ücretsiz izne ayriliyorum oğluma daha çok vakit ayirabilecegim sen nasilsin İnci kızımız nasıl? Günler nasıl geçiyorSelam herkese
@deeploneliness Nasilsin canim kuzucuk nasil ?gzm43 canim sen nasilsin dogum yaptin mi ? Hatirlamiyorum ne zamandi dogumun :-/
E-brulim sen nasilsin canim gecmis olsun Hastalariniz varmis.
_Verda_ gecmis olsun canim hayirlara vesile olsun insallah ..
aaa ne guzel imkanin varsa super oglusunun en tatli zamanlarinda yaninda olmus olacaksin.Merhaba Alpim, biz iyiyiz canım yakında yedi aylik olacağız, ek gida seruvenimiz başladı yavaş yavas alerjimiz de geçiyor çok şükür yaklaşık 1 ay sonra ücretsiz izne ayriliyorum oğluma daha çok vakit ayirabilecegim sen nasilsin İnci kızımız nasıl? Günler nasıl geçiyor
Maşallah hareketli bir kızın var deseneaaa ne guzel imkanin varsa super oglusunun en tatli zamanlarinda yaninda olmus olacaksin.
Bizimde guzel geciyor gunlerimiz emekliyoruz artik dur durak bilmiyor hep ayakta hep gezmek istiyor :)
Bu aralar uyku problemi var sanirim dis cikaracagiz insallah ta öyledir ondan dolayidir
Simdilik önlem almadik yuruyene kadar rahatiz sonrasi evi duzenlemeye gececegiz konsolun masanin arkasinda saklayip tv unitesinin kenarlarini kaplayacagiz olmadi battaniye sereriz ustune dedik. Gelen giden yok bizde zaten evi kendi rahatimiza gore duzenliyorum o yuzden. Bir suru onlem alacagiz da ayaklanana kadar serbestiz :)Maşallah hareketli bir kızın var desenehep keyfi yerinde olsun dis olabilir atak donemi olabilir buyumek de zor onlar icin büyüme agrilari mesela bebeklerde daha çok gece hissedilirmis uyku bölünmelerinin sebebi bu da olabilir. Bizde de saat basi uyanma problemi vardi uyku egitimi ile astik cok sukur. Emekleme döneminde evde nasıl bir güvenlik önlemi aliyorsunuz canım bizimkinin totosu yerinde durmuyor maşallah ayaklaninca korkuyorum açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?