Canım yasalar geregi 35 yas altındakilere 1 tane yerleştiriyorlar devlette mi yaptıracaksın insallah iki tane yaparlar.Çok teşekkür ederim canım. Çok detaylı bilgi verdin yaşayan biri olarak beni anlayabildin ve soru sormamangerek burakmadan çok iyi anlatmışsın allah razı olsun çok iyi geldiniz bana içime ymut ıldunuz 35 yaş altına tekmtarnsferden bahsetti dr ama ben ikitane isteyeceğim riske bırakmak istemiyorum ilk tüp bebek olacak korku heyacan endişe hepsini aynı anda yaşayabiliyorum
Amin canim benim darısı senin başına :)Semra24 tatlış kızına maşallah canım benim Allah nazarlardan korusun.. dişleri de kolayca çıkar inşallah kızının ve tüm bebişlerin
Amin canim benim :) ay saçları az ya bir turlu uzamadı ki bağlayayım :))Semra24 canım kızın çok tatlı maşallah allah nazarlardan korusun. Onun saçlarını yerim ben maşallah :)
Canım yasalar geregi 35 yas altındakilere 1 tane yerleştiriyorlar devlette mi yaptıracaksın insallah iki tane yaparlar.
Çok iyi anlıyorum seni canım benimherşey bizler için dediğim gibi pozitif düşün ama olumsuzlugada alıştır kendini:) bedenin beynin hepsi senin düşüncelerinle hareket ediyor beynine olumlu düşünceler yükle ki vücudun bebisi yabancı madde diye kabul etmesin.
Bana benzemiyor sanirim ten de beyaz olunca hic benzemiyor beyaz ve kaslar saclar acik renk ben tam tersiyim :) Babasinin kucuklugu ayni diolaaa :)) Aman huyu guzel olsun kime benzerse benzesin.Doğru diyorsun aklımda aslında ama bi turlu yapamadık hastalandı yavrum öksürük burun tıkanıklığı üstüne bide diş derken yeni toparlandıbizimde herşey tamam birtek adağımız kaldı onu da 11 ayda ev kredimiz bitiyor biter bitmez keseriz Allah’ın izniyle insallah
İnci nasıl annesi kime benziyor bizim ki ayni bababiri sana benziyor deyince seviniyorum :)
Ona da bakayim canim sagol.Wellcare al o da güzel, fısfıs şeklinde kullanımı kolay
Çok teşekkür ederim hoş buldukBen karıştırmışım gülüm.
Bu arada mevlüdünüz de hayırlı olsun şimdiden, okunan tüm duaları rabbim kabul etsin sonrada gelsin inci tanesinin diş buğdayı :)
Canım aramıza hoşgeldin, rabbim hayırlısıyla bebeğine kavuşmayı nasip etsin. 30 yaşından itibaren ikiz gebelik olma ihtimali daha yüksekmiş, bakarsın rabbim sabrını iki bebekle birden ödüllendirir (inşallah).
Diş buğdayınız hayırlı olsun deranım. Bebişler çok çabuk büyüyor, birde bakmışsın burada ilk okula başladıkları günü konuşuyoruz. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.
Ekimde seni soru yağmuruna tutabilirim semracım.. Kızın da çok tatlı maşallah. Inşlh benimkide tutar canım..Canım yasalar geregi 35 yas altındakilere 1 tane yerleştiriyorlar devlette mi yaptıracaksın insallah iki tane yaparlar.
Çok iyi anlıyorum seni canım benimherşey bizler için dediğim gibi pozitif düşün ama olumsuzlugada alıştır kendini:) bedenin beynin hepsi senin düşüncelerinle hareket ediyor beynine olumlu düşünceler yükle ki vücudun bebisi yabancı madde diye kabul etmesin.
Ekimde seni soru yağmuruna tutabilirim semracım.. Kızın da çok tatlı maşallah. Inşlh benimkide tutar canım..
Leyla abla merhaba
sen zaten şuan hamilesin dimi yanlış anlamadım ?
Yani hamileleipin 4. Haftası görünüyorsun kafam karıştı inşallah hamilesindir valla herkes tüm şteyen hamile olsun
Aynen huyu suyu iyi olsunda miniklerin canlari sogolsun :)Bana benzemiyor sanirim ten de beyaz olunca hic benzemiyor beyaz ve kaslar saclar acik renk ben tam tersiyim :) Babasinin kucuklugu ayni diolaaa :)) Aman huyu guzel olsun kime benzerse benzesin.
Ev biter araba baslar araba biter baska biis baslar Allah kolaylik versin yani.
Ona da bakayim canim sagol.
E-brulim Sagol canim bende amin diyeyim simdiden.
Teşekkürler ablacım :) sor tabi ablam elimden geldiğince hatırladığım kadarıyla yardımcı olmak isterim tabi ve insallah tutar miniğinEkimde seni soru yağmuruna tutabilirim semracım.. Kızın da çok tatlı maşallah. Inşlh benimkide tutar canım..
Sağol ebrum evet öyle gerçekten ne zaman 7 ay geçti hiç farkında değilim. Rabbim o günleri de göstersin bizeBen karıştırmışım gülüm.
Bu arada mevlüdünüz de hayırlı olsun şimdiden, okunan tüm duaları rabbim kabul etsin sonrada gelsin inci tanesinin diş buğdayı :)
Canım aramıza hoşgeldin, rabbim hayırlısıyla bebeğine kavuşmayı nasip etsin. 30 yaşından itibaren ikiz gebelik olma ihtimali daha yüksekmiş, bakarsın rabbim sabrını iki bebekle birden ödüllendirir (inşallah).
Diş buğdayınız hayırlı olsun deranım. Bebişler çok çabuk büyüyor, birde bakmışsın burada ilk okula başladıkları günü konuşuyoruz. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.
Kocaman maşallah sana du et bizlerede hakkımızda hayırlısı olsun inşallahDediğim gibi canim ayni seyleri yaşamışız o doktor senin bu doktor benim derken olmayınca olmuyor ona iyi gelen bana kötü geldi vs.
Bana soracak olursan tedavine başla yumurtaların toplansın 1 ay sonra transfer yaptır hem vücudun dinlenir hem de ev taşınır is güç derken vücudun yorulmaz fazla. Benimle transferden önce konuşma yaptılar transfer sonrası yatmaya bile gerek yok ama annelerin içi rahat etsin diye yarım saat yatırıyoruz dedi yeter ki siz rahat olun tutarsa tutar zaten istersen transfeden sonra normal hayatınıza dönebilirsiniz dedi ve İnan o konuşma beni çok rahatlattı. Ha kaybetmedim ama dikkat ettim tabi ilk bir hafta çok yormadım Kendimi is yapmadım genelde uzandım sonrasında normla hayatıma geri döndüm :) birde Kendini sakin dinleme acaba mi diye İnan bana bebeğim oynamaya başlayana kadar hiç bir hamile belirtisi olmadı ne mide bulantısı ne göğüste kararma karinda çizgi hiç birşey olmadı insandan insana degisiyor o yüzden kadar kısmet deyip oluruna bırak
Ederim tabi :) allah yardımcınız olsun insallahKocaman maşallah sana du et bizlerede hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Kız öyle deme ne güzel saçları var işte kuzunun :)Amin canim benim :) ay saçları az ya bir turlu uzamadı ki bağlayayım :))
Yoksa elifin saci cok mu azKız öyle deme ne güzel saçları var işte kuzunun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?