Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Nasilsiniz kizlar . Ben bugun tasiniyorum ankaraya ailemizin yanina geldik. Insallah hersey guzel olur. Hamisler dogurunca bebeklerinizi kucaginiza alistirin kokusunu cekin emekleme yurume doneminde zatenn kucak istemeyecek eskisi kadar minik ergenlik nedir goreceksiniz o yuzden kucaginiza almaktan bikmayin yorulmayin nacizane tavsiyem. Hepinize hayirli gunler dilerim . Tedavi asamasinda olan arkadaslarim rabbim en guzelini nasip etsin

Hayırlı olsun canım yeni yuvanızda güle güle oturun

Hayirli olsun yeni eski sehrin :)) Bekarlik gunlerinizi yad edersiniz bol bol kizinla gezersin kocisinle kacamak yaptigin yerleri :))
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah guzel gunler yasayip saglikla huzurla oturursunuz .

@deeploneliness 40iniz cikti dimi gaz sancilariniz azaldi mi ? Bizim kirk cikinca bir kac gun biraz sancisi oldu sabaha karsi sonra damlanin etkiside gecince gazimiz bitti gitti cok sukur.
Kırkımız çıktı canım ama gaz tam gaz devam :)) özellikle akşam saatleri. Sizler nasılsınız?

Yeni evimiz hayırlı uğurlu olsun. Güzel mutlu günlerde oturun inş. canım :)

Yeni eviniz hayırlı olsun güzel anılar biriktirirsiniz insaAllah.
Benim oğlus tam kucakci oldu
Haklsın sanirim bir daha gelmicek bugünler tadını çıkaralım

Kırkımız çıktı canım ama gaz tam gaz devam :)) özellikle akşam saatleri. Sizler nasılsınız?
Biz dun 3.ayimiza girdik azcik meme savasi var bizde onun.disinda iyiyiz sukur . Buyuyoruz her gun bir önceki gunden farkli uyaniyoruz ellerimiz hep agizda tukuruklerimiz basladi :)

Biz dun 3.ayimiza girdik azcik meme savasi var bizde onun.disinda iyiyiz sukur . Buyuyoruz her gun bir önceki gunden farkli uyaniyoruz ellerimiz hep agizda tukuruklerimiz basladi :)
Oy maşallah eskiye nazaran biraz daha rahattır emzik alıyor mu? En azından elini ağzına almaz..Bizimki de gaz olduğunda meme savaşı veriyoruz..

Memeyi almak mı istemiyor?
Agzina alana kadar savasiyor agzina alincada biraktirana ask olsun :)
Oy maşallah eskiye nazaran biraz daha rahattır emzik alıyor mu? En azından elini ağzına almaz..Bizimki de gaz olduğunda meme savaşı veriyoruz..
Rahat rahat artik daha uzun uyuyor daha az emiyor ama doyuyor eli agzinda salyalar basladi tukurukle oyun oynuyor :) Doktor ilk onu sordu zaten normalmis bu ayda elini cok tatli emiyor emzigi dusunce ben verene kadar agzina elini emiyor :))
Emzigimiz 0-3 aylikti degismem lazim dimi benim 0-6 ya gecmem lazim .

Sanırım bu dönemlerde meme savaşları normal..
Her okuduğum bununla ugrasiyor çünkü
Bizimkide alana kadar savaş halinde sonra bırak bırakabilirsen kıyamet kopuyor
Tükürük banyosu yapıyor resmen emzigi cikariyor şapirtada Şapirtada elini emiyor çılgın oğlum
Sanırım değişmesi lazım canım emziğin.

Evet canim emzik kullananda kullanmayanda hepsi bu donemde bir savas icinde topikten de okumussundur sanirim. Nasil birsey ki ayni ayda dogdular ve herseyleri ayni gidiyor :) Şu anda ellerini kesfettiler ve cok zevk aliyorlar onu emmekten şapur şupur emiyor ben videoya almak istiyorum beni gorunce elini agzindan cekip guluyor :))
Disler yakinda gelecek hazirlik yapiyor tukurukler de

Tükürükler dediğin gibi dişlere hazırlık, üç ay öncesinden başlayabiliyormuş.
Emziğe gelince, Elif 1 yaşında gece uyurken emzik emiyor. Ben hala 0-6 ay emzik kullanıyorum canım, doktorumuz bunu alıyorsa büyüğüne geçmenize gerek yok, çene yapısını etkiler demişti.

Ne kadar az elini emerse daha iyi de o kadar kısa zamanda emmesi de sorun olmaz sanırım Sıkıntı yoksa 0-3 ayla devam edebilirsiniz 0-6 ayı da alır biz hep 0-6 ayla başladık devam ediyoruz

O zman doktora gidince sorayim bakayim ne diyecek emzik konusunda
Ne kadar az elini emerse daha iyi de o kadar kısa zamanda emmesi de sorun olmaz sanırım Sıkıntı yoksa 0-3 ayla devam edebilirsiniz 0-6 ayı da alır biz hep 0-6 ayla başladık devam ediyoruz
zaten benim kiz cimri olacak heralde eller hep kapali. Kapali oluncada terliyor kil tuy eline yapisiyor islak bezle siliyorum hemen yine doluyor sonra midesi bulaniyor elini agzina alinca :))
Avent Soothie kullaniyorum rahat aliyor o zman kalsin bu zaten minigiz cenemizde miniktir :))
Bugun rota virusu asimizi olduk sen yaptirmayi dusunuyormusun

Avent zaten büyük bir emzik 6 aya kadar gider bence elleri keşfediyorlar bir yandan iyi bizimkisi elini yumruk yapıp emiyor genelde bilinçli yaptığını düşünmüyorum henüz :) rota virüsü 2. Ay aşıları ile yapmayı planlıyoruz sizin ikinci ay aşılarıniz nasıl geçti inci çok huzursuz oldu mu o gün? Baya bir aşısı var çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…