çok şükür iyi atlattik o gunu azcik huzursuzlandi tum gun ben azcik calpol verdim atesten korkuyorum cunku guzel atlattik.Avent zaten büyük bir emzik 6 aya kadar gider benceelleri keşfediyorlar bir yandan iyi bizimkisi elini yumruk yapıp emiyor genelde bilinçli yaptığını düşünmüyorum henüz :) rota virüsü 2. Ay aşıları ile yapmayı planlıyoruz sizin ikinci ay aşılarıniz nasıl geçti inci çok huzursuz oldu mu o gün? Baya bir aşısı var çünkü
Çok şükür güzel atlatmışsınız darısı başımıza olsun Alpi teyzesi :) elini emerken midesi bulanıyorsa da alışkanlık haline gelmez ilerde iyi tarafından bakalım :))çok şükür iyi atlattik o gunu azcik huzursuzlandi tum gun ben azcik calpol verdim atesten korkuyorum cunku guzel atlattik.
2.ayda cok asi var agir gelmesin vucuda dedim 3. Ve 5. Ayda yaptirmaya karar verdim bende.
Senin kuzucuk erken baslamis elini emmeye :) incide yumruk yapip emiyor bazen parmagi denk geliyor cok sokuyor midesi bulaniyor :)
Amin amin darisi basiniza olsun :) Metehan kime benziyor kavgalar basladi mi hayir bana hayir sana benziyor diye :)Çok şükür güzel atlatmışsınız darısı başımıza olsun Alpi teyzesi :) elini emerken midesi bulanıyorsa da alışkanlık haline gelmez ilerde iyi tarafından bakalım :))
Oh maşallah kızına canım sürekli kucakda olması çok yorucu olurdu. Hep öyle uslu kız olsun inşallah:) Bende doğumda mı anlıycam yani alpi :)) çok güzel bişey tekmelerini hissetmek bile ama eşyaları hazırlandıkça çok sabırsızlanıyorum ben günler geçmiyo sanki:)Benim ki biraz ters herkesin sevdigini sevmiyor :)) Fazla ilgiden hoslanmiyor onu at yere emzigini ver yada oyun halisina koy karni tok alti temiz uykusu yoksa hic karisma :))
Ben ameliyathanede aglama sesini duyana kadar acaba karnimdan bebek cikacak mi diyordum :) Yemin ederim bak o kadar ki inanamiyordum anne olacagima bebegimin olacagina. O yuzden seni cok iyi anliyorum.
Ay bir tek ben istemiyordum sanirim dogmasini :)) Valla herkes sabirsiz hadi gelsin diyor du ben keske 9ay olmamis olsa 2 ay daha olsaydi diyordum :))Oh maşallah kızına canım sürekli kucakda olması çok yorucu olurdu. Hep öyle uslu kız olsun inşallah:) Bende doğumda mı anlıycam yani alpi :)) çok güzel bişey tekmelerini hissetmek bile ama eşyaları hazırlandıkça çok sabırsızlanıyorum ben günler geçmiyo sanki:)
Kumral bir bebek benim gibi eşim esmer ama burnu dışında çoğu şeyi eşime benzetiliyor arkadaşlar da öyle dedi eşim de bir mutlu oldu ama ben hala bana daha çok benzediğini düşünüyorumAmin amin darisi basiniza olsun :) Metehan kime benziyor kavgalar basladi mi hayir bana hayir sana benziyor diye :)
Merhaba canım maşallah kızın çok tatlı cok sevimli bir kız olmuşMerhaba kızlar
Malumunuz 5. Ayimizdayiz ve 6. Ayda kan ilacına başlayacağız. Uzun araştırmalar sonucunda sağlık ocağının vermiş olduğu d vitamini ve kan ilaçlarında paraben olduğunu öğrendim ve d vitaminini değiştirdim. Bildiginiz kan ilacı var mi içeriği düzgün olan
Bende ekimin ilk haftası olurum canım. Bakalım inşalh kist falan olmazda tedaviye başlarız ve sonuda güzel olur inşalh. Rabbim senin, benim ve bu uğurda uğraşan herkesin yüzünü güldürsün inşallah kuzum..
Teşekkür ederiz teyzesi :) şuanlik araştırıyorum bulursam söylerim size deMerhaba canım maşallah kızın çok tatlı cok sevimli bir kız olmuşkan ilacı hakkında bir fikrim yok henüz..
Yook inci bildigin inci tanesi gozler lacivert ten beyaz benle hic alakasi yok agiz burun cene ayni sen diyorlar ama ben benzetemiyorum.Benim kasim gözüm siyah incinin sari :) Esimin kucuklugune daha cok benziyor.Kumral bir bebek benim gibi eşim esmer ama burnu dışında çoğu şeyi eşime benzetiliyor arkadaşlar da öyle dedi eşim de bir mutlu oldu ama ben hala bana daha çok benzediğini düşünüyoruminci nasıl annesi gibi mi?
D vitamini neyi kullanmaya basladin gecen C cornella yazmisti yurt disinda getirdim parabensiz diye ama bi daha yazmadi. Yazsa soracaktim ismini.Merhaba kızlar
Malumunuz 5. Ayimizdayiz ve 6. Ayda kan ilacına başlayacağız. Uzun araştırmalar sonucunda sağlık ocağının vermiş olduğu d vitamini ve kan ilaçlarında paraben olduğunu öğrendim ve d vitaminini değiştirdim. Bildiginiz kan ilacı var mi içeriği düzgün olan
Kuzum o d vitamini değildi galiba demir eksikliği için bir ilaçtı :/D vitamini neyi kullanmaya basladin gecen C cornella yazmisti yurt disinda getirdim parabensiz diye ama bi daha yazmadi. Yazsa soracaktim ismini.Kartanesi_26 de sormustu bir seye katip veriyorum mu ne demislerdi :) Soylerler belki bende not edeyim lazim olacak yakinda.
Kizina da masallahkilosu filan iyi uyumlu gidiyor sanirim ayiyla.
D vitamini deca tabs kullanıyorum içeriği temiz zeytinyağı var paraben yok. Demir icin yanı kan ilacı icin araştırma yapıyorum ferromixin diye bir ilaç buldum toz halinde yiyeceğine katılıyor ama hala araştırıyorum bulursam yazarım yine :)D vitamini neyi kullanmaya basladin gecen C cornella yazmisti yurt disinda getirdim parabensiz diye ama bi daha yazmadi. Yazsa soracaktim ismini.Kartanesi_26 de sormustu bir seye katip veriyorum mu ne demislerdi :) Soylerler belki bende not edeyim lazim olacak yakinda.
Birde kan ilacını tahlil yapmadan 4. Ayda veriyorlar ben güvenmediğim için kullanmadım 5. Ayında tahlil yapıldı kan değerleri gayet iyi çıktı dr 6. Ayda başlarsın dedi bakalım düzgün birşey bulabilirsem eğer başlarım bendeD vitamini neyi kullanmaya basladin gecen C cornella yazmisti yurt disinda getirdim parabensiz diye ama bi daha yazmadi. Yazsa soracaktim ismini.Kartanesi_26 de sormustu bir seye katip veriyorum mu ne demislerdi :) Soylerler belki bende not edeyim lazim olacak yakinda.
Canım benim çocuğum olduğunu burdaki arkadaşlar biliyor. Kardeşi için uğraşıyoruz. Geçen sene normal yoldan hamile kalmıştım ama 13 haftalıkken kalp atışları durdu ve zorunlu kürtaj oldum.1sene geçti ve gebelik oluşmayınca tüpe karar verdik. İnş. Cümlemizin yüzü güler Canım. Sende aramıza hoşgeldin gülüm...merhaba canım
bu sayfayı yeni buldum hepsini tam olmasada ara ara olabildiğince okudum
sen ekimde hastalanıp tedaviye başlayacaktın sanırım rabbim senin mucizeni vermiş meleğin gelmiş
ama bunu sayfada paylaşıp yazmamışsın
normal yollamı gebe kaldın
bende ay sonuna kadar rgl olucam ekimde ilk tüp bebek başlayacak
dün bütün evraklarımı özel üniversite hastanesine teslim ettim daha önce 2 başarısız aşılma hikayem var
33 yaşındayım ve dört buçuk yıllık evliyim hiç gebelik olmadı heyet raporu hazırlanıyor
sonra ilaçları alacağım reglimin 2. günü gideceğim hastaneye ekimde ilk tüp bebek olacak
bu kadınlar klubündeki sayfaları sürekli okuyorum umut olsun diye çünkü heyecan korku hepsi var
Canım benim çocuğum olduğunu burdaki arkadaşlar biliyor. Kardeşi için uğraşıyoruz. Geçen sene normal yoldan hamile kalmıştım ama 13 haftalıkken kalp atışları durdu ve zorunlu kürtaj oldum.1sene geçti ve gebelik oluşmayınca tüpe karar verdik. İnş. Cümlemizin yüzü güler Canım. Sende aramıza hoşgeldin gülüm...
Kuzum o d vitamini değildi galiba demir eksikliği için bir ilaçtı :/
Bu ilacti ebrum kizlarinda soyledigi ben adini hatirlayamadim :) Ferromixin toz demislerdi meyveye katip yediriyoruz filan demislerdi. D vitaminini ben sordum demir ilaci diye bunu soyledimD vitamini deca tabs kullanıyorum içeriği temiz zeytinyağı var paraben yok. Demir icin yanı kan ilacı icin araştırma yapıyorum ferromixin diye bir ilaç buldum toz halinde yiyeceğine katılıyor ama hala araştırıyorum bulursam yazarım yine :)
Teşekkür ederiz :) biraz önde gidiyoruz dr öyle söyledi. Anne karnında da 2 hafta önden gidiyordu cadı 37. Haftada 3190 doğmuştu :)
Aynen bende tahlil yapilmadan vermem zaten.Birde kan ilacını tahlil yapmadan 4. Ayda veriyorlar ben güvenmediğim için kullanmadım 5. Ayında tahlil yapıldı kan değerleri gayet iyi çıktı dr 6. Ayda başlarsın dedi bakalım düzgün birşey bulabilirsem eğer başlarım bende
İnan benimde hiç verdik yoktu analık :) içimize doğdu galiba şimdi daha rahat veriyorum kan damlasini da iyice bir araştırayım ona göre veririm :)Bu ilacti ebrum kizlarinda soyledigi ben adini hatirlayamadim :) Ferromixin toz demislerdi meyveye katip yediriyoruz filan demislerdi. D vitaminini ben sordum demir ilaci diye bunu soyledim
Sagol canim bende d vitaminini veresim gelmiyordu bunu alayim vereyim bari. Masallah kilosuda iyi dogmus kilolu dogmamis zaten. Bize gore kilolu 2.872 dogduk biz :
Aynen bende tahlil yapilmadan vermem zaten.
)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?