- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Çok hoşuma gitti bu pinkin küçük pinki :)Canım grupta uzun bir süredir yokum enya ve taeyang en son gruptalardi. Ben profil resminde gördüm pinki ve küçük pinki
Hala net değilse bu bebek ipek değil:) sana hep dedim erkek gibi diye :) :)hayırlısı sağlıklısı olsun tabiiBilmem mi fıstık kızını İpek adını duyduğum kadarıyla sakin adı gibi oluyomuş inşallah öyle olur
Başta midem bulandığı için 2 kg verdim sonra 2 kilo aldım şuanda hamile kaldığım kilodayım fazlada iştahım yok inşallah hep böyle devam eder çünkü normalde iştahlıydım hareket korkudan çok edemiyorum işe gidip geldiğim için yürüyorum sabah akşam ama çok fazlada değil.. bazen şiştiğimi hissediyorum karnımdan oturup kalkamıyorum ağrım filan oluyo bazende hamile değilim gibi sağlıklı oluyorum hazırlıklara ne zaman başlamalı ve bitirmeliyim sence en ağır ne zaman olunuyo. Ben sonlara kalıp dolaşamamaktan korkuyorum bide kışa gelicek ama bizim sıpa tam göstermedi kendini büyüdükten sonra cinsiyetten emin olamadığım için hiç bişey alamıyorum hep böyle gidicek diye korkuyorum
İnşallah öyle olur canım hem ağırlaşmadan hemde kış gelmeden bitirmek istiyorum alışverişi.. bide benim sıpa hep aşağıda duruyo baskı yapıyo kasıklarıma baya yürürkende otururkende zorlanıyorum:)Canım 32.haftaya kadar alis verisi tamamlamani tavsiye ederim. . Sonra da hastane cantani filan hazirlarsin..Detaylı da kesinleşir diye tahmin ediyorum cinsiyeti sonra da hazırlıklar hızlanır
Neden öle dedin kızErkeklerin daha çabuk belli oluyo genelde kızların ki daha geç kesinleşiyo benim bildiğim bide kızlar saklıyomuş saklayabiliyolarmış diyolar erkeklerin boyut itibariyle pek öle imkanları olmuyo demek sağlıklı hayırlı olsun da napalım kız erkek farketmez ama kendimi kıza alıştırdım ister istemez 2 dr da öyle diyinceHala net değilse bu bebek ipek değil:) sana hep dedim erkek gibi diye :) :)hayırlısı sağlıklısı olsun tabii
Evet canım baskı çok olur bazen wc ye daha sık gitme durumu bile olabilir :) ama öyle durumlarda dinlen canım bir de rahim boyunu kontrollerde ölcturmeni tavsiye ederimİnşallah öyle olur canım hem ağırlaşmadan hemde kış gelmeden bitirmek istiyorum alışverişi.. bide benim sıpa hep aşağıda duruyo baskı yapıyo kasıklarıma baya yürürkende otururkende zorlanıyorum:)
Neden öle dedin kızErkeklerin daha çabuk belli oluyo genelde kızların ki daha geç kesinleşiyo benim bildiğim bide kızlar saklıyomuş saklayabiliyolarmış diyolar erkeklerin boyut itibariyle pek öle imkanları olmuyo demek sağlıklı hayırlı olsun da napalım kız erkek farketmez ama kendimi kıza alıştırdım ister istemez 2 dr da öyle diyince
Bir yudum su içsem wcdeyim zaten canım dışarı çıkmak zorunda olduğumda durumlar fena yani her yerde herkes wc arıyo benim için:) rahim boyunu ölçtürmek istiyorum kontrole gittiğimde ama nasıl ölçüyolar onu karından ultrasonda anlaşılabiliyo mu.. bugün eşimle mobilya bakalım bebek odası için fikrimiz olsun diye dışarı çıktık mağazaları gezdik 1 dolap 1 büyüyen beşik en uygun 2500 3000 tl ne kadar masraflıymış bu işler:)Evet canım baskı çok olur bazen wc ye daha sık gitme durumu bile olabilir :) ama öyle durumlarda dinlen canım bir de rahim boyunu kontrollerde ölcturmeni tavsiye ederim
Karından da ölçülebilir canım. Sanırım bebeğe oda yapmaya karar verdiniz fiyatlar kaliteye göre yukselebiliyor ama dolap alacaksaniz en az 3 kapılı olanları tercih ederseniz daha kullanışlı olabilir biz park yatak aldık 2-3 yaşına geldiğinde oda yapmayı planlıyoruz olculeri 60*120 cm baya götürür diye tahmin ediyorumBir yudum su içsem wcdeyim zaten canım dışarı çıkmak zorunda olduğumda durumlar fena yani her yerde herkes wc arıyo benim için:) rahim boyunu ölçtürmek istiyorum kontrole gittiğimde ama nasıl ölçüyolar onu karından ultrasonda anlaşılabiliyo mu.. bugün eşimle mobilya bakalım bebek odası için fikrimiz olsun diye dışarı çıktık mağazaları gezdik 1 dolap 1 büyüyen beşik en uygun 2500 3000 tl ne kadar masraflıymış bu işler:)
Aslında oda yoktu benim yatak odam küçük olduğu için giyinme odası yapmıştım çocuk odasını ama bi şekilde yatak odasına alabildim dolabı dolayısıyla bebek odası için yer açıldı. Benimde hevesim vardı ama yer olmadığı için çekimserdim.. ilk 6 ay yatak odasında yatabilmesi için sepet beşik alcam canım artık sonrasıda inşallah kendi odasında uyur.. 3 kapılı dolap ve büyüten beşik bakıyorum ileride de değerlendirebilelim diye canım.. park yatak kullananlarda memnun sende memnun kalırsın benceKarından da ölçülebilir canım. Sanırım bebeğe oda yapmaya karar verdiniz fiyatlar kaliteye göre yukselebiliyor ama dolap alacaksaniz en az 3 kapılı olanları tercih ederseniz daha kullanışlı olabilir biz park yatak aldık 2-3 yaşına geldiğinde oda yapmayı planlıyoruz olculeri 60*120 cm baya götürür diye tahmin ediyorum
Simdiki aklim olsa park yatak alirdimAslında oda yoktu benim yatak odam küçük olduğu için giyinme odası yapmıştım çocuk odasını ama bi şekilde yatak odasına alabildim dolabı dolayısıyla bebek odası için yer açıldı. Benimde hevesim vardı ama yer olmadığı için çekimserdim.. ilk 6 ay yatak odasında yatabilmesi için sepet beşik alcam canım artık sonrasıda inşallah kendi odasında uyur.. 3 kapılı dolap ve büyüten beşik bakıyorum ileride de değerlendirebilelim diye canım.. park yatak kullananlarda memnun sende memnun kalırsın bence
Varim canimGrubu herkes terkmi etti :/ kimse yok :/
Iyiyiz canim cok sukür minnak kizim kilo almamis doktor teyzemiz mama takviyesi yap sınırda dedi 300 gram almisiz :-/
Iyiyiz canim ohh ne guzel biz 40imizin cikmasini bekliyoruz gezmek icin. Ihtiyscimiz var :)selam kizlar nasilsiniz ben izindeydim gezdim tozdum sizlerde iyisinizdir insallah bebeislerinizi öperim
Biberonla verme canım meme reddi olur sonra.Iyiyiz canim cok sukür minnak kizim kilo almamis doktor teyzemiz mama takviyesi yap sınırda dedi 300 gram almisiz :-/
Biraz ona canim sıkildı baskada sorunumuz yok cok sukur simdilik.
Siz nasilsiniz oglusla..
Emmede sorunumuz yok ilk gunden beri biberonla mama veriyorum zaten hic memeyi istememezlik yapmadi aksine biberon agzina gelince bi sasiriyor :)Biberonla verme canım meme reddi olur sonra.
Eds yap ya da kaşık enjektör filan.
Emzirme sanatı grubuna üye ol çok yardımcılar.
Canim uygulama bende dogru gunu göstermiyor ben guvenmiyorum ztn adetlerim gec olr adet araligimi yazmis olsam bile dogru hesaplamiyor bence yunurtlamada ona bağlı kalma ovulasyon testi yap daha iyi bazen ovulasyon bile yaniltici oluyor yunurtlama gunu konusunda ama düzenli adet olanlar icin ayni seyi soyleyememHanımlar merhaba. Şubatta ilk gebeliğimi öğrendim ve nisanda bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Son regl tarihim 26 haziran ve 32 33 günde bir oluyorum. Bu ay ilk korunmasız ilişkimiz 13 temmuzda oldu ve kullandığım uygulama yumurtlama günü olarak o günü gösteriyor. O günden beri aşırı derecede akıntım var son 1 haftadırda her gün adet olcakmışım gibi sancı çekiyorum ama adet olmuyorum. Uygulamaya göre adet günüme 1. 2 gün kaldı ama daha önce hiç adetime 8 10 gün kala sancı çekmezdim. Çoğu zaman yorulduğumda vs sol kasığımda batmalar rahmimde ağrılar hissediyorum. Şuan hatta sağ kasığımdan bacağıma vuran bir ağrı var adet sancısını andırıyor. Bugün test alıp yaptım ama negatifti. Acaba henüz erken olabilirmi yada geç döllenme vs. Ne bileyçm ilk kez bu şekilde bir durumla karşılaşıyorum. Normalde adet olacağım gün ağrırdı ve peşine kanamam başlardı. Bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa öneri veya yaşadığınız tecrübeleri öğrenmek isterim. Şimdiden teşekkürler.
Haklısın canım ama bu ay zaten düzenli korunmasız ilişki yaşadık eşimle. Bir de az önce idrar testi yaptığımkiti çöpe atmak içingittim ve 2. Silik çizgiyi gördüm aradan 3 4 saat geçmişti ama daha önce yaptıklarım tertemiz tek çizgi. En son 2 gün önce yapmıştım onada baktım hala tek çizgi. Anlamadım gittiCanim uygulama bende dogru gunu göstermiyor ben guvenmiyorum ztn adetlerim gec olr adet araligimi yazmis olsam bile dogru hesaplamiyor bence yunurtlamada ona bağlı kalma ovulasyon testi yap daha iyi bazen ovulasyon bile yaniltici oluyor yunurtlama gunu konusunda ama düzenli adet olanlar icin ayni seyi soyleyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?