Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Slm cnm mesaji yeni gordum . Evet cnm meme reddi cok yasadim defne zaten tek gogus emdi .suan hala emiyor ama bir gor masil emme bu dersin cekip birakiyo uciyla oynuyo isiriyor parmagini ucuna sokmaya calisiyor gidip bebek getiriyor oyuncak emziriyorum :)))). Emmesi dogdu dogaki.problemliydi cok uzuluyordum ama herkes nasibini yer icer .kafana takma. Cok hoplata ziplata sarkilar uyudura uydura emzirdim

Ilk baslasigimizda ferromixin sase kullandim toz halinde meyveye katip veriyordum cnm. Tesadufen kan verdik ve kani dusuk cikti yani hic faydasi lmamis. Facebookta anne bebek gruplari oluyorya orada bir kac anneden bu tarz seyler duydum ve birdaha almadim . Hergun 1 kofte kadar kiyma yedirdim pekmez ve kuru uzimle destekledim kimtrilde kani ii cikti. Damlayi paraben oldugu icin tercih etmedim .zaten defnede icmedi tukurdu . Suan valla ne yalan soylim kullanmiyorum. Kirmizi et ve kiyma agirlikli besliyoru.

Tüpbebek hemsireleri cok dikkatli olmasi lazim onlarada buyuk is düsüyor. Asılamamda bendede hata yapmislardi yogunluktanmi artik bilemem. Tesekkur ederim ablacim mutlaka daniscm sana tupbebek icin. maddiyatimı toplar toplamaz baslicam hayirlisiyla belki okullarin ara tatiline getiririm bakalim zaman ne getiriyor. Rabbim zorluklarini kolaylastirsin bu ugurda zaman harcayan herkesin ve senin öptüm ablacim

Amin canım sağolasın..Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah...her zaman seve seve yardımcı olurum elimden geldiğince canımcım...bende seni öpüyorum gülüm..Allaha emanet ol sağlıkla kal canım...

Kızlar merhabalar nasılsınız. Umarım unutulmamisimdir. aklıma geliyorsunuz sizleri merak ediyorum arada bakıyorum. Şimdi kızımı uyuttum. Aklıma düştünüz bir bakayim dedim. Iyisiniz ınsallah. Bebekler de büyüyor masallah hepsine.
Ben çok zorlaniyorum o yüzden bayağı zamandır ailemin yanındayım.aylar oldu denebilir
Demir konusu geçmiş onunla.ilgili nacizane bir onerim var.
Benim kızım doğduğundan beri kabızlık problemi çekiyor bazen düzeliyor bu şekilde. O yüzden demir ilacı benim kabusumdu.hem kabiz yapmayacak hem paraben olmayacak ne vardı. Diye ıg da dolanırken buldum tabi bazı popüler annelerinde kullanmaları sayesinde.
NOVAFERRUM kullandık. Doktor 1 yaşından sonra kesti. Yurt dışından getirttim. Ig da bir sayfa var güvenilir isterseniz adını yazarım.
D vitamini ise Türkiye de sanırım paraben olmayan tek damla well care. Bunu hale kullanıyorum.
Hepinizi öpüyorum.

Hu hu komsu sen nerelerdesin ya :) Ailenin yanina mi kactin kocayi ne yaptin :)) Zor is cocuk buyutmek cok buyuk emek özveri lazim 3.ayimiza girecegiz 3 ayda ne ögrendin dersen annemi daha iyi anlamayi ögrendim biz bu kadar imkanin icinde rahatligin icinde zorlaniyoruz onlar o imkansizlikta nasil buyutmusler bizi :-/

Saye- LeYLa_21 tedaviniz hayirli olsun benim ayim ekim ayi kizimin mujdesini o ay almistim.. Rabbim.sizlerinde yuzunu guldursun bekleyen arkadaslarimizinda insallah ♡♡

LeYLa_21 Saye- tedaviniz hayırlı olsun sonunda müjdeli haberlerle gelin inşallah . Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
@Enyalios canım nasılsın? Uzun süredir yoksun
Sağolun kızlar. Amin inşallah.. Rabbim kimsenin emeğini zayi etmesin. Artık benim için son umut gibi bişey.. Yoruldum Artık bünyem bu konuda çok yorgun... Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Saye- canım senin transfer ne zaman olur tahminince? İlk güzel haber senden mi gelecek inşallah canım?

Adet olmadım daha ablacım ama tahmini ekimin ilk haftası olur gibi. İnşallah güzel haberler gelir hepimizden

Adet olmadım daha ablacım ama tahmini ekimin ilk haftası olur gibi. İnşallah güzel haberler gelir hepimizden
Bende ekimin ilk haftası olurum canım. Bakalım inşalh kist falan olmazda tedaviye başlarız ve sonuda güzel olur inşalh. Rabbim senin, benim ve bu uğurda uğraşan herkesin yüzünü güldürsün inşallah kuzum..

Amin ablacım inşallah

iyiyim çok şükür canım bu ay biraz ağırlaştık nefesim kesiliyo bazen onun dışında alışveriş telaşımız oldu hala da bitmiyo minnak eksikler bugünümüze çok şükür binlerce şükür Rabbim tüm isteyenlere tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin.. arkanızdan geliyoruz inşallah:) Tecrübelerinizden faydalanıcaz:)

Bazı eksikler de ancak doğduktan sonra anlaşılıyor haydi az kalmış canım senin de sağlıkla gelsin

Bazı eksikler de ancak doğduktan sonra anlaşılıyor haydi az kalmış canım senin de sağlıkla gelsin
Öyledir mutlaka canım.. bizde listelerden faydalandık işte ne alınır ne alınmaz aklıma yatanları aldım. Bi ateş ölçer bide telsiz kaldı son zamanda da bez ve ıslak mendil alıcam kısmetse.. bir birey olduğunu şimdiden evi dolduran eşyalardan anladık zaten minik hanımefendinin:) al al bitmiyo ciciler:) Lazım oldukça alcaz artık inşallah ne gerekirse hem bana da gezmek için bahane olur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…