Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Allah saglik versin hersey onlar icin bu saatten sonra onun icin yasiyoruz kim ne derse desin önceligimiz degisti.
Diş bugdayi hazirligi baslasin ozaman bakalim hangi meslegi sececek :) Biz mevlut hazirligindayiz gec olacak ama herseyini yapalim istedik. sonrada dise geceriz belki bizimde bir yerimiz agrisa bizde huysuz sinirli oluyoruz onlarin dilide yok anlatsin derdini biz bagirip cagirabiliyoruz

Merhaba ben geçen sene tüp bebek yaptırdım Bebisim kucağımda suan :) allahım isteyen herkese nasip etsin

cvp verdiğiniz için çok teşekkürler
ilk tüp bebek tedavidemi hamile kaldınız ?
kaç tane transfer oldu ben 33 yaşındayım risk almamak için 2 tane talep edeceğim aslında ikiz korkusu da var ama bir tutunmazsa digeri tutunur diye

Semra24 hayirli olsun dişleri resimd bak maşallah yerim kuzuyu.
bizim elada hastalandi baya sonrada diş çıkardı 2 tane birden:)) 4 aydır eller ağızda salyalar ağlamalar vardı
Pazar günü diş buğdayımız var hayirlisiyla.
Sevdiğim insanları çağiracağım darısı buradaki tüm bebişlerin başına

Aynen öyle :) başka türlü dertlerini anlatamıyorlar
Dis buğdayı yaptım ama meslek seçimini unuttuk yapmayı sadece buğday yapıp dağıttık bu sefer süsler pusler yapmadık :) bende Mevlüt’ü 3 aylıkken yapmıştım o zaman yaptık birtakım seyler :) mini kuran ve tespih bide patik şeklinde Gül kokulu taslar almıştık birde Doğumdan kalan buzdolabı süsü :) ha birde minik kutular aldık içine kus lokumu koyduk

Evet ilk tedavide hamile kaldım:) iki transfer yapıldı ama biri tuttu bende 33 yaşındayım :) insallah sizinki de ilk tedavide tutar

Teşekkür ederim canım benim:) ay sorma bizimki ilk aylardan beri eller ağızda salyalar akıyordu ha çıktı ha çıkacak derken babası 3.5 aylık çıkarmış baya korkmuştum:) yine erken çıktı ama bunala şükür :) zaten iki diş birden çıkıyormuş canim bizimki de iki tane çıkardı ama daha huysuz oldu sanırsam üstler de çıkacak üstüne bide rahatsızlandı miniğim daha yeni iyileşti
Ela’ya da geçmiş olsun canım ayriyetten hayırlı olsun dişleri insallah güzel geçer diş buğdayı. Ben sadece buğday yaptım dağıttım süsleme yapmadım artık Doğum gününe insallah :) hatta şimdiden hazırlık var Hataylı bir tanıdığımız defne köylü :) sabun getirtti bize şimdiden onları dağıtırım diye düşünüyorum

Benimde hazirlik yapasim yok zaten kendime kizima kiyafet alirsam tamam :)) Hazirlik yapmam sanirim dagitmak icin mevlud okunsun anne baba olarak gorevimizi yapalim Allah nasip etti kurbanini kestik mevludude yaptik mi cok sukur tamamlanmis olacak gorev.

Sen sonradan sectirseydin neyi sececek diye :) illa torenle olmayacak ani defterine not ederdin

Evet ilk tedavide hamile kaldım:) iki transfer yapıldı ama biri tuttu bende 33 yaşındayım :) insallah sizinki de ilk tedavide tutar

ay nasıl iyi geldiniz bana hangi hastanede tedavi oldunuz
daha önce aşılama gibi aşamalar oldumu?
benin 3 ay klomen laç çatlatma iğnesi oldu 2 sene önce geçen sene ilk aşılama ve negatif sonuşç 2. son aşılama ağustos ayında oldu yine kocaman bir negatifoldu çok yoruldum yıprandım eylül ayını dinlenmek istedim şimdi rgl olmayı bekliyorum ve evrakları dün hastaneye verdim heyet raporu için özel üniversite hastanesi
hikayem öyle

Oyyy kuzusu yerim onun dislerini :) Hayirli olsun disleri hangi meslegi sectini soyle bize

Doğru diyorsun aklımda aslında ama bi turlu yapamadık hastalandı yavrum öksürük burun tıkanıklığı üstüne bide diş derken yeni toparlandı bizimde herşey tamam birtek adağımız kaldı onu da 11 ayda ev kredimiz bitiyor biter bitmez keseriz Allah’ın izniyle insallah
İnci nasıl annesi kime benziyor bizim ki ayni baba biri sana benziyor deyince seviniyorum :)

Wellcare al o da güzel, fısfıs şeklinde kullanımı kolay

Sağol canım bizde sadece yemek falan yapacağiz pasta yaptiracağız. Dedim ya bizimkileri tek çağıracağım kaynanamlar dfalan olmicak:))
Arkadaşlarımıda Allah kısmet ederse doğım gününe çağıracağım. Annemler tutturdu buğday yapalım diye hadi olsın dedim:) diş zor ya inşallah ağrısız sızısız çıkarirlar

Anlıyorum sizi o aşamalardan bende geçtim
Klomen tedavisi iki kimyasal dusuk bir aşılama hepsi bos
Ben Fulya Bahçeciye gittim doktorum Remzi beydi sagolsun çok ilgilendi bizimle allah razı olsun :)
İlk başta size tavsiyem olumlu düşünün aklınıza olumsuz birşey getirmemeye çalışın. Tabi ki körü körüne bağlanmayın olumsuzda sonuçlanabilir ama demek istediğim moral herşeyden önemli ben hep içimden bu sefer olacak olacak dedim dualar ettim transfer günü Meryem suresini okuya okuya gittim:)
İlk seferde 17 yumurta toplandı ama bunlardan 7 tanesi dollendi 4 tanesi 3. Güne kadar çıktı transfere yakın 4 ünü de cozduler 5. Gün embriyosu icin 2 tane kaldı :) ikisini transfer ettiler Allah’ıma şükürler olsun biri tuttu.
Oldu ki sizin de embriyolar transfer edildi eğer geride dollenmis embriyo kalırsa dondurun onları allah göstermesin oldu ki ilk sefer de tutmadı Birdaha yumurta toplama işlemi yapmazsınız biraz uzun oldu ama kusura bakmayın :)

İyi yapmışsınız vallahi :) amin insallah gerçekten zormuş kehribar kolye falan hak getire hiç bir ise yaramadı :)

Çok teşekkür ederim canım. Çok detaylı bilgi verdin yaşayan biri olarak beni anlayabildin ve soru sormamangerek burakmadan çok iyi anlatmışsın allah razı olsun çok iyi geldiniz bana içime ymut ıldunuz 35 yaş altına tekmtarnsferden bahsetti dr ama ben ikitane isteyeceğim riske bırakmak istemiyorum ilk tüp bebek olacak korku heyacan endişe hepsini aynı anda yaşayabiliyorum

Ben iğne de kullanmıyorum ama onunla olacak günleri çok merak ediyorum:) eşyaları şimdiden evde oldukça yer işgal ediyo hanımefendinin :)) olsun varsın sağlıkla gelsin varsın tüm evi işgal etsin :)) kızına olan sevgini mesaj yazarken ona baktığını hissettim alpi resmen mesajdan:)) Allah tüm isteyene nasip etsin en yakın zamanda mucize onlar..

Ben karıştırmışım gülüm.
Bu arada mevlüdünüz de hayırlı olsun şimdiden, okunan tüm duaları rabbim kabul etsin sonrada gelsin inci tanesinin diş buğdayı :)

merhaba hanımlar ;
ekim ayında tüp bebek başlayacak olan varmı ?
yada şuan transferi olup bekleyen varmı ?
Canım aramıza hoşgeldin, rabbim hayırlısıyla bebeğine kavuşmayı nasip etsin. 30 yaşından itibaren ikiz gebelik olma ihtimali daha yüksekmiş, bakarsın rabbim sabrını iki bebekle birden ödüllendirir (inşallah).

Diş buğdayınız hayırlı olsun deranım. Bebişler çok çabuk büyüyor, birde bakmışsın burada ilk okula başladıkları günü konuşuyoruz. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…