Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Unuttun seni bizi unuttun iyiyiz cok sukur 5 aylik 6 gunluk olduk :) buyuyoruz zaman zalim cok hizli geciyor.
Sen nasilsin senin seker kizin nasil 1.bucuk yasina giriyor oda oh artik sana oturmak yok hep etkinlik yapacaksiniz kiş birde geldi :)
Unutmadim ama buraya gitmek pek icimden gelmiyor api sana instagramdan seyedelim dedim kalbul etmedin napim :) . Kizim evet 1.5yas okuyor teyzesi cok yaramaz etkinliklere baslasik suan pek ilgisini cekmiyor. Hala mutfak cekmeceleri daha guzel onun icin :))) yerim masalalh senin kizinda buyudu inci tanemiz . Nasil huyu husu

Gecmis olsun cnm bol c vit ile atlatirsin insallah. Benimki anne akka adda diyo omce kendi ayakkabilarini somrada benimkileri getieiyor mont icinde beni cekistiriyo :)). Sizin ileri versiyonuz boyle :). Rabnim kimsenin kucagini bos birakmasin imsallah

Oyy öyle dedikce sen son günlerimiz geliyor aklima :/ Göbüşteki tekmeler elimin altinda kaymalar :) Kiymetini bil bosver nasilsa gelecek anne karninda kim kalmis ki oda kalsin
Haklısın kimse kalmadı bizimki de çıkacak bi şekilde ve evet karnımda oynamasını topuğunu elimin altına getirmesini çok özliycem he birde burada sadece bana ait dışarda herkes onu sevmek için sabırsızlanıyo ve ben 40. Haftanın içinde doğumu bekleyen aynı zaman da bu bebek için çok uğraşmış bi anne adayı olarak bebeğimi kimselere vermek istemiyorum sevmesinler o bnm çocuğummbwn bakarım ben severim psikolojisine girmiş bulunmaktayım:))

Saye- dan bir haber var gibi
Canım haber var ama drun sekreterinin azizliğine uğradım. Üç gün önceye vermiş test günümü. Bugün yaptırdım 20,58 çıktı bende üzüldüm ağladım. Drum aradı erken yaptırmışsın CUMA tekrarla hayırlı olsun şimdiden dedi. Cumaya nasip inşallah

Niye uzuluyorsun sevin insallah guzel olacak hersey canim ❤ Duacınım ..

Mutfaktan vazgecmez merak etme :) Simdilik iyiyiz sakin bir bebek masallah. Gazimiz guzumuz da olmadi cok. Dun itibaiylada sirt ustu koyuyorum yuz ustune dönüyor artik isim zorlasti :))
Dönmeleri vardi ama bunlar kesin dönüş oldu :)) Sirt ustu gormuyorum artik kendisini

Dogsun bir öyle konuş :)) Biriniz iki dk susturunda uyuyayim biriniz şu sütü icirinde uyuyayim :) Dogur gel sonra konusalim bu konuyu

Canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin, daha erken regl tarihin bile geçmemiş. Cuma değerin kat ve kat artmış olur ins.

Kendi mi yiyebiliyor mu canım bende istiyorum ama biraz cesaretsizim
Evet canım kendi yiyor derken tadına bakıyor yani eliyle ağzına götürüyor bi şeyler yemeye çalışıyor ama ben 10 dk böyle müsade ediyorum sonra kendim eİp 10 dk veriyrum. İlk yardım videolarını swyredersen korkmazsın canım korkma her durumda ilk yardım öğrenmek lazım. Ne kadar kaldı senin ek gıdaya

İnşallah canım ya bitse kurtulsal neymiş bu alerji ömrümden ömür gitti hala yoğurt süt tüketwmiyorum. Yumurta yemiyorum.
İnşallah canım olurda gelirsem haber verieim
Bebişle seni öpüyorum. Tarkandan bi şarkı yolluyorum :)

Aminnn inşallah artar canım. Rabbim bu sefer hayırlı sağlıklı bir hamilelik nasip eder inşallah
Çok sevindim sevda inşallah bu sefer sağlıklı geçecek inanıyorum. Allah 3 nüzü birbirinize bağışlasın. Güzel günlee nasip etsin.

Sağol canım inşallah bu sefer yüzümüz güler Allah büyük nasip etmiştir inşallah

Dogsun bir öyle konuş :)) Biriniz iki dk susturunda uyuyayim biriniz şu sütü icirinde uyuyayim :) Dogur gel sonra konusalim bu konuyu
Yapma ya öyle mi diyosun Alpi :)) o zaman şanslıyım çocuğumu dört gözle bekleyen çok kişi var ama elin yardımından ne olur gülerken severler ağlayınca anneye verirler :)) Allah kolaylığını verir inşallah.. kızlar uslu oluyo diyolar ama inşallah doğru bi tezdir bakalım göreceğiz kızım bi doğarsa:))

kizlar ikinci kan sonucum da cikti 73.27 . ilk testim 20.58 di yükselmis ama drum ne diyecek bilmiyorum. insallah hayirlisi olur
Cook guzel degerin canim. Insallah kat kat artar bebegin sana tutunur saglikli hayirli bir sekilde dogar.
Bu sefer olacak Bebisin seninle kalacak insallah. Amin

Cook guzel degerin canim. Insallah kat kat artar bebegin sana tutunur saglikli hayirli bir sekilde dogar.
Bu sefer olacak Bebisin seninle kalacak insallah. Amin
aminn insallah canim sagolasin. yasanan o kadar sey hep aklimi kurcaliyor ama olumlu olmaya calisiyorum.bu sefer saglikla kucagima alirim insallah

kizlar ikinci kan sonucum da cikti 73.27 . ilk testim 20.58 di yükselmis ama drum ne diyecek bilmiyorum. insallah hayirlisi olur
3 gün var dimi arada? O zaman güzel artmış, sağlıkla gelsin bebeğin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…