Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Oy kuzum ya Maşallah pek annesine düşkün duruyorniye yanlış anlaşılsın ki keşke her doğan bebeği görebilsek onlar bu zorlu yolun mükafatları

Allah razı olsun teyzesi :) Az kalmış yaa hayırlısıyla zamanında sağlıkla kucağiniza alırsınız hepiniz
derandiren
Allahım minnoşluğa bakar mısın..
Çok şeker maşallah canım benim.
Rabbim güzel günlerini görmeyi nasip etsin..
Allah razı olsun canım darısı en yakın zamanda senin ve diğer kızların başına inşallah
Aminn canım Allah razı olsun az kalmış sanada hayirlisiyla al kucağina inşallah. Herşeyin hayirlisi dönmediyse bile sağlıkla kucağina al önemli olan o canım

Oy kuzum ya Maşallah pek annesine düşkün duruyorniye yanlış anlaşılsın ki keşke her doğan bebeği görebilsek onlar bu zorlu yolun mükafatları
Canım benim sağol. Sağlıkla kucağina al sende inşallah.Evet pek bi düşkün ben ve babası hariç kimseye gitmiyor artik tanıdiği için bizi:) ben açılışı yaptim inşallah görürüz bebişleri sonuçta burda yaşadık herşeyimizi..

Hay maasallah yerim senin o güzelliğini :) senin ki baya büyümüş canim benim :) büyümüşte anneyi babayı tanıyor :) darısı basımıza :)

Hay maasallah yerim senin o güzelliğini :) senin ki baya büyümüş canim benim :) büyümüşte anneyi babayı tanıyor :) darısı basımıza :)
Sağol canım evet şükür büyüyorda kimseye gitmemesi bi yandan iyi mesela kaynanama falan gitmicek:)) bi yandanda kötü hiçbiryere oturmaya gidemiyorum ağlıyor hanfendi zamanla alışacak artık
Eki Görüntüle 2005381 derandiren
Açılısı sen yaptın sıra benim cadıda
oyşş maşallah ne şekermişş:) teyzesi yerr onu Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım benim

Oh ne güzel keşke benimki de gitmese :)) amin canim benim cümlemizin :)

Kızlar nasılsınız? Dün topiğe baktığımda kimseden ses yoktu, belki bugün doğum haberi alırız diye girdim ama çok şükür bebişler daha göbüşlerde :) vaktinde gelsinler inşallah...

Kartanesi_26 geçmiş olsun kuzum, inşallah aşıyı yan etkisiz atlatır defne, gaz sorununuz da en kısa sürede diner...

derandiren oy maşallah gülüm ne tatlı ela Allah nazarlardan saklasın. Öpüyorum tatlı meleğini.

Semra24 kız semraaaaa bu ne güzellik, 41 kere maşallah

Allah yavrularınızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Kaderleri, bahtları kendileri gibi güzel olsun inşallah.

Eki Görüntüle 2005381 derandiren
Açılısı sen yaptın sıra benim cadıda
Kızlar bunlar ne güzel bebekler böyle maşallah Rabbim nazarlardan korusun Anne babalarına bağışlasın inşallah❤❤

Bu arada herkese selam kızlar.. Bende 2 gündür yoğun stres ve sanırım buna bağlı olarak sancı vardı. Bugün dr a gittim ultrasonda kasılma gördü ilaç verdi 1 haftada rapor verdi yatıp dinlenicem.. bebeğim iyiydi çok şükür inşallah herhangi bir sorun olmaz

Gecmis olsun canim no strest no gerginlik.. zorla yaptik bu bebisleri lütfen seni uzenlerden uzak dur..

Amin canım cümlemizinkini inşallah çok öpüyorum elifimi
Kızlar bunlar ne güzel bebekler böyle maşallah Rabbim nazarlardan korusun Anne babalarına bağışlasın inşallah❤❤
Allah razı olsun bitanem sağlıkla
Kucağina al sende. Kasılma var demişsin sakın stres yapma ben o kadar pişmanımki hamileliğimde stres yaptiğima çok güzel bir dönem her anın tadını çıkar seni sıkan insanlardan da uzak dur..

Canim hiçbişey kafana takma lütfen pozitif düşün..
Seni her ne bu hale getiriyorsa lütfen uzak dur..
Içinde atan minicik kalp var onu düşün

Canim geçmiş olsun
Neyi stres yapıyosun
Bilmiyorum ama seni
Üzen o şeyden
Bebeğini ve kendini uzak tut. .

_Verda_ nasılsın canım ameliyat tarihi aldınız mı hersey yolunda InşaaAllah

Tarih için ariycak lar canım
Üst solunum yolu enfk varmış
O yüzden ilaç kullanıyo eşim
Bitiminde olur oda sanirim
Bayramdan sonra ya kalicak gibi. .

Misafir yoğunluğum oluyo cnm
Bir kaç gündür sabah aynı saatte ateşimi
Ölçüyorum 36 çıkıyo . .

Hayırlısı bakalimm
Sen nasilsin
Az kaldı kavusmaya=)

Gecmis olsun canim no strest no gerginlik.. zorla yaptik bu bebisleri lütfen seni uzenlerden uzak dur..

Canim hiçbişey kafana takma lütfen pozitif düşün..
Seni her ne bu hale getiriyorsa lütfen uzak dur..
Içinde atan minicik kalp var onu düşün

Canim geçmiş olsun
Neyi stres yapıyosun
Bilmiyorum ama seni
Üzen o şeyden
Bebeğini ve kendini uzak tut. .

Kızlar desteğiniz için hepinize ayrı ayrı çol teşekkür ederim.. dediklerinizde haklısınız ama bazı insanları hayatınızdan çıkartmak mümkün olmuyo.. bu çocuğu yapmak için biz çok uğraştık bil hassasda eşimdense ben ama dışarda insanlar bunu anlamıyolar o hassaslıkta davranamıyolar 9 ay bile.. eğer bebeğe bişey olursa o zaman geçceklerini düşünsünler ama.. bu arada dr dan eve geldim kızım olduğunu gördüm o kdar güzeldi ki uyandığımda çok iyi gelmişti bebeğim bana hayır olsun inşallah

Hayırlısı canım benim..
Tez vakitte sağlığına kavusur insaAllah rabbim şifa versin..
Senden güzel haberler duyacaz yakında insaAllah...
Bizde iyiyiz sayılı gunlerin geçmesini bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…