Ah o birey siz muhabbet ederken yanınızda olmak isteyecek beşiğinde değil :) hatta yatmak istemeyecek sizinle beraber kucakta dik durup etrafı keşfetmek isteyecekÖyledir mutlaka canım.. bizde listelerden faydalandık işte ne alınır ne alınmaz aklıma yatanları aldım. Bi ateş ölçer bide telsiz kaldı son zamanda da bez ve ıslak mendil alıcam kısmetse.. bir birey olduğunu şimdiden evi dolduran eşyalardan anladık zaten minik hanımefendinin:) al al bitmiyo ciciler:) Lazım oldukça alcaz artık inşallah ne gerekirse hem bana da gezmek için bahane olur:))
Şuan o durumdayız inan omuzlar lollar pert oldu iyice kucakci oldu küçük adam her tarafı incelemek bakmak istiyor..Ah o birey siz muhabbet ederken yanınızda olmak isteyecek beşiğinde değil :) hatta yatmak istemeyecek sizinle beraber kucakta dik durup etrafı keşfetmek isteyecek
Aynen canım öğrenmeye o kadar açlar ki :) karnı tok gazi yok altı temiz yattığı yerden mizirdaniyor illa kucağa gelecek annaneler babaneler dedeler muhabbet ederken o da onları dinleyecek bakacak arada ona da bir şeyler denecek ama kilosunu düşünmek yok 8-9 kilo olunca bakalım nasıl olacak halimiz dumanŞuan o durumdayız inan omuzlar lollar pert oldu iyice kucakci oldu küçük adam her tarafı incelemek bakmak istiyor..
Ama çok komik şaşkın şaşkın bakması mest ediyor beni
MasaAllah prensese ya bizimki biraz hantal sanirim öyle bir faaliyet giremedik dahaBenim premses kucagi sevmiyordu agliyordu simdi gaz cikarma pozisyonunda kucakta kaliyor etrafi seyrediyor ve dun ilk defa parmagimi tuttu iki kere hemde sonra bi daha uzanmadi :)
Oyun halisini cok seviyor ayagiyla tepiniyor sesler ciktikca guluyor oyuncaklara vurmuyordu simdi eliyle vuruyor.
Kizlar dogustan hızlı hareketli :)) Erkekler cay getir su getir yemek hazir mi o yuzden hantal olmalari normalMasaAllah prensese ya bizimki biraz hantal sanirim öyle bir faaliyet giremedik daha
Bu aralar çok huzursuz zaten sürekli ağlıyor.
Düzelecek insaAllah
Ay MasaAllah bizimki elimizden tutuyor öyle kaldırıyor koca kafasınıKizlar dogustan hızlı hareketli :)) Erkekler cay getir su getir yemek hazir mi o yuzden hantal olmalari normal
Bizimkinin maşallahi var Allah nazardan saklasin ben yakinda oturur 8 aylikkende yürür diyorum
Desteksiz kafayi kaldiriyor göbek hizasina kadar kalkiyor .
Aklımdan geciyordun defnenin anasi nerelerde acaba diye.Selam kızlar nasılsınız? Uzun zamandır giremiyorum siteye çok şey kaçırdım sanırımDefne hanımla uğraşıyorum bu aralar biraz rahatsız
Sizler nasılsınız
Oksuruyor minik kızımAklımdan geciyordun defnenin anasi nerelerde acaba diye.
Geçmiş olsun kötü bir durum yok insAllah..
Bizde iyiyiz çok şükür üç aylık olduk.
Rotavirus aşısı oldu en son..
Bu ay yarim kilo almışız ama ebe normal artık zamanla yavaşlıcak kilo alimi dedi.
Şuan uyudu ona bakıyorum uykusunda çok ağlıyor..aglayarak uyanıyor
Teşekkürler canım Benim insallahSemra24 canım çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte atlatır
O günleri de görecekmiyiz inanamıyorum canım yaa rüya gibiAh o birey siz muhabbet ederken yanınızda olmak isteyecek beşiğinde değil :) hatta yatmak istemeyecek sizinle beraber kucakta dik durup etrafı keşfetmek isteyecek
canım maşallah ne kadar şanslısın herkes çocuğu kucakçı diye şikayet eder geneldeBenim premses kucagi sevmiyordu agliyordu simdi gaz cikarma pozisyonunda kucakta kaliyor etrafi seyrediyor ve dun ilk defa parmagimi tuttu iki kere hemde sonra bi daha uzanmadi :)
Oyun halisini cok seviyor ayagiyla tepiniyor sesler ciktikca guluyor oyuncaklara vurmuyordu simdi eliyle vuruyor.
Canım daha yeni görüyorum çok teşekkür ederim bugün kontrole gittik 1bucuk cm olmuş çok şükür kalp atışına baktık 144 cıktı herşey iyi görünüyo diye randevuyu 1 ay sonraya verdi normalde iki haftada birdiCnmmmm çok sevindim hayırlı olsun inşallah kucağına almak nasip olur...
Hiç korkma dinlen bol bol, duanı oku karnını sev o kuzu sana sıkıca sarılacak canım benim
Benim ki biraz ters herkesin sevdigini sevmiyor :)) Fazla ilgiden hoslanmiyor onu at yere emzigini ver yada oyun halisina koy karni tok alti temiz uykusu yoksa hic karisma :))O günleri de görecekmiyiz inanamıyorum canım yaa rüya gibikarnımda tekme atan minnak bişey var ama o kucağıma gelip hayallerimi mi gerçekleştirecek inanamıyorum henüz ne zaman inancam acaba
canım maşallah ne kadar şanslısın herkes çocuğu kucakçı diye şikayet eder genelde
Oyy masallah prensese diyesim geldi :) Hadi bakalim buyuyor gram gram santim santim daha cok uzun yolun var ama en guzel 7 ay senin olsun.. tadini cikara cikara yasa doya doya saglikla dogsun insallahCanım daha yeni görüyorum çok teşekkür ederim bugün kontrole gittik 1bucuk cm olmuş çok şükür kalp atışına baktık 144 cıktı herşey iyi görünüyo diye randevuyu 1 ay sonraya verdi normalde iki haftada birdi
Oy maşallah tam ideal bebek bizimki tam tersi altı kuru karnı tok ama ona rağmen 24 saat ilgi ama hakkını yemeyeyim oğlumun gaz sancıları olmasa uslu bir bebek MetehanBenim premses kucagi sevmiyordu agliyordu simdi gaz cikarma pozisyonunda kucakta kaliyor etrafi seyrediyor ve dun ilk defa parmagimi tuttu iki kere hemde sonra bi daha uzanmadi :)
Evet canım hele büyüsün tepkiler versin sana dünya senin oluyor biz daha yeni yeni başladık bilinçli gulmelereO günleri de görecekmiyiz inanamıyorum canım yaa rüya gibikarnımda tekme atan minnak bişey var ama o kucağıma gelip hayallerimi mi gerçekleştirecek inanamıyorum henüz ne zaman inancam acaba
canım maşallah ne kadar şanslısın herkes çocuğu kucakçı diye şikayet eder genelde
Kalp atış sayısı gayet güzel canım sağlıkla gelsin büyüsünCanım daha yeni görüyorum çok teşekkür ederim bugün kontrole gittik 1bucuk cm olmuş çok şükür kalp atışına baktık 144 cıktı herşey iyi görünüyo diye randevuyu 1 ay sonraya verdi normalde iki haftada birdi
Bütün arkadaşlarım kız olcak gibi diyo zaten :) sağlıkla gelsin ınsallah çok sağol canım :)Oyy masallah prensese diyesim geldi :) Hadi bakalim buyuyor gram gram santim santim daha cok uzun yolun var ama en guzel 7 ay senin olsun.. tadini cikara cikara yasa doya doya saglikla dogsun insallah
Inşallah canım evet ya zaman geçmez böyle ama çok heyecanlı oluyo çok şükür:)Kalp atış sayısı gayet güzel canım sağlıkla gelsin büyüsünartık kontroller aylık bebeğini görmek için sabırsızlanacaksin her ay artık
Slm cnm zormus demi annelik :) ne kdarlik oldu kizin cnm . 16 aylik olacak benim yaramazimKızlar merhabalar nasılsınız. Umarım unutulmamisimdir.aklıma geliyorsunuz sizleri merak ediyorum arada bakıyorum. Şimdi kızımı uyuttum. Aklıma düştünüz bir bakayim dedim. Iyisiniz ınsallah. Bebekler de büyüyor masallah hepsine.
Ben çok zorlaniyorum o yüzden bayağı zamandır ailemin yanındayım.aylar oldu denebilir
Demir konusu geçmiş onunla.ilgili nacizane bir onerim var.
Benim kızım doğduğundan beri kabızlık problemi çekiyor bazen düzeliyor bu şekilde. O yüzden demir ilacı benim kabusumdu.hem kabiz yapmayacak hem paraben olmayacak ne vardı. Diye ıg da dolanırken buldum tabi bazı popüler annelerinde kullanmaları sayesinde.
NOVAFERRUM kullandık. Doktor 1 yaşından sonra kesti. Yurt dışından getirttim. Ig da bir sayfa var güvenilir isterseniz adını yazarım.
D vitamini ise Türkiye de sanırım paraben olmayan tek damla well care. Bunu hale kullanıyorum.
Hepinizi öpüyorum.
Şuan o durumdayız inan omuzlar lollar pert oldu iyice kucakci oldu küçük adam her tarafı incelemek bakmak istiyor..
Ama çok komik şaşkın şaşkın bakması mest ediyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?