Tadı hakkında fikrim yoktu Ebrumvesselam_ canım geçmiş olsun, hiç üzülme çoğu bebekte oluyor sarılık. Benim kızda da vardı, hatta bende, annemde, kardeşimde - hepimiz atlatmışız... İnşallah oğluş da en kısa sürede atlatır ve evinizde bol bol keyif yaparsınız :)
@deeploneliness malt içecekleri süper kuzum yalnız tadı
Emzirme çayları var mesela humana still-tee onlar da sütü arttırıyor. İçeriği rezene ve kimyon, bunlar bebişde gaz olmasını da önlüyormuş ama aşırı miktarda içilmemesi lazım yoksa ters etki de yaratabilirmiş.
Canım şimdiden içme onları. Çok süt bu sefer bebeğin sulu kısımla doğmasına sebep oluyor ve tazyikli gelmesi meme reddine sebep olabiliyormuş.Dediklerinizi hep not alıyorum kızlar :) şimdiden malt içecekleri stokladim bile
Canım şimdiden başla uçlarını yağlamaya.Teşekkürler kızlar deneyecem onuda.
Zeytinyağını yada tahin yağını sürüp kalkanı mi koyacaz pek bilmiyorum
Acarsanız sevinirim
Hastanede değiliz canım biz evdeyiz çok şükür.Canım şimdiden içme onları. Çok süt bu sefer bebeğin sulu kısımla doğmasına sebep oluyor ve tazyikli gelmesi meme reddine sebep olabiliyormuş.
Canım şimdiden başla uçlarını yağlamaya.
Hastaneye de götür mutlaka ve her emzirmeden sonra sür ve meme kalkanıyla kapat kıyafete yapışmasın.
Pardon canım bi an kafa gitti sanki sen daha Doğum yapmamışsın gibi yazdım :)Hastanede değiliz canım biz evdeyiz çok şükür.
Tamam sileyim insaAllah faydası olur canım
Yok canım icmedim stok yaptım sadece :)Canım şimdiden içme onları. Çok süt bu sefer bebeğin sulu kısımla doğmasına sebep oluyor ve tazyikli gelmesi meme reddine sebep olabiliyormuş.
Canım şimdiden başla uçlarını yağlamaya.
Hastaneye de götür mutlaka ve her emzirmeden sonra sür ve meme kalkanıyla kapat kıyafete yapışmasın.
Çok teşekkür ederim canim çok sağol teyzesivesselam_ canım benim ne kadar hızla geçti zaman melegine kavusmana saatler kaldı Allahin izniyle sağlıkla alırsınız inşallah yavrunuzu kucaginiza Allah her isteyene yasatsin bu duyguyu tüm hamilelerde hayirlisiyla dogursun inşallah
Al_pi canım seninde az kalmış çok heyecanlı ya seninde hayırlı haberlerini alalım inşallah kızını sağlıcakla alırsın o si inşallah kucağına @u-mutlu lale canım seninde tam belli olmasa da hayırlı olsun seninde inşallah kucağına aldığının haberlerini alırız Mor Seven canım doğum yapmışsın hayırlı olsun bebisin Allah hayırlı omurler nasıl etsin yavruna
Belli mi olur gülüm belkide beğenirsin :)))Tadı hakkında fikrim yoktu EbrumIndirimdeydi stokladim baya olmadı nefes almadan bi dikiste o dediğiniz çayları da alayım Inşallah hepimizin bol bol sütü gelir. Basta vesselam ve alpinin gelsin
Hayırlı olsun canım, Rabbim nice yaşlarını göstersin kuzunun. Bugün bir aylık olmuş birde bakmışsın ilk doğum gününü kutluyorsunuz Allah'ın izniyle.Hepinize hayırlı bayramlar
vesselam_ Al_pi canlar bebişler gelmiş hayırlı olsun. Çok sevindim. Rabbim analı babalı sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasil etsin. Biz 1 aylık olduk bile.
Benim göğüslerim yara olmadı çünkü nen sabah kolonya sürüp akşam lanolin sürdüm. Sütüö geldiğinde başına sürüyordum. Şimdi arada sürüyorum. Yeni anne olacaklara 30. Haftadan itibaren tavsiye ederim.
Sarılık içinde ben 9-10 değerle atlattık gibi. 2 saatte bir emziriyordum saat kurup Eğer emmiyorsa mama verin ki çişle kakayla atsın. Ben de korktum ama doktor sarılık olması iyi bi şey dedi. Sadece sınırı geçmesin.
Rabbim inş bu güzel gün yüzüne hayırlı evlat sahibi yapsın diğer güzel anne adaylarını.
Çok ağrıyor sağ göğsüm rabbim yardımcımız olsun...zeytinyagini öyle sürüyordum..Bana hiçbir krem fayda etmedi meme ucu yarasına,hakiki zeytinyağını tavada ısıttım ılıdıktan sonra sürdüm bir kaç gün öyle iyileşmişti:) birde doğum yapmadan hindistan cevizi yağı sürüyordum oda etkiliymiş
Geçmiş ılsun canım geçer ben ağlıyordum süt verirken. Kalkan kullanmadim cibildak geziyordum:)Çok ağrıyor sağ göğsüm rabbim yardımcımız olsun...zeytinyagini öyle sürüyordum..
Bende öyle yapım olmazsa kalkan falan kullandin mi sen peki
Sagol canim. Amin insallahHepinize hayırlı bayramlar
vesselam_ Al_pi canlar bebişler gelmiş hayırlı olsun. Çok sevindim. Rabbim analı babalı sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasil etsin. Biz 1 aylık olduk bile.
Benim göğüslerim yara olmadı çünkü nen sabah kolonya sürüp akşam lanolin sürdüm. Sütüö geldiğinde başına sürüyordum. Şimdi arada sürüyorum. Yeni anne olacaklara 30. Haftadan itibaren tavsiye ederim.
Sarılık içinde ben 9-10 değerle atlattık gibi. 2 saatte bir emziriyordum saat kurup Eğer emmiyorsa mama verin ki çişle kakayla atsın. Ben de korktum ama doktor sarılık olması iyi bi şey dedi. Sadece sınırı geçmesin.
Rabbim inş bu güzel gün yüzüne hayırlı evlat sahibi yapsın diğer güzel anne adaylarını.
Uyutmuyor dimi alpim bu meleklerSagol canim. Amin insallah
Cnm kalkan memeyi sıcak tutuyor ucunu koruyor o nemli sıcak ortamda sütünü arttırıyor... bende çok işe yaradı. Süt birikiyor resmen içinde sürekli onu döküp yıkamak zorunda kalıyordum... 10 gün kullandım sonra ped koymaya başladım çamaşırıma süt akıyor yolsa kıyafet fln kalmıyor... inşallah biran önce bol bol sütün gelir hiç dert etme onun midesi çok küçük annesi hmn doyar şimdi sen emzir yeter kiÇok ağrıyor sağ göğsüm rabbim yardımcımız olsun...zeytinyagini öyle sürüyordum..
Bende öyle yapım olmazsa kalkan falan kullandin mi sen peki
Ahh canim ahh benim sansima uykucu şirine düştü hiç uyandirmasam uyanmiyorUyutmuyor dimi alpim bu meleklerBenim defne karnındaykende geceleri hep hareket eder uyandırırdı doğdu hala geceleri çok hareketli... nasılsın cnm? Alışabildin mi, sıkıntıların azaldımı? Allah hepimizin yardımcısı olsun cok sabır gerektiren bir iş miş annelik
Lansinoh almistim erkenden basladim surmeye ama ne fayda ilk gun hastanede catladi .. Simdi gogus ucu aldim onuda kavradi sukur artik onunla emzirebiliyorum tabi emerken butun hucrelerim tavan yapiyor ama oda gececek insallah..Bana hiçbir krem fayda etmedi meme ucu yarasına,hakiki zeytinyağını tavada ısıttım ılıdıktan sonra sürdüm bir kaç gün öyle iyileşmişti:) birde doğum yapmadan hindistan cevizi yağı sürüyordum oda etkiliymiş
Canım sarılığına baktırdın mı? Sarılığın belirtilerinden biriside çok uyumasıymış çünkü... hep sabır dile içinden cnm, sen loğusasın ağlama nöbetlerin çok normal arada balkona çık derin derin nefes al... bende çok sinirli takıntılı olmuştum herşey batıyordu... az kaldı bu dönemde geçecek cnm bnm...Ahh canim ahh benim sansima uykucu şirine düştü hiç uyandirmasam uyanmiyorSekeri dusecek aç kalacak diye ödüm kopuyor uyanmadigi icinde iyi beslenemiyor ..
Amann aglayip duruyorum bende .. Eli ayagi tutmuyordu resmen hastaneye kostuk şükür mama verince orda kendine gelmis biraz..
Benim sıkıntımda bu iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?